На море в Поморие 2019г.

• 49 902
  • 795
  •   1
Отговори
# 555
  • В.Търново
И аз питах на два пъти, но никой не се отзова и се отказах от Поморие. Според мен са им надути цените и по частните квартири и апартаменти.

# 556
автобусите от Бургас до тук ли стигат -https://www.google.bg/maps/place/%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B3% … 7502!4d27.6110647] , или ходят до Стария град?
Автобусите Бургас - Поморие спират в Стария град.
Автобусите Бургас - Сл.Бряг(несебър), като преминават спират само на тази спирка от линка.

Бунгалата са си там и работят.
Специално за бунгала Далас. Те бяха под наем много години с име бунгала Далас. В момента се стопанисват от собственика и са си там.
Мисля това им е новото име. - https://pochivka.bg/bunagala-knsb-pri-aurubis-b-ya-o37811

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 16:39 от AnMary

# 557
  • Pazardjik
Преди малко се обадих , искаме да идем от 01.09 до 10 . Казаха ни , че до септември има много време и е рано за записване и , че има много места . Чакам да ми пратят реални снимки от новото място , намирало се на края
на същата плажна ивица .

# 558
Значи звъните на наемателя на Бунгала Далас, които вероятно е наел други бунгала.

# 559
  • Pazardjik
Ами , каза че става дума за Далас 🤔 ще чакам снимките , ако ми изпрати .

# 560
  • В.Търново
Преди месец и на мен ми каза, че ще качи снимки, но още няма.

# 561
някой с отзиви за Wave resort Поморие?
Обмислям за там да ходим тази година!

# 562
  • Пловдив
Здравейте, някой почиващ вече в Поморие /стария град/ дали може да сподели как е положението из града и основно на централния плаж, чадъри и шезлонги разредени ли са, препълнено ли е в платената зона? Общо взето ще бъда благодарна за всяко споделено мнение, тъй като от много години всяко лято сме в Поморие,  тази година също имаме резервация и ще отидем, но имам леки притеснения отосно положението с въпросния вирус

# 563
Здравейте, някой почиващ вече в Поморие /стария град/ дали може да сподели как е положението из града и основно на централния плаж, чадъри и шезлонги разредени ли са, препълнено ли е в платената зона? Общо взето ще бъда благодарна за всяко споделено мнение, тъй като от много години всяко лято сме в Поморие,  тази година също имаме резервация и ще отидем, но имам леки притеснения отосно положението с въпросния вирус
От вчера сме в Поморие. Чадърите по плажа на стария град са разредени. Платената зона почти се запълва, но не се усеща да е пренаселено. По центъра и кея беше пълно снощи, но го отдавам на уикенда. Липсва руската реч, което е необичайно за Поморие. Четвърта година почиваме тук и за първи път централната част ми се вижда позанемарена - бурени в градинките, непометено...надявам се понеделник да почистят.

# 564
  • Пловдив
Здравейте!
Миналата година не можахме да посетим Поморие, но сега резервирахме един апартамент зад хотел Регата.
Видях, в гугъл мапс, че наблизо е Мега Маркет, пазар и платен паркинг. Тази година също ли е платен? Ако има още нещо моля споделяйте.
Плажа пред Регата предполагам, че ще е платена зона. Има ли наблизо свободна и хубава ли е точно тази част от плажа.

# 565
  • Пловдив
Миналата година ходехме на плаж пред хотел Регата. Ивицата е тясна. На мен не ми хареса. Тази година търсих в района на плажа пред Гранд хотел Поморие.
Последно четох, че тази година в Поморие всички паркинги ще са безплатни.

# 566
  • София
Някой с опит от х-ли Парос и/или Зевс?

# 567
  • Пловдив
Miraluba, и аз четох за паркингите, за това се чудих за този.
А морето как е? Ние гледаме да сме все на първа линия, така, че тясна-широка не ни притеснява.
Ще видим.. ако не би хареса накъде ще препоръчате да мърдаме-към Софарма 🤔

# 568
  • София
Здравейте, моля за мнение за хотел "Бутик Роуз Гардънс"! След провалена почивка в чужбина, в последният момент се решихме да отседнем в Поморие. Никога не съм била там. Смятаме да резервираме в този хотел. Моля ако някой има информация какви са условията, плажа пред него хубав ли е? Колко е далеч от центъра на града, парк или атракциите за деца?

# 569
Момичета, да се отчета и да похваля една къща. Днес пристигнахме в Поморие, в стария град в семейна къща "Дивата лоза". Ами, разкошно е! Хазаите са много мили хора. Отседнали сме на първия етаж стаи 101 и 102 (снимки има в сайта им). Всичко е точно като на снимките. Условията са повече от перфектни. Има си всичко - два хладилника, две бани с тоалетни, вентилатори, климатици, два котлона, микровълнова, две тераси, едната от които огромна, ютия, тостер, посуда, кърпи за ръце, кърпа за чинии и т.н.  На двора има барбекю, пералня, газови котлони и тигани, ако някой реши да пържи например риба. Помещение за багаж, тоалетна, мисля че и баня - това е на двора за пристигащи много рано или заминаващи късно почиващи, в случай, че стаите не са свободни все още. Настаниха ни веднага с пристигането, тъй като стаята беше освободена. Уникални хазяи. Помислили са за всичко. Плажът е на 2 минути пеша, като пътя е през старите къщи напомнящи Созопол. Красота! Всяка година къщата е пълна с туристи, но нази година имат свободни места, тъй като няма руснаци, не ги пускат. Препоръчвам с две ръце къщата и мястото. Ако някой иска, ще пусна и снимки, макар че в сайта има повече от достатъчно. Разгледах и стаите на втори етаж. Много е красиво всичко.

Общи условия

Активация на акаунт