Януарски бебета 2019! Тема 2

• 19 897
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Zazu това ударно изцеждане как го правиш? По половин час на гърда ли? И моето много намаля последната седмица, преди си стоеше на гърдата а сега изсуква силната струя и рев, той и като го сложа на гърдата реве много.
По 10 минути на всяка гърда и сменям (общо 1 час). Така се получават по 3 изцеждания на всяка гърда.

# 181
Момичета ужас, много съм притеснена защото каката както държеше бебчо и го изпусна на земята. Той ревна, успокоих го, но ме е страх да не би да му стане нещо. Дали да не го водя на преглед и какво ще кажа изпуснахме го на земята Cry, той плака около 5мин. Какво ще ме посъветвате.

# 182
 ауа_2012, веднага на доктор.Най-вероятно нищо му няма, но трябва да мине преглед.Как падна по гръбче или на главичката?Преди колко време и как се държи бебчо?Това са въпроси, които ще те питат.На моя приятелка бебенцето падна от леглото, но по-голямо.Правиха му някакъв преглед на главичката.Отивай на всяка цена да го видят за ваше успокоение.

# 183
Хич не отлагайте, последствията може да се проявят и по-късно, а може и да не забележиш проблем, а да има. Не го мисли какво ще си помислят лекарите, казваш всичко точно както е било. Стискам палци всичко да е наред с бебчо Hug

# 184
Преди около 20 Мин падна, тя както го държеше докато се обърна и го видях на земята Cry. Плака около 5мин и се успокои, посучи малко и заспа, сега се събуди и се държи както винаги. Но след мало ще го заведа на доктор че съм много притеснена Sad
На какъв да го заведа?

# 185
Не го оставяй да заспива в никакъв случай.В спешното ги завеждат децата след падане.

# 186
Aya, в петък по това време освен на някакъв неотложен кабинет или спешно отделение, едва ли има къде другаде да го заведеш. Не се шашкай излишно, най-вероятно нищо му няма на детето, но за твое спокойствие е добре да го види лекар. 

# 187
Благодаря ви много момичета за бързите отговори Heart,
В спешното го прегледаха и е добре, нищо му няма. Но още треперя Sad. В този момент направо се уплаших, каката плаче , бебето плаче направо посиня Cry

# 188
Ая, много съжалявам. Милото бебе. Всичко ще е наред. И каката се е стреснала много. Чела съм, че ско не е изгубвало съзнание и няма повръщане след това, всичко е ОК. Моята дъщеря също разнася бебето и всеки път я моля да не го прави. Едно време моята се изтъркули от спалнята. Беше на 6 месеца май. Аз плаках повече от нея. А бях точно на 5 см от нея.

# 189
Ая представям си как си се притеснила... Нашата кака също е падала от легло, тогава разбрахме, че вече се обръща и търкаля, много се притесних си спомням, не бяхме в София, но се прибрахме моментално за преглед, за щастие беше ок. Наблюдавахме каквото и другите са казали горе долу, да не е сънлива, да няма каквато и да е промяна в поведението, да не повръща и т. Н. Мисля за период от 24 ч.беше. Но сигурно са ти казали. Ние я водихме при др Масларска, при нея я следях, малко ни се накара си спомням.

# 190
Всички бебета падат. Hug Радвам се, че всичко се е разминало.

# 191
Благодаря ви момичета Heart. Каката наистина беше се стреснала, само ми повтаряше че не го е направила нарочно и много плака Sad. Знам че падат всички бебета но бяха на 10см от мен докато се обърна и сано чух как падна Cry. Поне сега сме добре.
Тези колики много ни мъчат, вашите имат ли още или вече не

# 192
Страшните колики минаха отдавна. Сега имаше неразположение покрай ротарикс само.
Много се радвам, че малчо е добре, но горката кака докато забрави случилото се ще мине време. На колко е каката?

# 193
Каката е на 7г. но наистина много се стреснала Sad
Кога ви минаха коликите? Нашите в началото като че ли не бяха толкова силни, сега са още по силни Cry. До кога ли ще продължат Thinking

# 194
Преди месец може би. Слагай топло на коремчето и носи в поза тигърче. До към 4 месец най-късно би трябвало да са отшумяли. Нашата кака е на 9, но доста я ограничавам с разнасянето на бебето. Предпочитам да е на легло или диван, когато я държи. Все пак е още дете и всичко се случва.

Общи условия

Активация на акаунт