Карти Таро тема 18

• 22 194
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Аз не съм много добра.
Може ли някой да ми гледа като той хвърли картите?
Как ще се развият отношенията ни с В?
Благодаря

# 211
Защо Х не иска да работи с мен?

Рицар пентакли - Паж пентакли - Крал мечове

Как мислите? Картите са онлайн изтеглени, защото нямам колода в мен. Simple Smile

Еха, три дворцови карти. Не иска да работи с теб, защото има противоречие в поведението ти. Също така вероятно е свързано и с пари. Може би трябва да станеш по решителна и уверена, тогава ще имаш успех.

Всъщност става дума за работно място, което е много под моята квалификация /Рицар Пентакли последван от Паж, също пентакли/. А той самият се опасява, че въпросната моя квалификация е по-висока и от неговата, а би трябвало да ми е шеф. Предполагам, че Кралят мечове са неговите страхове да не бъде изместен.

Интересни карти се появиха, наистина.

# 212
Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 18:38 от chr12013

# 213

Как мислите? Картите са онлайн изтеглени, защото нямам колода в мен. Simple Smile

Еха, три дворцови карти. Не иска да работи с теб, защото има противоречие в поведението ти. Също така вероятно е свързано и с пари. Може би трябва да станеш по решителна и уверена, тогава ще имаш успех.

Всъщност става дума за работно място, което е много под моята квалификация /Рицар Пентакли последван от Паж, също пентакли/. А той самият се опасява, че въпросната моя квалификация е по-висока и от неговата, а би трябвало да ми е шеф. Предполагам, че Кралят мечове са неговите страхове да не бъде изместен.

Съгласна съм с твоето тълкуване , само за Крал меча не мога да се съглася, че има страхове.

# 214
Здравейте мили дами!
Последният път ми помогнахте да осъзная, че насила по пътя към щастието си се стремя да имам на всяка цена нещо с една зелена ябълка. Послушах ви и пуснах. Мисля, че и от другата страна няма нищо вече, доколкото е имало нещо. Мъжът обаче е умен и като цяло свестен, водехме смислени и градивни поне за мен разговори. Това го споделям с молба да попитате за мен дали с този човек ми е дадено партньорство, в смисъл приятелство. Не питайте, в момента нямам карти, за да хвърля сама. Но моментът за запитването е тук и сега и трябва да реша дали да продължа да го отбягвам този човек и да съм резервирана или да подам ръка и да се опитам поне, ако и другата страна е съгласна да изградя едни добри приятелски отношения. Някак обаче имам чувството, че другата страна няма интерес от приятелски отношения с мен, там всичко умря (пак според мен). Всички отговори ме устройват, по скоро искам да знам как да се държа идната една седмица, която ще бъде ключова според мен за тези отношения доколкото ги има.
Благодаря ви!

# 215

По тези карти, ако не иска да работи с теб, то е защото смята, че трябва да те "влачи", а той държи да е шефът и да е последната инстанция в работата ви.

Хвърлих и свои карти - 8 пентакли, Рицар меч, Кралица пентакли. Работата ще е сериозна и натоварваща или досадна за теб, на което вероятно ти ще си контра и ще държиш на своето мнение, което е доста сериозен повод за конфликт и нежелание да работи с теб.

Какво бихте казали за комбинацията Дяволът, Жрецът, 4 пентакли, изтеглена за отношението на мъж към жена?

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 23:14 от Silky_soft

# 216
Държи се с теб както смята, че трябва.Не може да изрази това, което в действителност иска. Така е научен, това му казва опита и възпитанието. Не желае да стига до крайности. Чувствата не са първостепенни.
Задънена ситуация.

благодаря, Кралице, така е положението

# 217

Какво бихте казали за комбинацията Дяволът, Жрецът, 4 пентакли, изтеглена за отношението на мъж към жена?

Отношенията са като замръзнали, Папата + 4 ка пентакли , голямо съобразяване с други хора и затваряне, няма да се поддаде на изкушението.  Дявола за отношения като видя и първото нещо, което ми изниква в главата е, че отношения няма и са само в представите и в мислите, но тук като, че ли показва едно подвеждане.

# 218
Благодаря, a.nik! За мен също първото впечатление от подредбата беше такова.
Интересни са и реципрочните карти - за отношението на жената към мъжа - 5 пентакли, Кулата, 8 пентакли. Голяма мъка има тук. Като нещо, което колкото и да искаш, няма да се случи. Дали проблемите не са някъде другаде, в някоя друга връзка, в неща, случили се преди,  и в тези отношения да се търси компенсация?!

# 219
Момичета, имам нужда от помощ за едно тълкуване.
Съвсем неочаквано приятелят ми взе друго решение по един въпрос, касаещ двама ни. Признавам, имам съществена вина да стигне той до него.
Картите са :
6 мечове/ 5 жезли/ Императорът обърнат
Хем ме устройва това решение , хем ме чопли отвътре защо реши така.
Показват ли картите промяна в отношението му към мен?

# 220
Благодаря, a.nik! За мен също първото впечатление от подредбата беше такова.
Интересни са и реципрочните карти - за отношението на жената към мъжа - 5 пентакли, Кулата, 8 пентакли. Голяма мъка има тук. Като нещо, което колкото и да искаш, няма да се случи. Дали проблемите не са някъде другаде, в някоя друга връзка, в неща, случили се преди,  и в тези отношения да се търси компенсация?!

Жената ли пита?

# 221
Не, пита страничен наблюдател. Тя, вероятно, знае.

# 222

Жената определено мисли и е вкопчена в мъжа, тъжна картина наистина. Друга връзка едва ли, по скоро няма любов, но жената не се отказва, не приема новите обстоятелства.

# 223

Отношенията са като замръзнали, Папата + 4 ка пентакли , голямо съобразяване с други хора и затваряне, няма да се поддаде на изкушението.  Дявола за отношения като видя и първото нещо, което ми изниква в главата е, че отношения няма и са само в представите и в мислите, но тук като, че ли показва едно подвеждане.

Абе аз от онзи ден се опитвам да разбера какво ме гложди в тази комбинация. Имам чувството, че човекът се чувства в капан, поради желанието си да угоди, да се съобрази със статуквото или това, което е прието да се счита за правилно. Последната карта довършва капсулирането в тази ситуация без изход.

Жената определено мисли и е вкопчена в мъжа, тъжна картина наистина. Друга връзка едва ли, по скоро няма любов, но жената не се отказва, не приема новите обстоятелства.

За жената си мисля, че е имало период, в който се е надявала на развитие в тези отношения и се е чувствала зле в тях. След това, обаче й е проблеснало и е поела по някакъв път, може би само неин. Все едно е зарязала отношенията като първи по важност и е продължила да си се занимава с някакви свои неща.

# 224

Абе аз от онзи ден се опитвам да разбера какво ме гложди в тази комбинация. Имам чувството, че човекът се чувства в капан, поради желанието си да угоди, да се съобрази със статуквото или това, което е прието да се счита за правилно. Последната карта довършва капсулирането в тази ситуация без изход.
Много точно казано! На човека му е неловко да се отдръпне и продължава да стои в тези отношения.

За жената си мисля, че е имало период, в който се е надявала на развитие в тези отношения и се е чувствала зле в тях. След това, обаче й е проблеснало и е поела по някакъв път, може би само неин. Все едно е зарязала отношенията като първи по важност и е продължила да си се занимава с някакви свои неща.
По вторите карти само смятам, че с 8 пентакли накрая тя не се е отказала, а продължава да опитва, макар и безуспешно.

Общи условия

Активация на акаунт