🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 519
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък ще кажа,че дори и когато си мълчат заедно Банков и Огнянова,пак има химия Wink
Факт! Wink ФБ ей сега ще полудее, само стой и гледай. Grinning

# 496
Разделяме се с Банков и Вергов. Жалко, че последните 2 сезона не му намериха място, не развиха таланта на актьора, за да го пратят пак там, от където не трябваше да го връщат. Чак мъчно ми стана...

# 497
Много беше готино тръгването на Банков! ❤

# 498
Хайде пък сега заек от шапката на Кръстева! 😳

# 499
  • Пловдив
Много наистина!
Ама защо? Защо?

Кръстева лъже.

# 500
Толкова са безидейни, че нямам думи, имаха звезда като Вергов и не можаха да извлекат нищо от това, тръгва си за втори път, надявам се последен, не го заслужават. Дано това е последния сезон.

# 501
Разделяме се с Банков и Вергов. Жалко, че последните 2 сезона не му намериха място, не развиха таланта на актьора, за да го пратят пак там, от където не трябваше да го връщат. Чак мъчно ми стана...
И на мен.

За какво се върна? За да си тръгне?

# 502
Онзи ден казах, по-добре да си ходи,като го похабяват така,но сега си връщам думите назад Simple Smile Много мъчно ми стана,за мен сериалът няма да е същият.Сега ще гледам заради Ина и Карамазов,изпуснат ли ги съм дотук.Наистина мисля,че сезонът трябва да е последен.

# 503
Въпреки сбъркания превод се оказа, че има такова ресторантче в Париж, макар и в друг арондисман.

Дарина не каза ли преди време на Кая, че Ристю още я обича, но заради Пепе не иска да се лекува с любов и е останал с нея по задължение заради детето? Сега пък много се обичали и връзката им цветя и рози?!

Иначе няма празно, още не оправили Пепе и се юрнаха да лекуват Банков. Само Пепе да не пипне сега гъбично бактериална инфекция, че язък за антибиотиковата ремисия. Съдейки по фанфарите, адию мосю Банков! Въпреки че няма гаранция, щото и при мазовица и Ристю видяхме същото, но ги върнаха ...

Тъжно е че малкото хубави моменти и послания в сериала се предават толкова нескопосано.

Директор Цонев да им купува на всички еднопосочни билети и по живо, по здраво

# 504
Този епизод беше прекрасен, много емоционален, много хубав и много хубаво се сбогувахме с Банков. Heart

# 505
Толкова ли не можаха вместо на Банков да му пратят писмо и да замине, да и бяха намерили 1 мъж на Магда и да изчезне тя безследно от сериала?

# 506
Дори и на мен ми стана малко тъжно, развълнува ме. Върнаха ме два сезона назад сякаш, но поне този път измислиха по-хубав начин да се сбогуваме с него. Колкото и противоречив да беше образът му, имаше моменти, в които искрено му симпатизирах.

Откъде пък излезе сега това с дъщерята на Кръстева? Айде пак изненади.

# 507
И Кръстева влезе в сапунката Simple Smile приемам залагания коя ще се окаже дъщеря й - Огнянова, Грънчарова, някоя нова?

# 508
Не съм гледала епизода все още... Обаче веднага видях във ФБ сбогуването на Вергов и се натъжих... Такъв обещаващ образ и добър актьор, а го направиха на пух и прах... Много жалко, вече съвсем ми се отщя да гледам. Но по-добре, че се маха от тази пародия, да не се излага повече...

# 509
И Кръстева влезе в сапунката Simple Smile приемам залагания коя ще се окаже дъщеря й - Огнянова, Грънчарова, някоя нова?
Hе каза ли името на пациентката, която приеха с цироза и с която бяха заедно в клиниката за алкохолици? Mисля, че нарочно я представи като своя дъщеря. Или не съм чула добре и си въобразявам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт