Пъзели 28

• 47 873
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Аз започнах този: https://www.jigsawpuzzle.co.uk/bluebird-puzzle-chorus-jigsaw-puz … ieces.p78991.html
Естествено наредих момата и арфата/нали така се казваше/и сега се мъча состаналото- пробвам парче по парче. 😬😁 Аман от криви части- то не знаеш някъде го врътнеш!
 Ама пък колко пъзела си харесах от същата серия.... и тук и в uk. 🤣 Много са красиви!
И пробутах третия от серията на майка ми да се мъчат вкъщи 😁  
П. П. Поръчах си и още 2 пъзела от Озон.😍
П.П. сега забелязах, че пъзела, който съм постнала е на bluebird, но моя в на sunsout от Озон.

# 661
От вчера - позитив )))

# 662
И аз си го поръчах вчера от озон и го чакам:)

# 663
И аз си го поръчах вчера от озон и го чакам:)
Наредих го преди месец два някъде , много е приятен, лесен е ,  заради многото цветове.
Преди малко почнах още един от колекцията, само че с десерти 😊

# 664
От вчера някой ми отмъкна под носа набелязания пъзел в Озон и страдам ужасно.
Amazing world на heye

# 665
Аз  поръчах тези два
https://www.ozone.bg/product/vertical-1000-pieces-phosphorus-tree/
https://www.ozone.bg/product/pomegranate-aa971-pazel-pomegranate … ace-celebrations/
 Набелязах още един, но с тези семпли намаления ще изчакам.

Vervam, ще чакаме снимка. Мен ме е яд, че не се усетих че са поредица. На сестра ми съм взела подправките, този също ще и го дам. А можех да взема и другите два.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 00:33 от La_Valletta

# 666
И аз съм наредила другите два от серията отдавна и се чудя за този, метнах го в кошницата вчера с още 3 и днес другите ми дава, че са изчерпани! Та, разбирам те, Breedlove, но аз не съжалявам толкова, много пъзели имам вкъщи, които чакат да бъдат наредени. Обаче въобще не редя напоследък, въпреки ИП.. Всички учим и работим от вкъщи, готвя повече и така.. Остава малко време за четене и филми.. Но се каня да разпъна един все пак тези дни!

# 667
  • София
Един Educa 1000 части Simple Smile

# 668
Art puzzle 1000 части
Любим, ще му търся стена 😁

# 669
За първи път ще лепя за подложка и закачам нареден пъзел. Как става това моля?

# 670
За първи път ще лепя за подложка и закачам нареден пъзел. Как става това моля?
Аз лично не лепя. Купувам си снап рамка (май така се казва) и просто плъзвам пъзела там и го защипвам. Виждам, че питаш за лепене, но казвам това, което правя просто като идея.

# 671
  • МАРС
Голям зор видях, Кинг 1000.

# 672
Как са като качество? Чувала съм противоречиви неща.

# 673
  • МАРС
Много лесно се вадят, примерно, докато пробваш някоя част дали ще влезе някъде и само леко да влезе, докато я вадиш се разглабят тези около нея, но им хванах цаката и притисках с ръка надолу като вадех.

# 674
Голям зор видях, Кинг 1000.

Това е велико!!!

Общи условия

Активация на акаунт