Пъзели 28

• 47 861
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • гр. София
Ето, едната страна на пирамидата Simple Smile

Бавно се случват нещата.

# 76
Сиси, връщай я, не струва малко. Боклуци са явно тия новите рамки.
Утре ще ходя. Върнаха ми отговор, че ще признаят рекламацията. Ще видя как ще я замъкна само разопакована.. И ще пиша пак крайния резултат, да се знае. И ще тръпна дали заменената ще е ок. Но определено ще избягвам занапред пъзели от 2000 части..

Аз пък ще се въздържа от промоцията този път..

# 77
Получих моите пъзели, довооолна. Обожавам стил Ар Нуво!

# 78
  • София
пп. Комплектът за сортиране на части отново е наличен, мисля, че в предната тема някой питаше за него.
Кой е този комплект, може ли линк?

# 79
пп. Комплектът за сортиране на части отново е наличен, мисля, че в предната тема някой питаше за него.
Кой е този комплект, може ли линк?
https://www.ozone.bg/product/art-puzzle-tray-136445/

# 80
Хубав e, имам същия, но не е намален )))

# 81
Сиси, връщай я, не струва малко. Боклуци са явно тия новите рамки.
Утре ще ходя. Върнаха ми отговор, че ще признаят рекламацията. Ще видя как ще я замъкна само разопакована.. И ще пиша пак крайния резултат, да се знае. И ще тръпна дали заменената ще е ок. Но определено ще избягвам занапред пъзели от 2000 части..
Да кажа, че без проблем ми замениха рамка. Сега остава и новата да е здрава и да я сложим успешно. Simple Smile))) Но утре ще е.. Мислех да пробваме и без лепило, но сега се колебая..

La_Valletta, много са красиви!!

# 82
  • София
Топъл, топъл, още пари. Завършен преди малко Simple Smile Отново Wasgij? на Jumbo, 1000 части.

# 83
Супер готино, много ми допадат снимките ти на пъзелите, как успяваш да ги заснемеш така прави "отгоре" Аз нещо не ги докарвам и все изглеждат криви, ти с какво снимаш?

# 84
  • София
С телефон снимам, не са много хубави снимките, че са на лампа повечето... И моите са кривички, ама какво да се прави. Все пак се виждат и това е важното Simple Smile
Иначе ставам права/качвам се на нещо и се надвесвам над тях, че да докарам що-годе прави образи Simple Smile

# 85
  • гр. София
Ето новите ми пъзели Simple Smile

# 86
Аз нямаше да си взимам нищо от промоцията на Ravensburger, но днес трябваше да правя друга поръчка от Озон и нямаше как, добавих си този и този. Simple Smile

Иначе редя подправките на Trefl, много е приятен и върви бързо, може би днес ще го завърша:

# 87
  • Бургас
Сиси ♥♥, този и аз го имам. Наистина е много приятен за редене. Simple Smile

# 88
Много обичам да редя подобни, с храна, вкусотийки, чакат ме няколко, ще ги подарявам на свекървата повечето...

П.П. Забравих да споделя, че двехилядника с роботчетата е успешно сложен в клипс рамката, този път здрава.. Wink Като го закачим на стената, ще го покажа. Не посмях да го слагам незалепен, че да не се налага да подмятаме много, много крехката рамка.. Все пак мога да кажа, че са хубави клипс рамките от Бриколаж, харесват ми и са по-евтини.. чудя се дали да не мина на такива и за по-малките пъзели от 500 и 1000 части..

# 89
Моят на Алфонс Муха ми събра очите в точка. Всичко е в ръждива гама, частите пасват на много други места и са леко хлабави.

Общи условия

Активация на акаунт