Карти Таро тема 18

• 22 176
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте момичета,много ви моля да погледнете,че много съм притеснена,как ще се развият отношенията ни с Р .Благодаря ви Simple Smile

# 181
Въпрос как ще се развият отношенията ни с В, излизат луната-обърната, 5 чаши-обърната, 4 жезли?

# 182
Silky_soft  благодаря .Възможно ли е да е свързано с жената до него ?

# 183
Ако виждах жена, щях да кажа.

# 184
Здравейте, може ли някой да ми нареди карти по 2 въпроса: ще имам ли предложение за брак от Р и дали ще си сменя работното място?
Аз си редя в сайта таротико, но не се отваря напоследък при мен.То не, че разбирам нещо от подредбите ама все пак...

# 185
Здравейте, може ли някой да ми нареди карти по 2 въпроса: ще имам ли предложение за брак от Р и дали ще си сменя работното място?
Аз си редя в сайта таротико, но не се отваря напоследък при мен.То не, че разбирам нещо от подредбите ама все пак...
Напиши ми какво си изтеглила там и на кои въпроси.

# 186
Не мога да го отворя. Нито една от подредбите не ми се отваря. За това попитах тук.

# 187
Попитах за един човек дали има проблем с алкохола.

10 меча - Светът - 9 чаши

Някой иска ли да каже нещо хубаво по картите. Simple Smile

# 188
По картите на KralicaNaKralstvo - Смъртта, осем пентакли обърната, луната ще коментирам само, че отново целта е смяна на посоката, такава като измъкване от натоварваща ситуация, но идеята за реализация е доста мъглива с обърнатата 8 пентакли + Луна. Ситуацията не е преценена ясно.
В какъв смисъл не е преценена? Аз дори успях да работя цяла година на административно-счетоводна позиция. Мразя административните неща, работа с Ексел, документи, счетоводни отчети и подобни. А и не я разбирам. Вярно, че на позиция A/R clerc ще наемат и магаре, а в АйТи средите търсят умения, но чак пък толкова? Чувал съм че има такъв глад, че и посредствен кодер да си ще те вземат. А аз съм на принципа по-добре посредствен в сфера, която ти харесва, от колкото много добър в нещо, което ненавиждаш и само кроиш планове как ще напуснеш.

# 189
Картите говорят за това. Насочваш се към материя, която не владееш, все още. Дори мисля, че нямаш точна идея какво да правиш, засега.

# 190

По скоро се мъчи да " удави" мъката и трудностите с алкохол, но  проблем ако имаш предвид зависимост, все още няма по тези карти.

# 191

По скоро се мъчи да " удави" мъката и трудностите с алкохол, но  проблем ако имаш предвид зависимост, все още няма по тези карти.

И аз това си мислех сутринта, но не ми остана време да го напиша Simple Smile

# 192
  • ...на безопасно
Попитах какво е бъдещето на връзката ми. Има ли емоционално изтичане настрани? Дали този мъж тръгна с мен, заради мен или за да се откъсне от друга невъзможна любов.

Изтеглих асо мечове, осмица мечове, рицар пентакли и умереност.

Моля за коментари....

# 193
Попитах какво е бъдещето на връзката ми. Има ли емоционално изтичане настрани? Дали този мъж тръгна с мен, заради мен или за да се откъсне от друга невъзможна любов.

Моля за коментари....

Тези карти на кой от всички въпроси са отговор и като са четири - коя какво би трябвало да означава?

# 194

Моля за коментари....

Задали сте три въпроса, но може би по първия : "Какво е бъдещето на връзката?" , бих казала, че ще е връзка с доста компромиси.

Общи условия

Активация на акаунт