Януарски бебета 2019! Тема 2

• 19 923
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Да, повече от седмица не беше на себе си. Нито ядеше, постоянно плачеше и се свиваше. За себе си съм решила, че втори прием няма да слагам. Тя така или иначе първият го изплю повечето. За мен това е една безсмислена ваксина, която покрива само няколко щама на ротавирус.

# 286
Да, при нас също имаше реакция -беше нервна и с болки в коремчето около 7,8 дни.

# 287
   Аз не мога да преценя, дали има повече колики от ротавирусната. Миналата седмица беше втория прием. Коликите вече са на моменти. Много се надявам да отшумят съвсем.
 От както не повръща и няма колики постоянно, направо е друго дете. Смее се, не плаче, спи добре.
 Днес сложихме и втория Синфлорикс. Не плака толкова много.

# 288
При нас е весело сега, по празниците сме при майка ми и се събрахме повече хора и деца и малкото пощурява, смее се, гледа децата с такъв интерес как щуреят:) явно от емоции ли обаче или си пораства, но не заспива лесно като преди. Сега трябва да я гушна, да сме сами и поне 15 - 20 мин пея и се успиваме... Вечер пък докато заспи суче по 40 мин. Тъкмо разредих нощните хранения и сега пак на 2 3 часа. От което много се изморява, все не съм се наспала...

Коликите ни си ги има, макар и да не плаче много всеки ден да, се превива през нощта и през деня в количката... Sad

# 289
  • София
Ох аз имам и друг въпрос, от няколко дни се чува все едно има храчки и хрипове. Според педиатъра е от много лиги. При някой дали се е случвало? Нещо много притеснения ми се насъбраха и се оглеждам за всяко нещо...

# 290
И при нас имаше такава реакция от ротарикса - поне седмица по-силни колики и много рев.
За хриптенето може да е от сополки като се понасъберат отзад. Като ни се случи и успея да изчистя нослето, хриптенето спира.

# 291
Януарчета 2019 ние ли трябва да направим тема за Януарчета 2020?
Напоследък ми е едно носталгично само преди по малко от година малката принцеса беше само две чертички.Стартирах тази бременност доста уплашена премина в бурни емоции и бушуващи хормони.Но крайният резултат е просто прекрасен и го обичам безрезервно както и другите две слънчица.

# 292
Аз ще го водя утре за Ротарикса, значи да се готвя за рев и страдания.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Teg, при нас е така всеки уикенд и ваканция. Малкия не може да се успокои и наспи. Идва му много шума и разходките - става по-нервен и заспива по-трудно. В понеделниците обикновено спи почти цял ден.

Всяка сутрин почиствам нослето с физиологичен разтвор, защото са се насъбрали изсъхнали сополки и сумти.

# 293
Аз се отказах от ротарикса, както вече писах. Първо е жива ваксина, второ - само няколко щама обхваща.
Заспивавето е лудница и при нас. Писъци, рев .. и продължава до 2 нощес разнасянето на ръце.  Коликите си ги има. Пробно намалих капките и се оказа голяма грешка. Ще отшуми. И зъбки ще почнат 😊

# 294
Момичета, колко спят бебоците ви? Днес имахме тежък ден, цял ден рев и не са меродавни 10- те часа сън, но един ден пресмятах, че сумарно прави не повече от 12- 13 часа сън. Четох, че за тази възраст трябва 16- 18.

# 295
  • София
Момичета, колко спят бебоците ви? Днес имахме тежък ден, цял ден рев и не са меродавни 10- те часа сън, но един ден пресмятах, че сумарно прави не повече от 12- 13 часа сън. Четох, че за тази възраст трябва 16- 18.

Аз умишлено си свалих приложение за следене на бебешките дейности и активности, защото мислех, че спи малко. В крайна сметка се оказа, че спи между 13-14 часа на ден, като 10 часа прави през нощта. В зависимост дали сме излезли навън зависят останалите часове. Вкъщи спи по 30-40 мин на два-три пъти.

# 296
Различно спи през деня, от общо 1ч до 2-3ч но няколко пъти

# 297
Ох, аз мога само да мечтая за 12-13ч сън. В никакъв случай не минава 10ч сън за денонощие, да не кажа, че дори и те са мираж. В общия случай около 8-9ч общо (за огромно мое съжаление).

# 298
Здравейте! От кой памперси сте най-доволни? В момента съм със Pampers Premium Care. Пробвала съм и синия пакет на Pampers. Доволна съм и от двата вида, но ми се иска да взимам нещо по-етино ,но със същото качество. Какво мислите?
Пробвали ли сте Pufies или Lupilu на Лидл?

# 299
И аз ще следя, за отговорите. Ние сме с pampers premium care, от сините не съм доволна, първо че пропускат и второ не са като premiumA памучни

Общи условия

Активация на акаунт