Карти Таро тема 18

• 22 209
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря, много прозорливо гадаене! Предвид обстоятелствата, не изключвам дори цяла магистратура, не просто курс. Да видим как ще са подредени хронологично събитията обаче. Thinking

# 241
Благодаря, много прозорливо гадаене! Предвид обстоятелствата, не изключвам дори цяла магистратура, не просто курс. Да видим как ще са подредени хронологично събитията обаче. Thinking
Курсът на обучение може да бъде всякакъв вид обучение - курс, бакалавърска степен, магистратура, преквалификация.
Надявам се на обратна връзка Simple Smile

# 242
Може ли да погледнете картите 🌺
Въпросът ми е “ Да напусна ли сегашната си работа?”
Долният ред е с поясняващи горните карти

Благодаря ви предварително 🙏💫

# 243

Според мен, засега не напускайте, решението за напускане вероятно е от проблем, който преживявате сега доста силно, но няма карти да е сериозно. Всички карти са някак в ума, има доста от боя меча, активни са наистина, но пък не показват да е нетърпимо положението. Аз ще се радвам и други да си дадат мнението.

# 244
Благодаря много 🌺
Не е нетърпимо положението, аз много си харесвам колегите, фирмата и работата, но но намаляха проектите и заплатите

# 245
Здравейте и аз имам идентичен въпрос - да напусна ли скоро или да изчакам за след лятото?

# 246

Не напускай, изчакай, нещата би трябвало да се подобрят. Не се опитвай да насилваш нещата, няма да имаш полза от това.

# 247
Привет, някой може ли да изтегли карти по въпрос за кариерно развитие и за мен?  Simple Smile)

# 248
Благодаря ти, Силки 🌺
не ги насилвам, ако напусна, не знам на какво ще попадна, а тук ми харесва, парите са причината да го мисля Simple Smile
Ще метна и едни карти за нови проекти, но ще е след няколко дни и като си измисля точен въпрос

# 249
Момичета, днес ми се случи нещо извънредно странно. Да е случайност... хм, с тези хора нищо не ми е случайно, а и има ли случайности изобщо. Не мога да спра да мисля защо ли се случи, какво трябва да ми каже. Можете ли да помогнете с картите?

# 250
Момичета, днес ми се случи нещо извънредно странно. Да е случайност... хм, с тези хора нищо не ми е случайно, а и има ли случайности изобщо. Не мога да спра да мисля защо ли се случи, какво трябва да ми каже. Можете ли да помогнете с картите?

Какви са ти картите за ситуацията?

# 251
Колелото на съдбата - Страшният съд - 7 пентакли

Неуредени сметки, бих казала, но вчерашната случка не променя нищо.

# 252
Не знам за какво конкретно става дума, но ми се струва, че е процес започнал отдавна, за кратко е избухнало нещо на повърхността, но процесът продължава да си върви. Струва ми се, че дори няма нищо общо с теб. Просто си се оказала на грешното място и в неправилния момент.

# 253
Да, наистина става дума за ситуация с история. Има напрежение там, положих огромни усилия да се отстраня, за да не ме мърсят с тази гадост, замесиха ме доста дълбоко. И вчера Съдбата ми навира отново проблема в очите по безумен начин. Преди години в аналогични ситуации се дразнех. Сега гледам да давам превес на въпроса "защо". Не вярвам в случайността.

Ако някой има възможност да изтегли карти, ще е интересно. Аз съм емоционално обременена все още от случката.  

# 254
Няма случайности, да. Особено по тези карти. Има несвършени, отлагани неща от доста време и сега е дошло време да се понесе отговорността за това. Естествено след това идва неудовлетвореността.

Ситуацията е свързана с пропусната възможност за избор на действие или начин да се постигне нещо, за което сега някой съжалява.

5 пентакли, 6 чаши, 9 меча

Общи условия

Активация на акаунт