🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 484
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Въпреки ,че още ми е тъжно за Банков,съм длъжна да празнувам.Днес пораствам с още една годинка ха ха.
Аз започнах от 4 сезон и за мен той е знаменателен.И най-вълнуващата двойка за мен си остават В и З.Сега всичко приключи!Но животът ..и сериалите продължават Simple SmileМоля,който желае да се почерпи(виртуално):
Скрит текст:
,

# 571
Амбър, да си жива и здрава! Тортата много добре си я направила Stuck Out Tongue Winking Eye

# 572
Честит празник, Амбър! Да си здрава и щастлива! 🌸

Мъчно ми е и на мен за Банков, но ми хареса начинът, по който си тръгна и съм доволна от този развой.
Кофти е това с разсейките, но предполагам няма да чуем нищо за Виктория, затова приемам, че са намерили щастието си един с друг и до там.

# 573
Аз смятам, че Виктор взе най-правилното решение(това, което го спираше да не замине при Виктория по-рано беше страхът).

Но кой казва колко ще продължи всичко и защо винаги трябва да сме черногледи......

Нали човек трябва да е с любимите си хора, да се радват и да споделят нещата от живота, това е важното и в това е ЩАСТИЕТО.

Ако тръгнем да мислим само за лошите случки, болести, стрес - то това е винаги около нас.

ПЕПЕ му го каза по детски чисто и истинско - да се радва и наслаждава и да не мисли за това, което ????? може да се случи.

Този път сценаристите ги поздравявам, че казаха директно, че не трябва да оставаме САМИ - ето Виктория(силната жена) си призна, че й липсва и го обича; Виктор - се криеше в работата и от страха да не изпита пак болката от загубата, но разбра, че емоциите и чувствата трябва да се споделят, а не да се таят и крият дълбоко в себе си.

Амбър, да си жива и здрава! Simple Smile

# 574
Благодаря ви момичета.Дона,ама как, цяла нощ съм я пекла Grinning
Това за разсейките не съм го чула и по-добре.Имам лични спомени и не искам да се сещам.Не можаха ли да измислят нещо романтично,защото е осъзнала,че го обича и затова го вика при себе си и...заживяли щастливо.Не ,трябва да има драма,ще ме откажат значи да гледам,на ръба съм хаха

# 575
Амбър , хубав празник !
Много здраве и усмивки !

За мъката , която представлява за мен този сезон вече писах и няма да започвам с лошо настроение деня Hands Plus1
Пропуснаха  само да направят от кихавиците на Банков супер-ваксина , с която  болницата да шашне света Joy

# 576
Да си здрава и щастлива, Амбър!
Аз ви предлагам да не му мислим много (по подобие на сценаристите), че задълбаваме в някакви неща, които те изобщо не са съобразили и никога няма да му излезе краят (и смисълът) 😃

# 577
Да си жива и здрава, Амбър.

Радвам се, че излезе допълваше само екранното време на Магдето. Сега поне ще е щастлив Банков. Да речем, че Виктория ще се излекува и ще живеят щастливо.
Вергов участието му беше напълно безмислено. Не успяха да му използват капацитета на човека и това си е.

# 578
Честито, Амбър! Flowers HibiscusFlowers TulipFlowers Cherry Blossom

Не можеше ли Банков да осъзнае колко обича Виктория и да замине при нея. Що трябва да има разсейки и драми??? Както и да е, пак казвам добре, че напуска потъващия кораб. Ще ми липсва доц. Банков Sad

# 579
Вчера някой спомена, че Банков имал сцени при пропастта...
какво ще дири там?

Или са ги заснели преди да решат да излезе?

Ама предвид това, че е поел ангажимент за филма, предполагам, че още от самото начало са били наясно до кога ще снима...

# 580
Не помня Банков да е бил там, просто няколко снимки се появиха в профила на Вергов. Може да е бил на мястото или да са му казали от неговия профил да ги пусне. Нали виждаш, че в този сезон (а и по принцип) определени хора пускат "тийзърите"

# 581
  • София
Имаше снимки от това място пуснати от Вергов като стори. Дали той ги е снимал, дали е бил там, дали е трябвало да е част от сцената нямам представа.

# 582
Аз ги изпуснах тези снимки, та не знам какво и кой е бил на тях, но доколкото схванах от това, което писахте в темата е бил там с Тасев.

# 583
  • София
Е как реши ще е бил там точно с Тасев. Та от това място имаше снимки и на Фотев и доколкото помня на Ина - та защо да не е бил с тях, а точно пък с Тасев?!

# 584
Не съм решила, казах, че така разбрах от това, което коментирахте, но е възможно да съм объркала, пак повтарям снимката на/от/със Банков не съм видяла.

Общи условия

Активация на акаунт