Пъзели 28

• 47 870
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • München, Deutschland
Подаръци са ми пъзелите винаги, та нямам линкове, но обикновено всички ми купуват от Амазон.

# 106
  • София
Кашонът ми с пъзели от чужбинската поръчка (с десетината Блубърд пъзели) е в превозвача от миналата седмица и нямам време да мина да го взема... Направо...
Масата ми побира само 1500-2000 части, но нямам време за такива... Затова се ограничавам до 1000-1500 части...
Някой да знае сайт от ЕС, в който има White Mountain? Влюбих се в това...
Скрит текст:

# 107
chrissy
Кой е пъзела със снимките на Америка. Много е хубав

# 108
chrissy
И аз това щях да питам

# 109
  • Русе
Кашонът ми с пъзели от чужбинската поръчка (с десетината Блубърд пъзели) е в превозвача от миналата седмица и нямам време да мина да го взема... Направо...
Масата ми побира само 1500-2000 части, но нямам време за такива... Затова се ограничавам до 1000-1500 части...
Някой да знае сайт от ЕС, в който има White Mountain? Влюбих се в това...
Скрит текст:
Блубърд имат два пъзела с такива котки,но точно този го няма.Този,който си показала е много красив,дано го намериш някъде Flowers Four Leaf Clover

# 110
  • София
Знам за блубърдските, но този... Всъщност те са серия, като ги имат и Блубърд.
Скрит текст:

# 111
  • München, Deutschland
chrissy

Ето го:

https://www.amazon.de/Ravensburger-17433-Puzzle-Never-Sleeps/dp/ … ateway&sr=8-1

# 112
Малко Сладко Коте, не спирай да показваш!! Да не е същата, която те докладва тук..

La_Valletta, аз по-скоро се възползвам, ако има слепени части. Simple Smile Много ми допадат на Алфонс Муха, обаче редя пореден на Климт и малко искам почивка от тези гами. Simple Smile

chrissy, браво! Сподели какво правиш после с наредените големи пъзели.

Vervam, много е лесен и приятен с подправките, тъкмо добре ще ти дойде след този и ще му се насладиш..

jijibiji, показвай и ти! Wink И също ми е интересно какво правиш тези от 3000 части след нареждане?

Вкъщи правим този пъзел в момента.

# 113
Още вариант на друга шарена котка
https://www.ozone.bg/product/castorland-c-151448-2-pazel-castorl … ti-feline-fiesta/

Равенсбургер все още имат намаления.

# 114
  • София
Сиси, не знам дали пише тук. Но ако се поставя на моето място при така изложени неща (постове на други хора са подминавани, а само на мен е направена "забележка"), дали и тя няма да реагира по същия начин и да приеме нещата "прекалено лично"...
Интересното е, че в група с много повече участници, чужбинска, никой не ми каза да не показвам готовите пъзели-загадки. Напротив, хората се радват и споделят, че и тях ги чака, или че са го редили скоро... Те също показват готови такива пъзели. Забелязала съм същия "феномен" и в групите за гоблени - в чужбинските, дори и грозотия да покажеш, никой няма да се заяде, да каже, че е грозно или нещо такова. А тук с парцалите ще те изядат...
Показвайте красоти, да им се радвам Simple Smile
Довечера сигурно ще почна нов пъзел аз. А в началото на май ще направя разчистване на голяма част от наредените пъзели.

# 115
И аз видях дискусията. Явно просто тогава им е избило. Аз лично скривам всеки подобен пост с готови пъзели загадка. Бях сложила четири в количката си и докато се наканя да ги поръчам ги видях готови. Отказах се да ги редя - няма да са ми интересни, още повече при цена от 24лв Sad

# 116
  • In transit
А каква е идеята на тези пъзели загадка, да ме просветлите моля ви?

# 117
  • София
На капака картинката е една, а вътре редиш друго. Има няколко вида - да наредиш какво ще се случи малко след показаната на капака сцена, да наредиш какво вижда даден персонаж, да наредиш "бъдещето"... Ей такива неща. Обикновено тези с бъдещето не се различават много от капака. Само тези, които са "какво вижда Х", са доста различни.

# 118
  • München, Deutschland
Сиси, нищо не ги правя. Разделям ги на 8-12 парчета, зависи от размера и 8-те парчета ги слагам в кутията, после кутиите в мазата.

Това е и една от причините да редя големи пъзели (обикн 70х100см) - да не събирам много кутии. 😃

# 119
Един пъзел от мен. Най-трудния, който съм редила. 1500 части на Anatolian.

Общи условия

Активация на акаунт