Януарски бебета 2019! Тема 2

• 19 936
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ако говоря само за цена: памперс и лидълските са скъпи, затова мъжът ми реши да купуваме пуфис и нави. Нави са много скъпи, пуфис са евтини, та така става точно колкото за памперс, а нави са биоразградими, т.е. не правим толкова боклук.

# 316
  • София
Какви са тези Нави? Може ли линк?
Доволни ли сте от тях?

# 317
Ние сме с памперс премиум, нямам оплаквания. Доволна съм и от бейбилав на ДМ, но нямам близо.

# 318
Ние също използваме памперс премиум кеър бяхме на 3 ката почнаха да пропускат и взех 4 ка , доволна съм от тях .
3.06 стана на 4 месеца вече е голямо бебе 8 кг и 67 см биха му последните ваксини и сега чак 10 м. , само на 6 е имало някакви иследвания и ехограф доколкото разбрах. Иначе много се смея с него винаги има нови неща и физиономии 😀 от вчера почнах да го захранвам много му хареса тиквата дано и другите зеленчуци му харесат 💙
Как са вашите бебоци ? Имали майчета които вече захранват ? 🤗

# 319
Rozi29 моят мъж е със същите размери 8 кг и 68 см. На 27.04.направи 4мес., започнах да го захранвам и аз. Засега опита тиква, която хареса и морков от който изпадна в ужас Joy

# 320
Малее, колко са големи мъжагите! Браво! Моята дъщеря на една година беше 8400 Simple Smile. Сега малката на 4м е 6300, 60 см Simple Smile. Мисля да захранвам след 6м, но не съм сигурна. Разбрах, че ако детето проявява интерес към храната , когато се храним ние, е време да се захрани. А тя със сигурност иска от нашата храна. Гледа ни в устите, започва да мрънка и да и потичат лиги.

# 321
И моето проявява интерес, даже и преглъща, мляска а сме само на 3м.
Да ви питам тези които са със залъгалки, пак ли си пъхат ръчичките в устата

# 322
Ако падне бибата 😁
 Всички бебета проявяват интерес към храната и към много други неща. Онзи ден искаше да оближе една улична котка. Да и дам ли ?  😂

# 323
iv_bam  големи момчета имаме 💙 да попитам как въведе втотия зеленчик , понеже мисля как да го направя днес още ще е на тиква 3 ден яде по малко като увеличавам и дохрянвам с АМ , педито каза едно хранене трябва да е на пюре .
Нашия юнак е с биберон и ако не му е в устата тогава действа с ръце , даже понякога маха бибата за да си слага ръцете.
Иначе проявява имтерес към нашата храна даже ако е в скута ми се опитва да ми дърпа ръката или нещо да докопа от масата и като има нещо в ръката мъчи се да си го сложи в устата не винаги успява докато я нацели. 😀💙

# 324
Явно в момента искат да сучат нещо и като не са с биба, си пъхат ръчичките или каквото намерят в устата

# 325
И нашият е с биба, но вече все по- малко интерес проявя към нея, да не кажа хич. Лапа си ръцете, но и лапа всичко до което се докосне...според мен така се учат на разни неща. От както си откри ръцете спря и да се драска.

# 326
iv_bam  големи момчета имаме 💙 да попитам как въведе втотия зеленчик , понеже мисля как да го направя днес още ще е на тиква 3 ден яде по малко като увеличавам и дохрянвам с АМ , педито каза едно хранене трябва да е на пюре .
Нашия юнак е с биберон и ако не му е в устата тогава действа с ръце , даже понякога маха бибата за да си слага ръцете.
Иначе проявява имтерес към нашата храна даже ако е в скута ми се опитва да ми дърпа ръката или нещо да докопа от масата и като има нещо в ръката мъчи се да си го сложи в устата не винаги успява докато я нацели. 😀💙

Казвате докато е в скута Ви. Бебето сяда ли вече?

# 327
Здравейте, относно памперсите ние от както се е родила сме на памперс премиум кеър, но от английските. Супер доволна съм, един път не ми е пропуснал памперса. Ще захранвам на 4+++ искам да минат ваксините и тогава. Зъбите ни мъчат и е кошмар. Ползвам тийта прахчета и гел, плюс дентинокс за по тежките моменти. А вие имате ли такива проблеми?

# 328
Еха, големи юнаци. Моята госпожица така и не происка биба. Смуче пръсти. Важно било ръцете да са в устата, каза ми лекар. Аз я спирам, защото повръща като ги напъха. Мисля около 5 м.да захранвам, да минат и вторите ваксини. 

# 329
Не все още грешно съм се изразила , подпирам дупето на корема ми или е върху ръката ми , иначе го слагам и на по високи възглавници да лежи примерно нашите 🙂
Гергана как разбря че е от зъбите , какво прави бебето освен че си пъха ръцете ?
За сега още нищо не му давам за зъбки 😊

Общи условия

Активация на акаунт