🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 444
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Да, няма проблем.

# 706
Ооо искам и аз да знам кой ще умре😃
Диде я гони носталгията 😜 Айде да ходи Зорничка в Св.Кирил, Марио да ѝ прости и Диана да се избави от мъките на сценария, че все по-зле става😃

# 707
Aко получите отговор на лични, пишете после тук в скрит текст, за да не се молим всички за съобщения Joy

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 17:39 от Zlаti

# 708
Сърцето ми се къса, като гледам тази снимка.Broken Heart

# 709
Ооо искам и аз да знам кой ще умре😃
Диде я гони носталгията 😜 Айде да ходи Зорничка в Св.Кирил, Марио да ѝ прости и Диана да се избави от мъките на сценария, че все по-зле става😃
Да бе, и за какво ще я размотават Зорница цял сезон без развитие, без история, остригана като рецидивистка, за да отиде накрая при Марио в Св.Кирил? За мен това ще е върха на тъпотията. Тя и без това се появява на пет епизода за по две минути, спокойно можеха да минат и без нея и да ни обяснят, че направо е останала в Св.Кирил. Rolling Eyes

# 710
  • София
Перличке, да ти обяснявам ли защо не я махнаха Simple Smile. Мисля, че на всички е ясно, че оставиха Зорница с едничката цел да поддържат интереса на феновете на двойката Б-О. Неслучайно не знаят какво да я правят и дали сезона е с нея или без е все тая - тя просто няма история в момента.
Обаче вече Вергов/Банков го няма, така че каквото и да и измислят няма да ме изненада.

# 711
  • София
Е и Диана Димитрова е останала заради хонорар, всички останали бяха обвинявани, сал тя зарадии ролята ли е останала Simple Smile))

# 712
  • София
Щаци, много ясно, че основно заради хонорар, едва ли ще бяга от работа, която и носи и опит и доходи. Ама като подписват договор не знаят какво ще играят, поне младите актьори в сериала.

# 713
Диана им е златната кокошка. Не очакваха толкова много да се хареса според мен д-р Огнянова и да предизвика такъв бум (главно от историята с Банков, в последствие и с Марио). Проблемът е, че и двете линии (и с Виктор, и с Марио) ги развалиха в стремежа си да ги изстискат на макс, защото видяха, че има голям интерес и сега малко за мен се получи от два стола на земята. Вече за мен образът на Зорница го окепазиха тотално, съвсем избягаха от първоначалния замисъл.

# 714
Роси, на мен ми е ясно защо не я махнаха, но те със същия успех и при толкова редки екранни появявания можеха да запазят и Марио и да си оставят вратичка за някакво събиране, колкото и според мен да е лишено от смисъл. Но ако сега накрая решат да ни обясняват, че това все пак е голямата любов, просто ще повърна.

Шаци, ама те всички играят за хонорар, това особено ясно се вижда в последните два-три сезона. Няма лошо, това е работа все пак и особено по-младите актьори и тези, които нямат толкова много ангажименти не бива да ги съдим много строго, че не се отказват от участие.

# 715
Перличке, аз на шега го казах това да я върнат в Св. Кирил при Марио, но няма да се учудя ако наистина го направят😃

# 716
  • Разпиляна във въображението
Аз пък мисля, че това е най-логичното нещо. Димитрова, като Зорница, е заявявала, че много го обича и затова го е напуснала Simple Smile бла-бла-бла. Мисълта ми е, че след като "пусна" Банков да ходи при Виктория може да се е освободила от него. Сега трябва да поработи върху другия си проблем - да бъде по-силна сама без Марио и хоп... вече може да са заедно като двама равнопоставени.

# 717
Историята, че разделиха Банков и Огнянова, заради любовна афера и раздяла след това, изглежда все по-достоверна.
Да, Вергов не участва в 5ти сезон заради репетициите в “Неодачници”, но при високия рейтинг, който осигуряваха, то ако имаше начин, щяха да ги съберат. Вероятно, за да участва Вергов, е трябвало да се съгласят с това условие, да не играе с Диана. (Знам, че това са клюки, но виждам колко хора обвиняват сценаристите, че не ги събират.) Актриса от Народния беше споменала, че на Вергов не му отказват нищо (и има защо, много има вдигна рейтинга) и нищо чудно да е поискал да не играе с нея повече заради личните им отношения.

# 718
Ако това е така, защо все пак имаха толкова сцени заедно?
Без интимности, но все пак доста топли чувства имаше... 😏

# 719
  • София
И какви са били толкова личните им отношения, ама по възможност проверено, щото на всякакви фантазии се начетохме.

Общи условия

Активация на акаунт