🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 537
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Имаме новина !!Успяха да ме развълнуват днес,от близо два сезона назад.Сцените с Пепе и монолога на Кръстева и съпътстващите кадри.Магът как гушна Захариев..
П.п.Как й го рекна Захариев на Стилянова,браво, така се прави!

# 391
  Сигурна бях, че Пепе ще се излекува или диагнозата ще е сбъркана,сценаристите не биха оставили детето си да играе нелечимо болен ,прекалено е стряскащо за всеки родител .

# 392
Интересно какво е написала Виктория на Банков. Промото:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2019-0 … -stolen-life-ytre

# 393
Банков казва, че Виктория очаква той да зареже всичко и да замине...

после на Табаков, че тя се връща и ще заеме мястото му...

# 394
Имаме новина !!Успяха да ме развълнуват днес,от близо два сезона назад.Сцените с Пепе и монолога на Кръстева и съпътстващите кадри.Магът как гушна Захариев..
П.п.Как й го рекна Захариев на Стилянова,браво, така се прави!
Не съм била само аз значи. Grinning Мен също ме трогнаха, хубави сцени бяха. Moжело значи. Grinning

# 395
Еййй, ще го изям това Пепе! Как сладко се усмихваше! Heart

# 396
  • Берлин
Доживях да го напиша- тази вечер епизодът ми хареса. Адмирации за артистката (не знам името), която играе Дарина. Карамазов никак не ми харесва визуално - заоблен и зле подстриган. На Банков прощавам всичко. Захариев ме изкефи. А Лорчето- що за тъпотия е това. Галя има прекрасни очи, но иначе...бляк. Ина е все по-красива.

# 397
На сцената накрая с Кръстева и Цонев чаках Жекова да наднича пак от някъде Simple Smile)
Между другото, странна ми е ситуацията с Галя и Захариев- какво като знае , това да не би да оправдава евентуална негова изневяра? Да беше говорил с нея или да вземе някакво решение-то хем не му стиска да се разделят, хем се заиграва настрани.

# 398
Захариев за момента нищо не прави, държи се съвсем нормално и колегиално. А Галя е крадецът, който вика дръжте крадеца.

Ванилия, според мен Банков с Табаков блъфира нарочно, щото му се е подразнил.

# 399
На сцената накрая с Кръстева и Цонев чаках Жекова да наднича пак от някъде Simple Smile)
Мислех си абсолютно същото Joy

Ми като гледам Банков май ще се сбогува с Цонев, та ще пътува.

# 400
Всъщност да, най-вероятно е блъф. Щото явно положението с Виктория не е розово и на Банков хич не му е до претенциите на Табаков.

Магда и аз очаквах да гледа намусено от някъде. От къде на къде бичи тия стойки така и не разбрах.

# 401
Тази вечер ми стана много криво за Банков. Толкова смазан, не си спомням да е бил.
Останалото сте го казали.

# 402
Кая докато говореше с Пепе и като се усмихна колко е красива, направо се преобразява.
Ситуацията със Захариеви в момента е грозна.Ще си връщаме един на друг,ще се дебнем,пък разговори с които нищо не постигат,ще речеш тези хора какво правят изобщо заедно.

# 403
Ако изкарат Банков така бвзславно, този път окончателно, то връщането му изобщи се оказва безумно- никаква идея за образа, едно голяяямо нищо. И защо  изобщо им трябваше тежката артилерия Духовникова -за 2-3 серии...Банков има такъв потенциал, да бяха си вкарали някоя не толкова популярна и важна актриса и да ни развълнуват с малко романтика и любов , пък пак да го изкарат после. тъпо, та тъпо...

# 404
  • Пловдив
Да бяха, ама толкоз им са възможностите...

Общи условия

Активация на акаунт