Пъзели 28

• 48 521
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Коте, супер са и са мноооого!

# 136
Коте, супер са и са мноооого!
Дааа, особено този със зодиите е страхотен!

# 137
Ще редиш Жозефин Уол.Обожавам я,имам към 8 нейни,сега имам още няколко в уишлиста

# 138
  • München, Deutschland
Ехааа, това 10 пъзела ли бяха? FlushedHeart

Къде събираш толкова кутии?
Много красиви картинки, м/у другото. 😃

# 139
  • София
10 са, да. Ох, голям дерт ми е, че мястото ми е кът... гледах в чуждите групи, хората си имат стаи за пъзели, със стелажи, стелажи пъзели.... Аз затова и гледам да продам повечето редени, няма къде да ги държа.
Първия ми на Графика пъзел е този, ще споделя мнение после. Просто докато се наканя да го взема от Озон и той се изчерпа. Подозирам, че зареждат единични бройки и който хване, хване.
Между другото, търся ето този пъзел на Равенсбургер 2000 части или на Бъфало 1000 части. Ако знаете откъде мога да се снабдя с него, особено версията на Равенсбургер, моля споделете Simple Smile

# 140
  • гр. София
Живо си го представих, стая само за пъзелите. Мечтая си за такава Simple Smile

# 141
Хростос Воскресе! Здраве, благоденствие, мир и любов!

Малко Сладко Коте, страхотни пъзели! Красота и удоволствие ще са!

Момичета, случвало ли ви се е такова нещо:

Все съм чувала за липсващи части, като дори не съм вярвала, че са липсвали, а че по-скоро са изгубени някак от притежателя... Но за повтарящи се части не бях!! Т.е. имам 2 допълнителни парченца рамка, 99% идентични с други 2 такива, които са сложени, т.е. и тези излишните също пасват, има съвсем леко разминаване при изрязването. За пръв път ми се случва такова чудо и бая зор видях с рамката долу, а то защо било.. Simple Smile
Когато все пак реших, че е така, въпреки че две части ми оставаха, преброих и горните и измерих готовата рамка. В сантиметри е точно като посочените на кутията, нямам грешка!!
Но сега взех да се тревожа какво ме очаква по-натам.. Дали не са смесили два пъзела.. И дали няма да ми липсват други 2 части от вътрешността, ако общата бройка е точно 1000!? Да взема да ги преброя..

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 15:03 от Сиси ♥♥

# 142
Ами, Сиси,  при мен има точно 2 липсващи части:

Нали  първо си редя рамката и си помислих, че са в остатъка. Обаче в процеса на редене така и не излезнаха. Confused Помислих, че децата са ги загубили или Аз, ама пък 2 поредни......🤔😞 А и досега не ми се е случвало - един пъзел 2 години го размятах под килим, кутия, пак килим, и при в по-малки деца всички си беше точно; 5 месеца под килима друг, и досега не му се е случвало да липсва парче. И как пък 2 поредни?!
Иначе пъзелът е изключително лесен за редене( а повярвайте ми аз не съм добра в реденето) и освен 2-те липсващи пасти и едно почти пречупено парче други забележки нямам.

# 143
Сиси, измери контура. Виж, дали размера съответства на изписания върху кутия. Възможно е да не е подредена правилно рамката, на мен се е случвало.

Иванита, неприятно е това. Да не са се залепили за килима или пък да са  в прахосмукачка )))? Аз редя на пода, винаги ме е страх да не се изпрахосмуча някое парче.

# 144
  • София
Един пъзел на Кьонигспъзел ми беше по този начин - 4 екстра парченца и една липса. Понеже го взех от Озон, им писах и ми изпратиха нов, за да си намеря парченцето, после им го върнах. Странна процедура, но си намерих парченцето и им върнах пъзела и екстра частите.
Също коледната библиотека на Равенсбургер беше с липсващо парченце фабрично. На 1000%, защото го наредих за 1 ден точно, не е местен, а няма и кой да го пипа.

# 145
La Valletta, търсих ги тези парчета, но уви.. newsm45 Пак ще ги търся, но мисля да пиша и на Озон да видим какво те ще кажат.  Помня, че го отворих и си сортирах частите, и го прибрах в кутията. Онзи ден започнах да го редя.
Щях да ги "пиша" изгубени, но пък как така точно 2 поредни да ги няма....

П.П. прахосмукачката я проверих, но юе повторя както и под килимите  newsm78

# 146
 На мен ми се случи, след като редях пъзела върху картон и го мушнах под диван, при изваждане да се закачат няколко парченца за долната част на дивана. Добре, че бях сигурна, че ги имах. Иначе щях да ги пиша липсващи.

# 147
Така.. забавлението при мен продължава, трета повтаряща се част:

La Valletta, нямаше да пиша, ако не бях сигурна, точно защото и на мен ми се е случвало да греша в рамката, вече меря, писах и първия път, че измерих.. Wink Тук случаят е друг, мисля, че снимките вече са достатъчно красноречиви. Simple Smile Сигурна съм и за третата част, нагоре вече няма от този фон.

Малко Сладко Коте, за пръв път ми се случва! Не ми пречат допълнителните, нищо, че доста ме озадачиха, особено в рамката, но тръпна именно да няма липси!! Не ми се броят, ще видим какво ще излезе..

# 148
Сиси, погледни го от веселата страна. Сега си мотивирана и ще го наредиш за отрицателно време ))).

# 149
Да, Сиси, може метнеш 2 излишни парчета за мен 😁

Общи условия

Активация на акаунт