Януарски бебета 2019! Тема 2

• 19 923
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Писах и в другата тема, но и тук да ги похваля. Много съм доволна от лидълските. В момента сме на 3, но се чудя дали да не взема 4 . Другата седмица са на промоция.

# 301
  • София
Аз харесвам повече сините на Памперс. Не са ни прохускали. От Премиум кеър имам чувството, че се подсича, а и ми миришат на химия.
Харесвам Пуфис. По-евтини са, а със съпоставимо качество. Като ни свършат Памперсите, мисля да минаваме на тях.

# 302
Премиума наистина миришат на химия ,но не пропускат ,а сините вечно и е влажно дупето.И като го оставя за секунди на ламината направо ставаше мокър.Ит пуфис не бях доволна та и аз се чудя вече какви.Ползвах и немски Мамиа много бях доволна ,но скоро няма да ми донесат.

# 303
Ние сме с Памперс премиум кеър - доволна съм. Пробвали сме и Пуфис - и те ставаха. Както и лидълските изпробвахме, не пропускаха, но някак много твърди ми се струват.

# 304
Аз съм доволна от Пуфис, в момента сме на 4ка, не ми пропускат. Blush

# 305
Лупилу са хубави, но дебели. Памперс, тънки, но хич не ми допаднаха, особено като махнаха страничните предни ленти, ами не са ми удобни... И пак си минахме на харесваните и изпробвани Пуфис, сензитив обаче.

# 306
И аз предпочитам белия Памперс. Харесвам и гащичките, защото не стягат през едно място коремчето. Пробвах един пакет тройка.

В болницата имаше Пуфис, но не ми се сториха по-хубави. Не знам как са като цена.

# 307
Ние ползваме молфикс. Много съм доволна. Нито веднъж не са пропуснали. От Pampers се подсече, хем уж тънки. Тая мрежичка, или там каквото е, постоянно й беше залепена за дупето и съответно това е единственият път в който се е подсякла.

# 308
На мен ми се подсичаше от лидълските, после се появи и дерматит, а и много пропускаха. Мъжът ми купи английски памперс, много ни хареса и не съм имала проблеми с него. Наскоро взехме бг памперс, Ами качеството е в пъти по- гадно. Наистина като е пишкал повече и бодито му е влажно отпред. Общо взето трябва да се пробва, докато намерите марката, която най- много ви харесва...

# 309
Използвам английски Little angels както и Mammia и са страхотни, особено първите. Можете да ги намерите в различни групи в нета, внос от Англия. Много добро съотношение цена-качество.

# 310
Аз слагам белия памперс актив. От два дни пробно е с гащички пак на памперс. Май ще остане с тях.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 03:35 от Maria_Mia

# 311
  • София
Ползваме Premium Care или ДМ-ските, минали сме през Пуфис и Лупилу, на последните тройката не ме кефи. Сега чакам едно кашонче Памперс Примиум за 0.33сг. бройката излиза, да живеят Интернет и онлайн пазаруването!

# 312
   Ние ползваме основно белия Памперс.В момента имаме от синия пакет, имам и един 4-ка, но не ми допадат толкова. Пробвахме и Литъл Ейнджъл, изобщо не ми харесаха.
 Покрай разни промоции така сме се заредили, че не сме купували от февруари и още имаме Grinning

# 313
През денят е с Мамиа, а вечер й слагам Pampers Active baby(по някога ми се струва влажен, но дупето й е сухо, издържа над 12часа.). Доволна съм. Премиум й залепваше мрежичката на дупето и не бях доволна. При нас пуфис са на същата цена като Pampers 22лв, но не ми допаднаха.

# 314
Ние сме с Памперс премиум кеър, тройката. Но също са внос от UK. Цяла нощ издържат. Над 10ч.

Общи условия

Активация на акаунт