Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 29

• 55 805
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Споделете къде водите бебетата си на спешен. Казаха ми за частна педиатрия на бул България. Получих добре отзиви, но все пак...

# 331
  • София
Преди време имаха вътрешно-болнична инфекция от Рота вирус (не само там де) и спряха да приемат деца с диария. В отделението има деца с белодробни заболявания и не е добре да се смесват. Общо взето ако нямат Инфекциозно отделение болниците насочват децата към Инфекциозна болница.

Имайте предвид, че лекарите, които работят в Спешния кабинет са външни лекари и нямат нищо общо с Отделеното по Неонатологията и Педиатрия.

# 332
  • София
Пирогов имат спешна педиатрична зона, която е доста добра и нова. Преди години беше само един кабинет и той май беше предимно ортопедия, а сега са различни кабинети.

# 333
Как така външни лекари 🤔 не разбирам дори как е възможно да идват външни и да преглеждат на спешен кабинет? Цялата ми бременност и раждане бяха в Токуда, толкова бях впечатлена от грижите за мен и бебока, че със сигурност исках да си взема пакета за бебето и първата година да сме в Токуда. Започнахме да се следим при Калайджиева, много съм доволна от нея, винаги ми вдига и когато е усещала, че съм много притеснена ни е преглеждала и в отделението, но не знам защо има такова разминаване със спешния кабинет. Това е супер важно. Не трябва да се допуска. Особено с извинение да ми изпратят някаква пикла да ми мънка и нищо да не знае. Все пак става въпрос за бебе на месец и половина и му се струва меко казано безотговорно. Абе много съм набрала! Като се сетя и ми се изправят косите. Добре, че все пак всичко беше наред!

# 334
Не е точно по темата, но някой знае ли алтернатива на инфекциозна болница? Иначе ние имаме абонамент в 1 ДКК, но единствения път, когато ходихме на различен от профилактичен преглед направо ме вбесиха. Затова се насочих към Токуда.

# 335
  • София
Как така външни лекари 🤔 не разбирам дори как е възможно да идват външни и да преглеждат на спешен кабинет? Цялата ми бременност и раждане бяха в Токуда, толкова бях впечатлена от грижите за мен и бебока, че със сигурност исках да си взема пакета за бебето и първата година да сме в Токуда. Започнахме да се следим при Калайджиева, много съм доволна от нея, винаги ми вдига и когато е усещала, че съм много притеснена ни е преглеждала и в отделението, но не знам защо има такова разминаване със спешния кабинет. Това е супер важно. Не трябва да се допуска. Особено с извинение да ми изпратят някаква пикла да ми мънка и нищо да не знае. Все пак става въпрос за бебе на месец и половина и му се струва меко казано безотговорно. Абе много съм набрала! Като се сетя и ми се изправят косите. Добре, че все пак всичко беше наред!
Спешните отделения в болниците си имат собствен персонал, който няма общо с персонала от другите отделения.

Последна редакция: вт, 18 юни 2019, 18:03 от Nandin

# 336
Другия път звъни на Калайджиева да го прегледа. Аз моят го водех при нея, докато не ме вбесиха - тя и на рецепцията. Водя в ситиклиник при Масларски.

# 337
  • София
Лекарите от отделението по Педиатрия, Неонатология и Спешен център са от съответните такива.

Не очаквайте, че лекар от Неонатология и Педиатрия ще слязат, за да преглеждат пациентите, които са в Спешното отделение.

В 1 ДКК могат да приемат детето на дневен стационар, за да се "размине" приемане в Инфекциозна болница, но и цените са им сериозни.

# 338
Качиха ни в неонатологията, за да ни прегледа уж неонатолог, но излезе някаква “лекарка”, която след всички отговори “не знам” проверих в интернет и се оказа, че е лекар специализант, младши лекар или каквото и да е там девойче. Съжалявам, че така се изказвам, но е нормално да очаквам щом ни качват там, да ни прегледа неонатолог. Платихме 80 лв за “не знам” и за една никаква помощ от уж неонатолог. Ако роди жена преждевременно не вярвам точно тази “лекарка” да помогне по някакъв начин на бебето след като знае едно НИЩО.

# 339
И ние май сме попадали на същата млада девойка. Звучи ми познато това поведение. КОгато за първи път се съмнявахме, че дъщеря ми има АБКМ или някаква алергия. Аз бях почти убедена, че не е АБКМ, и я попитах тя какво мисли, тя ми каза ми вашите разсъждения звучат логично, значи сигурно не е това Grinning Наистина после се оказа, че не е АБКМ, но реално аз си платих и сама си поставих диагноза на детето.

# 340
Ние на профилактичните ехографии при Константинова сме ходили. Сега на 6 месеца пак ще го водя. Много съм доволна от прегледа.

# 341
Момичета да ви попитам, имате ли впечатление от др Велева, препоръчаха ми я за следене и раждане(аз ще съм секцио)?
Хубава вечер🌺

# 342
Докато бях бременна ходих в спешен кабинет и беше д-р Велева дежурна. Прие ме с контракции, но аз се отнесох много недоверчиво към нея понеже не я бях виждала и чувала. На следващия ден на визитацията моето АГ(което обичам безкрайно😃) ми каза много хубави неща за нея, така че мисля може да и се довериш
Момичета да ви попитам, имате ли впечатление от др Велева, препоръчаха ми я за следене и раждане(аз ще съм секцио)?
Хубава вечер🌺

# 343
  • София
Как разбрахте резултатите от изследването на синдромите на бебето? Те нали излизат по-късно.

# 344
Някой знае ли Анна Богданова кога ще почива? Имам предвид отпуск от Токуда. Мисля да раждам при нея, ама не я знам тя какво мисли

Общи условия

Активация на акаунт