Карти Таро тема 18

• 22 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Може ли на мен да ми метнете Praynig
“Да приема ли предложението за нова работа?”

Моите карти не са при мен, а и имам чувството, че тегля все едни и същи

Отшелника, 4 ка чаши, Висшата жрица
Трябва да обмислиш още малко, не бързай. Сама за себе си прецени дали искаш тази работа, в смисъл не питай други хора и не се влияй от чужди мнения, сама реши.

# 331
Ох, мерси, не че я искам, сегашната си я харесвам, но заплатите стаха обидни
Отшелника и оня вързания все ми излизат на мен

# 332
Ох, мерси, не че я искам, сегашната си я харесвам, но заплатите стаха обидни
Отшелника и оня вързания все ми излизат на мен

Излиза ти, защото не можеш да решиш какво точно е важно за теб и защото ситуацията е " висяща" буквално.

# 333
Може ли и на мен да метнете едни карти.

Въпроса ми е дали до прекратя взаимотношенията си с М. или да изчакам още малко време?

# 334
Ох, ако може и на мен едни карти. В ужасна ситуация съм. Моите карти съм ги прибрала и съм в такова емоционално състояние, че не искам да се докосвам до тях.
Един човек иска да прекъсне връзката си с мен. Окончателно ли е това негово решение или има някаква надежда?
И още едно хвърляне, ако не ви затруднявам. Става въпрос за една двойка близки, които от известно време постоянно се събират и разделят. Та как ще се развият отношенията между тях? Много, много ви благодаря.

# 335
 Може ли и за мен? Simple Smile
  Чакам  "Е" да ми се обади за работа, за позиция която много искам. Ще се случи ли и кога?

# 336
Здравейте отново, може ли да помоля някой да метне едни карти с въпрос Ще успея ли да си намеря по-подходяща (креативна) работа? До сега само разни идиотски намирам където набираш някакви данни на компютър по цял ден... и естествено всички на работа мрънкат колко е гадно...

# 337
Привет,
някой ще каже ли какво мисли за тази подредба? Въпросът е за едно пътуване и отношенията между двама души на него.

асо жезли паж чаши императорът

# 338
Здравейте, бихте ли помогнали с две подредби. Имам карти таро и горе-долу ги тълкувам, но не съм толкова добра.
В понеделник имам важно интервю.. въпросът ми е какъв ще резултатът от него?
Благодаря на всеки отзовал се.

И другият въпрос с Д. ще живеем ли заедно?

# 339
Привет,
някой ще каже ли какво мисли за тази подредба? Въпросът е за едно пътуване и отношенията между двама души на него.

асо жезли паж чаши императорът

Къде тук има пътуване?
Какво значи въпрос за едно пътуване? Задай ясни въпроси!

# 340
Здравейте, бихте ли помогнали с две подредби. Имам карти таро и горе-долу ги тълкувам, но не съм толкова добра.
В понеделник имам важно интервю.. въпросът ми е какъв ще резултатът от него?
Благодаря на всеки отзовал се.

И другият въпрос с Д. ще живеем ли заедно?

По първият въпрос - Ще мине добре интервюто, има шанс за добър резултат.
По вторият въпрос за съжителството, може би няма да е сега.

# 341
Момичета, моля някой да ми изтегли и разтълкува. Искам да заведа дело за родителски права. Добър ли ми е избора на адвокат?

Аз ти изтеглих. 6 мечове, Луната, 9 мечове. Съжалявам, но не мисля, че изборът ти е добър. Вероятно има нещо, което те кара да се съмняваш и да зададеш въпроса.

Здравейте, мили дами! Бих искала да помоля някоя от Вас да ми нареди карти с въпрос какво чувства към мен един мъж (И) ? Също има ли намерение да направи някаква стъпка към мен? Много ви благодаря за отделеното време, прекрасни сте! Heart Flowers Hibiscus Nature Sun With Face

Моите карти са:
Магът, Кулата, 8 чаши
Картите сами говорят, че нямаш бъдеще с този мъж. Имала ли си отношения с него досега?

Може ли на мен да ми метнете Praynig
“Да приема ли предложението за нова работа?”

Моите карти не са при мен, а и имам чувството, че тегля все едни и същи

Херцен, според мен си струва да опиташ. Доста зле се чувстваш на настоящата си работа и ти трябва нещо ново, дори буквално да се наложи да усоиш нови знания и умения. Ще получиш помощ и подкрепа.
(Дали истинският въпрос не беше - да напусна ли сегашната си работа? Simple Smile )

5 пентакли, Обесеният, Рицар пентакли

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 12:19 от Silky_soft

# 342
  • ...на безопасно
Моля , ако имате възможност за още един отговор.
Каня се да сменям дом. Заради мъж. Да се съберем да живеем заедно. Успешно ли ще е начинанието?

# 343
Моля , ако имате възможност за още един отговор.
Каня се да сменям дом. Заради мъж. Да се съберем да живеем заедно. Успешно ли ще е начинанието?

10 пентакли, Асо пентакли, Императрицата

Според мен няма да сгрешиш, ако решиш да заживееш с него. Simple Smile
Картите добре описват и нагласати ти с тези пентакли! Мъжът вероятно е заможен.

# 344
  • ...на безопасно
Не, не е заможен.

Общи условия

Активация на акаунт