🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 545
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мен ме дразни, че сто пъти дадоха секс сцената на Ина и Темелков. Много ми е гнусна. Предполагам, че ще я гледаме още сто пъти заедно с всеки доктор от болницата. Sick

# 421
  • Пловдив
Мен ме дразни, че сто пъти дадоха секс сцената на Ина и Темелков. Много ми е гнусна. Предполагам, че ще я гледаме още сто пъти заедно с всеки доктор от болницата. Sick
+1 вярно е това...
На Банков май хич не му олекна от прегръдката на Ицето.

# 422
Отново не ми хареса серията - мудна, монотонна,еднообразна. Никакво развитие на действието, отегчителна и протяжна.
След, като я изгледах си зададох въпроса - каква е причината за участието на Карамазов?  Присъствие в сериала без никакво развитие на образа втори сезон. Еднакъв, безплътен ходи насам-натам, казва по нещо, гледа скръбно и толкова.

Детето не е ли голямо за да се забавлява с фокусници и балончета?

# 423

Благодаря, че сподели! Мислех, че само мен ме дразни това...
Или Ирина се гордее с тази сцена, за да я дават всеки епизод или някой си доставя удоволствие ... Направо не го разбирам. Знаем какво се случи, знаем какво видяхме..

# 424
И на мен така.Страшни повторения на толкова  хм.. "деликатна сцена".Изобщо сериалът  стремглаво върви към някаква друга посока,най-малко е медицински.

# 425
  • София
То да се чудиш дали търкането на пода цял сезон от Карамазов, вясването на Юруков тук-там(а е нов) или сезон и половина никаква собствена история на Вергов е по-тъпо.

Ама за сметка на това пък съсипаха градена два сезона никак не лоша история като разделиха Ковачев и Огнянова.

Историята на Христо като замисъл беше много добра, обаче безидейността на сценаристите я оставиха постна и повърхностна.  Оставането на Банков след смъртта на Ева продължава да е необяснимо за мен. Хайде миналия сезон накрая му създадоха история с Виктория, която беше интересна и различна, изигра ролята си за раздялата на Марио и Зорница. Но в новия сезон е просто пълнеж. Сега Банков ще замине и аз ще продължавам да се чудя каква беше целта за връщането на Банков. И друго ми е интересно, дали от екипа са знаели предварително, че Вергов няма да снима целия 7-ми сезон или отново са изненадани.
Колкото до Табаков, предполагам след заминаването на Банков, ще засилят участието му, особено след като се успокои, че няма да му вземат шефското място.
Мазов е абсолютен плазмодий. Отвратително, злобно същество, което прегазва всички около себе си. Вместо да ги оставят с Лора да бъдат просто двама хирурзи, които са иронични, закачат се в операционната и са комични герои, те го направиха отвратителен само и само да измислят някаква драма при тази двойка.

И аз да кажа, че е противно това повторение на се*с сцената между Темелков и Ина. Явно в този сезон това е похвата, за да ни се припонят определени случки.

# 426
Присъединявам се, и мен ме дразни. Няма нужда от толкова повторения, всички разбрахме какво се случи. Самата сцена беше достатъчно подробна.

# 427
Мазов е абсолютен плазмодий. Отвратително, злобно същество, което прегазва всички около себе си. Вместо да ги оставят с Лора да бъдат просто двама хирурзи, които са иронични, закачат се в операционната и са комични герои, те го направиха отвратителен само и само да измислят някаква драма при тази двойка.
Съгласна съм. Не се ли усещат, че с това само отблъскват зрителите от двойката? Не знам кой изобщо все още има интерес към МазоХиновите проблеми. Не виждам и как вече тези двамата могат да се променят в положителна посока. Освен това нямаше да е зле да има някакъв комедиен елемент в сериала.

Присъединявам се и към мнението за видеото. Снощи можеха да подчертаят, че Мазов е взел вярната флашка и без да показват видеото. Съжалих Ирина Митева.

# 428
Много е неприятна сцената, наистина.
Ама като няма какво да измислят, ще я въртят до откат.

Къде са сега онези, които обясняваха как не могло Дяволското гърло да се излъчва по-рано? 🤨

# 429
Просто дъното. Единственото хубаво нещо беше с фокусника личицето на Пепе грейнало от щастие беше най хубава сцена.
Ина може да няма къде да живее и заради това флашката седи в болницата. Тя живееше в апартамента на Боби мисля поне миналия сезон там я показваха. А тя май беше в заключена кутия тази флашки.... тъпотии. А Лорчето как и пребърка чантата просто съм изумена. Хем ти казват, че ще те назначат, хем ти се ровиш и се връзваш на акъла на човек, който познаваш, при положение че е ясно, че този чонек не те иска. Прекали Мазов. Не одобрявам постъпката на Ина, но не мисля, че трябва да бъде разнасяне из цялата болница.
През акъла не би ми минало да ровя в кабинета на шефа. Ина този сезон луда я правят... такова нагло отношение към собственик никога не съм виждала.
Мазов от сега нататък Ще я съсипе, но се надявам Инчето да му го върне.
Захариев най накрая се изживя като мъж в тяхната двойка, ама Галя изнагля супер много.
Съмнявам се Ирина да е на 7 небе от сцената, ако са искали да използват сцена, с която е горда можеха да дадат един спомен на сцената с раждането, там се представи много добре. Може да я показват в някакъв извратен хиперболичен похват....
Оттам на татък Кая, облечената физиономия на Банков и чупките на Жекова хич не съм им обърнала внимание. Пълна тъпотия

# 430
  • София
Не мисля, че Мазов може да съсипе Ина с тази флашка. Само ще я изложи, но персонала на болницата едва ли много ще коментира, все пак Ина им дава заплатите.

# 431
  • Разпиляна във въображението
Явно ми върви да защитавам черни овци. Така беше с Калин, а сега продължавам с Галя Simple Smile

За разлика от всички ви, на мен ми е тъпо за нея. След подхлъзването с Тасев /той тогава си падаше по Вяра, но тя не, така че Галя не се е намъквала никъде, а накрая им освободи пътя/ тя остана с Петър. Роди му две деца и очевидно се сблъска челно с безразличието му. Няма да се повтарям, потретвам, но изминалите два сезона си бе видно. Обяснението, че е намерила утеха и разбиране и залитане по Орлин, бе дадено и от съпругата му, която го описа много добре с отношенията му с пациентите. Тя е била слаба, поддала се е. За мен ясно се видя, че в момента, в който Петър, вече знаещ какво се е случило, започна да обгръща Галя с внимание, говореше меко с нея, тя го загърби оня и прекрати нещата. И какво стана със Захариев – уж говори с Банков, уж послуша съветите му, май заяви на Орлин, че няма да се откаже от нея и… Започна да залита по съпругата му, Поли. Цигарки, разговори, загриженост, палтенце, балончета, работа, захапваше Галя, отсвирваше я, явно закриляйки другата. Така че за мен в момента Петър ми е по-лошия. Той напълно осъзнато наранява Галя, надсмива й се, пренебрегва я, сближава се с другата. Като знаеш, като ти е гадно – застани пред нея, кажи й, че си разбрал за връзката й, че няма да й простиш, че не те кефи и край. Уж е по-възрастния. Двамата не ги свързват бизнес интереси както беше с Виолета, за да се търпят въпреки униженията,  не са женени /по вина на Петър/, така че може всеки по пътя.

Жалко, много се надявах да видя мъжката страна на Петър, да се бори за жена, макар че изобщо не му се наложи, отново, и защото преди не го е правил, но уви. Просто оставя проблемната връзка зад себе си и продължава към следващата.  А там също ще има сътресения, когато Поли разбере с кого е изневерил Орлинчо, на кого е половинка и защо половинката е крил от нея истината. Ще почнат едни обвинения дали от съжаление й е обърнал внимание, дали от съжаление й е предложил работата, дали не иска да си отмъсти на Орлин, като спи с жена му и т.н. и т.н. Драма Simple Smile

# 432
Явно ми върви да защитавам черни овци. Така беше с Калин, а сега продължавам с Галя Simple Smile
Айде, не е баш така, дори си плюла черни овци. На всеки в един момент му се е налагало да защитава някой недолюбван.

# 433
  • Разпиляна във въображението
Визирам Калин и Галя, а те бяха/са черни овци. В другите не намирам нещо, за което да се хвана и да ги защитавам.

# 434
  • Варна
Адмирации за артистката (не знам името), която играе Дарина.
Не е актриса. Сценаристката е. Христина Апостолова е. Понастоящем жена на Милошев и бивша жена на Рачков и Димо от "Пиф". Също така майка на Пепе (който наистина е Пепе - Петър Милошев) и Коко (Димитър Рачков младши).

Общи условия

Активация на акаунт