🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 509
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Разочарована съм от тръгването на Банков. Вече няма за какво да го гледам сериала. Жалко че не успяха да му намерят точното място в този сезон. Пропиляха големия талант на вятъра.

bam-bam  ако не бъркам името, беше казал за тази развръзка. Сега остава да каже, ще излекува ли Банков Виктория Дамянова?

# 526
Кръстева говореше за Маргарита (?), обаче нещо признанието много изкуствено ми се стори и аз мисля, че може да лъже.

Защо обаче... ?

# 527
  • София
Папурче, това за Вергов и ДГ сериозно ли е? Той сега снима друго.

Табаков май ще се окаже пълен кретен. Изключително неприятно и подло поведение, че и се жалва даже, че не го разбират.

Фенките на Банков и Огнянова да благодарят на себе си, стигнахме до тук благодарение на тях и недпособността на Милошева да остане далеч от сеира.

Аа, Мириел не си права, той си тръгна обичан и изпрате, другите изоставени и изгонени

# 528
Симо и Боги бяха много готини. Сладури.
Peace Да, трябва да има такива моменти и артисти разбира се. Богдана винаги съм я харесвала, а със Симо са добър тандем.

W,
Критикуваме да, може и да попрекаляваме, но хубави идеи, чаровни актьори и като зацикли всичко заради един сценарий  или нещо друго, как да не дразни човек.

Цитат
A аз мисля, че тази истерия допринесе да се сбогуваме с доц.Банков. Вероятно не е основната причина, но не може на всяка негова поява да се скандира Банков-Огнянова, кога ще ги съберете, давайте повече общи сцени, гледаме само заради тях, ах, ох, ах...Hе само сценаристите не се справиха, но и феновете на тази двойка не допуснаха Банков да бъде въвлечен в друга история.
Ако това е истина, защо вкараха Виктория? Нима тази връзка не беше добро попадение? Защот изхвърлиха Виктория ей така, а сега си оставиха и вратичка да я погребат.

# 529
  • Берлин
Роси,не. Просто толкова ми е противна линията Банков-Зорница,че...ей така го написах. Все се върти и сучи, накрая дотам се стига. Та,като се замислиш,защо не

# 530
Аа, Мириел не си права, той си тръгна обичан и изпрате, другите изоставени и изгонени
Aха, с доц. Банков се сбогувахме, самият актьор го направи, така както се сбогувахме с образа на Виолета.
Останалите споменати бяха просто запратени в девета глуха.

# 531
  • Разпиляна във въображението
Aха, с доц. Банков се сбогувахме, самият актьор го направи, така както се сбогувахме с образа на Виолета.
Останалите споменати бяха просто запратени в девета глуха.

Не визирам кой как е изгонен. Лично аз съм доволна, че Марио го няма. Вярвам в щастливия край на споменатите по-горе.

# 532
Лично за мен, единственото хубаво нещо от заминаването на Банков е, че вече е безпределно ясно, че това е завинаги и повече няма да го видим в сериала. Аз симпатизирам на героя поради лични причини, но след цялата истерия и след всичко, което направиха с него и въпреки причината, поради която си тръгва от болницата се радвам, че напуска и всички спекулации просто ще спрат.

# 533
Аз не си падам по екзалтациите,но ми харесваха Банков и Огнянова.И не толкова историята им(имам забележки там),но химията между актьорите,просто си отиват.И така и не разбрах,защо не ги събраха.Изобщо не ме вълнуват истории и хора от фейса,аз  за себе си искам да си отговоря.Нямало конфликт между тях,ок,и защо не продължиха тяхната история,а започнаха друга -с Виктория.И накрая и тя свърши безславно... Наистина не разбирам!
А Вергов освен ангажиментите е усетил и как запада сериала,и защо да си губи времето.На него не му е важно на всяка цена да е на екран,споделял го е.

# 534
# 535
  • София
Папурче, тя тази линия и на Вергов и на Диана им беша противна и го показаха неведнъж, ама това не помогна и не се спря.
Сега вече Вергов сложи точка и дано на вдички е ясно.

# 536
  • София
Хич не съжалявам за заминаването на Банков. В последно време се чудеха, какво да го правят. Въобще връщането му в предишния сезон беше излишно.

# 537
Ако трябва да гледаме сюжетно, за мен причината да не съберат отново Банков и Огнянова беше в това, че когато са писали пети сезон, не са знаели, че Вергов ще се върне отново в шести. И поради тази причина създадоха много неща, които ги разделяха - лъжата, аборта, шамара, скандала, заминаването, това, че повече никога не се потърсиха един друг. Междувременно създадоха друга история за Огнянова, която беше с доста силен заряд и доста подробно развита и просто някак си много вода изтече от четвърти до шести сезон, за да може ей така просто да ги съберат обратно. За мен е по-странно защо това, което видяхме в този сезон между двамата - приятелски топли отношения - не го видяхме още в миналия.

А Бим бам я обвинихте, че си измисля, обаче дотук всичко, което ни каза, стана точно така, както го каза Wink

# 538
  • Разпиляна във въображението
Чакам Бим бам да сподели още нещо. Може и на лично.

Сега вече ще чакаме какво ще стане с останалите. Все още залагам на Зорница да се върне при Марио Simple Smile

# 539
Фенките на Банков и Огнянова да благодарят на себе си, стигнахме до тук благодарение на тях и недпособността на Милошева да остане далеч от сеира.
Абсолютно! Всичките глупости, които изписаха и цялата истерия не помогна, даже имаше обратен ефект. Нито на тях угодиха, нито на другата част от феновете, които харесваха Марио и Зорница. В резултат на това пропиляха образа Банков, като не успяха да му измислят собствена история, а сега същото може да стане и със Зорница, защото махнаха Марио (по незнайни причини) и досега нищо особено не се случва с нея, а време вече няма.

Общи условия

Активация на акаунт