🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 524
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • Ню Йорк

И Лора и Ина верно ги изкараха тъпи патици. Ина си я пази тая флашка за спомен сигурно😃😃

И то в кутийка на бюрото Wink
Аз ви казах за Лора, че ще се върже на Мазов, тя още го обича и е готова на всичко, въпреки че осъзнава колко я мачка и унижава.

# 481
И това се изтърка- гневен лекар си излива личните проблеми върху пациент !

# 482
Табаков е такава дребна душица...

Вики и Вики продължават да ме радват, всеки път се чудя какво не им харесвате Grinning

# 483
Харесваме ги, харесваме ги 😉

# 484
Дарина се успокои и пак си показа рогата. Много подмолно.

# 485
Пфффф..... кви са тия циркове?!? 😒

# 486
Загледах за малко и Табаков ме изуми с наглото си поведение ...Кой така се ежи на собственика ?

# 487
  • София
Симo и Богдана 😁

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 09:22 от Shatzi

# 488
  • София
Аз поизостанах малко. Днешния епизод ще се гледа утре.
От снощния епизод ми хареса Пепе и особено сцената с фокусника и балончетата. Много добре се получи. Simple Smile Харесаха ми и Цонев и Кръстева, само че този танц бе в повечеко, не трябваше да го дават. В смисъл една неподходяща и насилена сцена. Дарина отново ми хареса, добра е актрисата определено. Кая с овчия поглед все повече ме изнервя. Къде се вре с Христо и Пепе, а и при тази тежка ситуация за всички някак си не се връзва. Да се оправя Пепе, да си го взима Дарина и да се махат, тогава вече може и да понеса тези сцени между Христо и Кая. Но между тях продължава да няма никаква химия. Като ученици приятелчета са.
Ина я изкараха изключително глупава жена, прекалено много ни подценяват вече.  ooooh! Лора поне си я знаем, че си е глупава, при нея градация нулева. Мазов страшно изпростя.

# 489
Ще пускам тото. Познах, че Зорница ще му каже да замине при Виктория Grinning

# 490
Зорница за втори път наритва Банков да си ходи. Grinning Него като го гледам пак не може да се реши.

# 491
Ейй, опасни са и трите Grinning. Изкефиха ме и петимата.

# 492
Ейй, опасни са и трите Grinning. Изкефиха ме и петимата.
Разказаха му играта набързо, чак му стана неудобно. Grinning Специално Зорница беше права - колко още жени трябва да загуби, докато осъзнае, че може да е щастлив?

# 493
  • ENGLAND
Трите вещици в бели престилки направо ми събраха очите, много хубава сцена.

# 494
Аз пък ще кажа,че дори и когато си мълчат заедно Банков и Огнянова,пак има химия Wink
Изпуснах какво се разбраха Захариеви?!

Общи условия

Активация на акаунт