🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 516
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
И аз мисля, че Кръстева говореше за момичето от клиниката за алкохолици.

Мина кратко промо - Галя и Захариев се целуваха и се прегръщаха, като след сдобряване.

# 511
Не можах да гледам аз, утре ще го гледам, но доколкото чета е бил хубав епизода. Гледах клипчето, което е качил Вергов. Банков ми е един от любимите  образи, особено в 4-ти сезон. ❤ Истината обаче е, че той беше от главните причини да гледам въпреки абсурдните истории и най-вероятно ще догледам този сезон, но ако има следващ едва ли ще гледам.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 21:25 от VanillaBarbie

# 512
Hе каза ли името на пациентката, която приеха с цироза и с която бяха заедно в клиниката за алкохолици? Mисля, че нарочно я представи като своя дъщеря. Или не съм чула добре и си въобразявам Laughing

Оооох, и аз не чух добре, може. Явно иска да се бори за нея, така ще е по-лесно

# 513
Точно нея спомена.

# 514
  • да има едно лесно - на мотора
    Боги и Симо от БГ Радио бяха в ролите на Венчето иТодор ( таксиметровия шофьор) . Свежарки Simple Smile.
    Вергов ще ми липсва. За развитието на сериала надеждата ми е във Фотев.

# 515
    Може би коментарът ми няма да се хареса на много потребители тук, но според мен наистина трябваше да възродят Банков /Огнянова, това щеше да е в тяхна полза, наистина най-емблементичната двойка в сериала, но... Наистина нямам обяснение за тези режисьорски решения.

# 516
    Може би коментарът ми няма да се хареса на много потребители тук, но според мен наистина трябваше да възродят Банков /Огнянова, това щеше да е в тяхна полза, наистина най-емблементичната двойка в сериала, но... Наистина нямам обяснение за тези режисьорски решения.
    Напротив, това би било много логично решение, а ако трябва двамата да бяха заминали за Париж.
    Не разбирам защо трябваше да се вмъкне това, че Дамянова е с влошено здраве. Ако наистина е така, сценария граничи с цинизъм. Банков може да не е съвършен, но толкова мъка да се изсипе на главата му ...

# 517
    • София
    Симо и Боги бяха много готини. Сладури.

Довиждане на Банков. Единствено съжалявам, че не го гледахме повече време с Виктория. Много ги харесвах. Но с това сбогуване на Вергов мисля, че това е края.

# 518
    Само операторът не сме критикували, та аз да го почна. Stuck Out Tongue Winking Eye
    Днес така бяха снимали Огнянова, че всяка пъпка и пора и изпъкваше.

# 519
    • Берлин
    Вие сериозно ли? Сцената Банков и женицата вечно на негово разположение беше...добре,че ме разсейваха кецките и чорапките му,че да не ми се отще съвсем.
    Хубава сцена Захариев- Галя и тази в операционната с трите чуми (забравих как ги нарекоха точно). Тасев странно се изрази,сякаш е простил на Ина (може и да е,ама гледам от снощи).
    А змията Дарина...удар с нож. Кая беше красива в разговора с Христо и сменила кахърната физиономия

Пп. Банков,опс Вергов излиза,за да снима втори сезон на Дяволското гърло. И там си седи и чака една Камелия

# 520
    • Пловдив
    Хм...то само днес да беше за бой оператора Stuck Out Tongue Winking Eye

Кръстева спомена Мариана...точно онази от клиниката и дето я лекуваха при тях. Според мен лъже...

# 521
    A аз мисля, че тази истерия допринесе да се сбогуваме с доц.Банков. Вероятно не е основната причина, но не може на всяка негова поява да се скандира Банков-Огнянова, кога ще ги съберете, давайте повече общи сцени, гледаме само заради тях, ах, ох, ах...Hе само сценаристите не се справиха, но и феновете на тази двойка не допуснаха Банков да бъде въвлечен в друга история.

# 522
    Само операторът не сме критикували, та аз да го почна. Stuck Out Tongue Winking Eye
    Днес така бяха снимали Огнянова, че всяка пъпка и пора и изпъкваше.
      Съмнявам се операторът да е виновен за ужасния вид на Огнянова, съжалявам, но направо е плашеща с тази прическа .Ако целта е била да се покаже съответствие на външен вид с душевно състояние на човек разочарован от съдбата, са се справили. Макар че като думи и разсъждения не ми се вижда изобщо така . Някак не им вярвам в този сезон на драмите и не могат да ме развълнуват. Вярвам единствено на гадния Мазов и глупавите Ина и Лора. 

# 523
    Точно, защото не трябваше да има друга история, феновете, зрителите искат тях, съответно това е логичното развитие. За мен Вергов си остава Мартин от Тя и той, този сериал не допринесе нищо за него.

# 524
    • Разпиляна във въображението
    Еми Табаков направо оправда думите ми за него по-рано Simple Smile Че и отгоре. Хем беше тъпо, хем беше смешно, а накрая при Зорница - и жалко.

На добър път, Банков! Съдейки по промото, за себе си, смятам, че е знаел предварително какъв ще е финала за него в сериала, и оттам си мисля, че бе и вялото му участие. За какво да се раздава, когато си тръгва. Нарежда се до Владов, Тони и Марио - щастлив и далеч от Св.Анастасия.

Общи условия

Активация на акаунт