Пъзели 28

• 48 512
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
От мен завършен Герои в цветовете на дъгата, Джон Бургерман, Heye, 1000 части. Много приятен за редене!

Ето и етапи:

# 121
  • София
Бях писала, че Озон са пуснали рамки за пъзели, явно е пречело много. Също и линк към кутии за пъзели бях пуснала, в Амазон, явно и това много е пречело, та е изтрит целия ми пост... Ако те питат и отговориш с линк, или пък съобщиш и дадеш линк, че някъде са пуснали нещо, което е точно по темата, явно е спам или реклама, не знам вече.
Редя ето това - голямо предизвикателство за мен с толкова еднакви бледи цветове...

# 122
  • München, Deutschland
Малко сладко коте, и аз пуснах на предната стр линк към Амазон, понеже бях попитана, но не ми е изтрито мнението. Странно ми се вижда това. Да не би да не ти се изпращат мненията? При мен се случва понякога от тел, когато прекъсна писането и по-късно продължа.

# 123
  • София
Не, просто отново тенденциозно докладване и триене на мои постове. Човек попита откъде може да си купи кутия за пъзел и аз отговорих с линк към амазон. Гледам, че и неговия пост е изтрит. В същия пост пишеше и за рамките в Озон.

# 124
Добре де, как може да има такива хора.. Темата е и да си показваме пъзелите, но и да сме си полезни един на друг! Коте, не знам дали да не опиташ да пишеш на модератор..

Ето рамките за пъзели в Озон - https://www.ozone.bg/pazeli-2d-3d/pazeli/aksesoari-za-pazeli/ За мен е важна и полезна информация, която трябва да присъства в темата!
Разгледах ги, не са лоши като цени, но всички са "дървена" шарка, това на мен не ми допадна, няма да ми се връзват с интериора.. П.П. сега прочетох, че са и без стъкло или плексиглас, само рамка..

# 125
Напомням, че покупко-продажбите са забранени в бг-мамма.
Постове с такива предложения се изтриват, изтриват се и постовете на тези, цитират подобни предложения.
Моля, припомнете си правилата на форума.

# 126
Тогава цял раздел На пазар е в разрез с правилата. Мога да пиша в темата за Амазон и да давам линкове, но в тази тема линкове пряко с вързани с пъзели от същия Амазон са забранени?
Как да си споделяме информация? Пъзели си имат и аксесоари, и консумативи. Информация, споделяна от момичета, е  много полезна.

# 127
Проблемът не е в линковете.
Горе съм написала точно какъв е.

# 128
Започнах рамката на този пъзел, цветовете са доста по-бледи от картинката в сайта. Художничката е Габила, май се произнася Габиля.. П.П. Да, Габиля Рисоне.. интересно, че тук е доста по-евтин, вече ще гледам цените и ще пиша на Озон, ако видя по-ниска, нали имаха такава политика!?

# 129
  • София
Не, нямат.. Тя важи само за техните цени в сайта - ако до 7 дни след покупката намалят продукта, им пишеш и ти връщат разликата.

# 130
Ясно, мерси, не съм вниквала и не съм разбрала, само смътно помня, че имаше нещо за по-ниска цена.. Но щом е така, едва ли някога ще се възползвам.. Кой гледа каква е цената на пъзел, който вече е купил.. Simple Smile Всъщност, сещам се, ако тъкмо си купил и са го пуснали след това на промоция? Имах преди време такъв случай, но не знаех тогава..

# 131
  • София
И аз имах подобен случай, само че от промоция влязоха в друга промоция и беше намален с още лев пъзела. Възползвах се - писах им съобщение с номера на поръчката и за кой пъзел става дума и при следващата поръчка си използвах намалението (левче-кефче Simple Smile ). Важи за всичките им неща на сайта май, аз пъзели и книги гледам само.
Обаче яка надценка са му сложили....

# 132
Обаче яка надценка са му сложили....
Мдаа, погледнах произволно и други пъзели на Heye, всички са по-евтини в store.bg!! Минимум с по 5-6 лв., други марки не съм сравнявала.. Това обяснява и честите промоция в Озон. Но аз, така или иначе, гледам от Озон да купувам на промоции, а и безплатната доставка също не е за пренебрегване (не помня в store.bg след каква сума е безплатна).. Но все пак ще си имам вече едно наум когато си харесам определен пъзел извън промоционалните, да го потърся и в други сайтове.

# 133
  • София
Дойдоха! Има още един египетски от серията, но не ми хареса и не го взех Simple Smile
Скрит текст:

# 134
  • гр. София
Страхотни са Simple Smile Искам и аз такива! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт