🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 530
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • Sliven, Bulgaria
Адмирации за артистката (не знам името), която играе Дарина.
Не е актриса. Сценаристката е. Христина Апостолова е. Понастоящем жена на Милошев и бивша жена на Рачков и Димо от "Пиф". Също така майка на Пепе (който наистина е Пепе - Петър Милошев) и Коко (Димитър Рачков младши).

Аз мисля, че не е това Христина Апостолова, а актрисата Дария Николова.

# 451
Както и да реагира Банков , няма да е учудващо , горкият си няма  смислена и водеща история вече сезон и половина . запълва дупки , пиеше , хойкаше по който му пусне , говореше с гробовен глас , после цвъркаше неестествено с женското В. , сега  се чуди какво да прави - търчи с Пенев по коридорите да  го урежда за шеф , споделят си с Огнянова като приятелки и изобщо  доста малоумно  направен образ . Вергов ако си прави самостоятелни реклами , по-щеше да е добре .
Пак си задавам въпроса  защо ти е да каниш  такива артисти /не само Вергов/ , а да ги караш да се излагат и да се държат безумно в тъпи сюжети .
Ще се опитам да не се упражнявам повече  на тази тема . Ще опитам да  обръщам внимание само на редките  хубави моменти .
Като гледам май само Пешко и Поли  имат шанс да сътворят нещо любовно .

# 452
Който каквото и да говори, този сезон изостава от предния. В миналия сезон, колкото и да отхвърляха играта на Духовникова и Пападопулу (фенките на Банков и Огнянова, въпреки че аз също много ги харесвах), те бяха като бижу в сезона, а за играта им няма нужда дори да коментираме. Много са добри! Дано върнат Духовникова, поне да се раздвижат малко нещата около Банков, защото както казаха вече, той просто допълва дупки в сюжета. Някъде четох, че рейтинга на сериала след 6та серия е спаднал драстично. "Дяволското гърло" е къде-къде по, поне според мен.

# 453
  • София
Ми поредната глупава и нелогична серия. Ина и Лора - големи бели птици, но не лебеди. Мазов, пълна гад. И как точно ще изнудва Ина със записа? Тя е свободна жена, не е длъжна на никой, освен на приятеля си да дава обяснение с кого си ляга. А пък Боби вече знае.
Излекуването на Пепе абсолютно предсказуемо. Банков супер досаден с този поглед и гробовен глас. Цялото му поведение е нелепо.
Галя и Захариев са в патова ситуация, интересно как ще излязат от нея.

# 454
  • София
Надявам се Вергов да излезе скоро от сериала, Карамазов след него,  Духовникова ако може да не влиза ще е най добре щото иначе и тя ще нахрани "хранилката".
И после какво злобно ще коментирате не е ясно.

# 455
Аз не вярвам Банков да хвърли писмото без да го прочете.
Това е малоумно!
Ванилия,сефте ! Grinning

# 456
Надявам се Вергов да излезе скоро от сериала, Карамазов след него,  Духовникова ако може да не влиза ще е най добре щото иначе и тя ще нахрани "хранилката".
И после какво злобно ще коментирате не е ясно.
Ха, кой го казва! Не съм видяла някой да злобее срещу двамата, коментира се и се изразява мнение. Не приписвай твоите действия на другите.

# 457
  • Разпиляна във въображението
Излезе едно клипче със Захариев и Галя. Казаха си
Скрит текст:
защо се мразят и накрая "Да си ходим" Simple Smile

# 458
То можело значи в този сериал хората да говорят помежду си за проблемите.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 13:24 от yanitsa.s

# 459
Е, надутата кариеристка я хванаха в крачка - много ясно, че ще говори.

# 460
Аз не вярвам Банков да хвърли писмото без да го прочете.
Това е малоумно!
Ванилия,сефте ! Grinning

Нали! 😂

Имат претенции, че се допринесли за утвърждаване на лекарската професия или каквото беше там, че и награда им дадоха... А всъщност изкараха докторята пълни идиоти.

# 461
Ванилия, чудя се лекарите как не са се възмутили публично от сериала, както направиха учителите след епизода с луканката Joy

# 462
Изгледах го и аз. Добър епизод. Най-вероятно просто ще пратят Банков при Виктория, защото се съмнявам Теодора да играе. Напълно беше безсмислено  връщането му за едното нищо.
Пепе ми е супер сладък. Много готино дете. Дария много ми харесва как играе. Кайчето продължава да се вре обаче😃
Кръстева и Цонев ми харесаха, Магдето без коментар.
И Лора и Ина верно ги изкараха тъпи патици. Ина си я пази тая флашка за спомен сигурно😃😃

# 463
Може да си я пуска след работа за разтоварване от напрегнатия ден 😂

# 464
Нямам много наблюдения за отношението между сестри и лекари, но доколкото имам, между тях има някаква дистанция и не съм забелязала фамилиарничене. Нито пък сестра да си позволи да поучава, назидава, и да прави иронично намеци на лекар. В това отношение развалиха образа на Магда. В първите сезони ми беше симпатична, а сега...

Общи условия

Активация на акаунт