Пъзели 28

• 47 862
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. София
Вчера вечерта най-сетне завърших пирамидата, завърших я на инат, парчетата са хлабави, не стоят плътно, предполагам, че няма да могат да се залепят, няма място и пъзелите стоят леко издадени напред, не прилепва плътно към страната на пирамидата, също така няма как трябва да редиш задължително отдолу нагоре, на 2 от страните така редих, на другите си ги редих отделно в кутията и след това ги преместих едно по едно парченцата. Не ми хареса, не бих редила друг
пирамидален, не и на D-toys.

# 91
Хора,да ви питам...моите приятелки си взеха от намалението на Трефл пъзели,едната каза,че едно парче й липсва,а друго се повтаря два пъти.Другата сега ми показа,че согурно десетина парченца са разслоени и не прилепват. Вие имали ли сте проблеми,или просто е лоша партида?

# 92
Ето от мен завършените подправки, 1000 части, Trefl:

Имах леки затруднения само с червения пипер горе ляво:

Breedlove, имаше няколко слепени парченца, както и такива, които влизат на повече от едно място, но като цяло аз нямам забележки към марката. Липси не съм имала, всъщност досега, пу-пу, никога не съм имала липси.

# 93
  • гр. София
За Trefl имаше недобре изрязани и разлепени части само в малкия пъзел с тигъра. До сега с големите части не съм имала проблем. Липси също не съм имала и дано да нямам.

# 94
Изглеждат супер подправките. Ами може би кофти късмет са имали,ще взема и аз един да видя как е, че искам ревю да направя.

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 12:49 от Breedlove

# 95
  • In transit
На Трефл имам най-много направени пъзели. Не съм имала забележки или липси никога.

# 96
 Ravensburger 1200

# 97
Не съм имала проблем с Trefl. Ако им пишете, би трябвало да ви набавят липсващо парченце.

Да попитам, когато в кутия имате сглобени малки фрагменти, разглобявате ли ги? Или се възползвате от неволното подсказване?
Аз, до сега, винаги съм разделяла, но с сегашния пъзел няколко пъти се възползвах ))).

# 98
  • гр. София
Аз ги разделям, вчера започнах пъзелa What if? на Ravensburger и имаше няколко части свързани  по две, недобре изрязани. Внимателно ги разделих.

# 99
Сега от новините, в Русия в Пушкински музей има изложба на рекламни постери от миналия век, включително и на Алфонс Муха. Видях един, който взех като пъзел ))).

Чакам и тази книга https://www.ebay.co.uk/itm/A-Guide-to-Art-Nouveau-Style-by-Hardy … 60353.m2749.l2648. Корицата също е постер на гореспоменатия художник и него го имам във вид на пъзел Relaxed

Довърших преди малко. Харесва ми много, препоръка - да се реди само на дневна светлина.

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 16:59 от La_Valletta

# 100
  • София
Още един готов Simple Smile

Скрит текст:
И малко да се оплача...
Скрит текст:
Много се разочаровах от ФБ групата, в която си показвах пъзелите. Една жена под моя пост се оплака да не съм показвала готовите пъзели-загадки, в същото време подминава постове на други хора отново с готови пъзели-загадки. Казах, че няма да споделям повече, но горчивината си остана. Няма такова правило в групата, още повече, че тези пъзели-загадки са над 50 броя и едва ли някой ще си спомни какво точно е видял в някоя ФБ група, като тръгне да реди пъзела... аз не бих могла да си спомня. Ако не беше подминала чуждите публикации, нямаше да се засегна, и щях да пускам снимка в коментарите, но така излиза, че само аз преча...
Исках да се оплача тук, защото знам, че ще ме разберете. С голямо желание редя пъзелите си и после искам да споделя радостта си от готовия пъзел с другите, които редят пъзели.

# 101
  • Велико Търново
Коте, и аз видях коментара и дискусията. 🙄 Не се огорчавай! Мислех си, че поне там, където хората са се събрали по общи интереси, ще има добронамереност, а то навсякъде все има по някоя крива ракета... Показвай на нас😊 Аз доста по- рядко редя от всички тук в темата, но с удоволствие чакам новите наредени 🤗

# 102
  • München, Deutschland
Вместо само да ви гледам скрито, се включвам с последния. 😃

Редя пъзели от години, като рядко купувам нещо различно от Равенсбургер, тях харесвам най-много. Преди редях по 2000, сега вече не си взимам такива мънички, че съм готова за към седмица, 5000 пък го редих много време, та съм се спряла на 3000 за момента.

Не намирам снимки преди нареждането, за съжаление, само готов.

А, намерих и още един покрай Коледа. Обикновено тогава редя, защото през годината пътувам много и иначе рядко имам време. Този има и междинен статус на снимка. 😃

# 103
Дано да е лесен този с подправките,него ще почна после.За сега още редя черното небе на планетите Grinning
Част по част...ужасно е!
Аз и по малко редя,на седмица дали има 4-5 часа.С това темпо ще ми вземе здравето .

# 104
  • София
Много хубави пъзели споделяте Simple Smile
Аз също предпочитам 3000 парчета да редя, другите много бързо ги приключвам Simple Smile
Chrissy, можеш ли да пуснеш линк към тези, които сподели?

Общи условия

Активация на акаунт