Пъзели 28

• 48 201
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • In transit
Сиси, тия дни ще довърша рибите на Габила и ще ти кажа как е положението при мен. Засега е подреден на 85% някъде и всичко е ОК.

# 151
Преди време имах липсваща част , писах , уговорихме се да ми дадат пъзел да си в намеря и след 15 минути я открих между таблата на кревата и матрака .
Писах им ,че съм глупачка и да не пращат нищо.Много неудобно ми стана 😀

# 152
  • София
И аз съм имала такива случаи - тъкмо се ядосам, че го няма търсеното парче и хоп, то изскочи от някъде. А аз в главата си вече съм направила цял сценарий за филм междувременно - как сега ще пиша на сайта, от който е поръчан пъзела, те ще ми предложат варианти или ще се направят на ударени и т.н. И накрая филма отива на кино, защото парченцето се намира Simple Smile

# 153
Преди години от един пъзел 2000 части на Educa ми липсваха 3 парченца под прав ъгъл. Писах им и ми ги изпратиха. Бяха наистина липсващи, не изгубени.

# 154
Ейй, коя марка е това?! Много неприятно. Знам, че по принцип може да пишеш на производителя и те ти пращат съответното парченце.

# 155
Макар и с гадни снимки на светкавица, идвам да кажа, че пъзелът ми е цял + 3 допълнителни повтарящи се парченца, Heye, 1000 части, много приятен за редене:

Ето и малко етапи:

Дано при някой друг не липсват тези 3 части, които се оказаха в нашата кутия. За пръв път ми се случва подобно нещо, не ми е първи пъзел на марката.

# 156
Честито, по-добре повече )))!

# 157
О,кактусчета! People Eyes
Аз съм луда на тема кактуси,имам много,отделно колекционирам всякакви неща с кактуси- химикалки,кейсове,плюшени кактуси ,чаши,всичко! Grinning
Все се каня да взема и някой пъзел,точно този даже гледах веднъж, но тогава си поръчах други и така и не го взех.Много е красив!

# 158
  • София
Много готини бодливчета Simple Smile
Наистина по-добре повече от по-малко.
Аз да си кажа равносметката след поръчката на Блубърд от чужбина. Всичко на всичко пъзелите са ми излезли по около 15лв всеки. Тук всеки един е 25лв. Не съжалявам, че чаках 2 седмици за тези пъзели, в никакъв случай.
Това завърших снощи.

# 159
Благодаря ви, момичета!! И аз много харесах кактусите, отдавна исках.. Точно толкова отдавна търся макове, които много да ме впечатлят, но все още не откривам подходящите изображения..

Малко Сладко Коте, видяла си зор с този "белия"! Чакаме да се радваме и на наредени Блубърд!

Аз започнах този, за пръв път редя пъзел на Cobble Hill. Частите са нестандартни, като на EuroGraphipcs, като качество, сякаш една идея по-добро, трябва да се внимава при грешка, защото частите прилепват много плътно..

# 160
  • София
Ето новото приключение, един Равенсбургер Силует

И малко детайли Simple Smile
Скрит текст:

Започвам този Блубърд

# 161
Детайлите са супер )))!

# 162
Аз фиксирах централно таксито още преди да разбера, че е такъв и има още.. Wink Яко!

# 163
  • София
Впечатлена съм от качеството на Блубърд! Засега са ми фаворит! Simple Smile
Парченцата на този 1500 части са по-малки, за да стане готовия пъзел с размер на стандартен 1000 части. Пълен мат са парченцата, както и кутията. Формите на парченцата са стандартни, няма изчанчени. Яркостта е много добра, цветовете са може би една идея по-ярки от на кутията. Почти не си личи, че е пъзел, ако се гледа от по-далече, не личат луфтовете между парченцата. Много добро пасване, лесно сглобяване. Малко по-тънки са от Равенсбургер, но логично - парченцата са по-малки.
Ето снимки, на лампа са, но предвид времето...

# 164

Общи условия

Активация на акаунт