Януарски бебета 2019! Тема 2

• 20 399
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Ая, за бебо е важно да е на чист въздух. Бъди по- упорита. Аз съм всеки ден навън за по 5-6часа ,освен при много лошо време.

# 346
Лимонче, имам желание, но нямам сили. Като оставя малката с дълбокия си вече сън чак в 3 часа през нощта, преди това дреме на ръцете ми, а аз буквално заспивам права, мъжът ми спи, после той става към 7.30 за работа, тогава пък едва се събуждам, за да я храня. Тя наддава вой от поне 10 минути, но не я чувам, толкова съм недоспала и преуморена.

# 347
И при нас няма време за ласки даже и вечер защото малката спи при нас има проблем едното оче все и е зачервено клепачето, но лекарите казват че няма нищо било родилно петно... И за да не го търка и да се подува от търкане спи при нас да и държи ММ ръката сутрин 😀 Снощо тъкмо се бяхме заканили да си спи в леглото за да си имаме време за нас тя пък взе та вдигна температура 😀

# 348
Лимонче, имам желание, но нямам сили. Като оставя малката с дълбокия си вече сън чак в 3 часа през нощта, преди това дреме на ръцете ми, а аз буквално заспивам права, мъжът ми спи, после той става към 7.30 за работа, тогава пък едва се събуждам, за да я храня. Тя наддава вой от поне 10 минути, но не я чувам, толкова съм недоспала и преуморена.
  При това положение е трудна работа. Ще мине и този период.

# 349
iv_bam  големи момчета имаме 💙 да попитам как въведе втотия зеленчик , понеже мисля как да го направя днес още ще е на тиква 3 ден яде по малко като увеличавам и дохрянвам с АМ , педито каза едно хранене трябва да е на пюре .
Нашия юнак е с биберон и ако не му е в устата тогава действа с ръце , даже понякога маха бибата за да си слага ръцете.
Иначе проявява имтерес към нашата храна даже ако е в скута ми се опитва да ми дърпа ръката или нещо да докопа от масата и като има нещо в ръката мъчи се да си го сложи в устата не винаги успява докато я нацели. 😀💙
Ами въведох го набързо.. 😂 Моят лакомник няма търпение да ме чака с лъжичките, на третия ден вече си хапна половин бурканче от първия зеленчук и после две лъжички от втория и дохранвам с първия и така... 😊

# 350
Ние имаме сексуални контакти около 2 пъти в седмицата. Ако зависи от мен искам всеки ден. Не се изисква кой знае колко време, все ще отдели 30 минути човек. Тези дни малката плаче почти нон стоп, ако не я нося. Но пак успяхме снощи като заспа. Аз не намирам за нормално да липсва секс в семейството. За мен той е поне 80% от връзката. Освен поради здравословни причини или извънредни обстоятелства. По време на бременността имах ужасни гъбички и тогава на пръсти се броят контактите ни преди появата на тези гадости.

# 351
Връщам се пак на темата за памперсите.Сестрата на ММ беше ми дала останали около 30 памперса от белите на Памперс 3-ка.Сега ги видях и не ми миришат на химия .Гледам бемрежичка са.Много са хубави.Вече няма ли такива?

# 352
И ние не сме редовни, както преди, но намираме време. По някога се уговаряме от предната вечер, всеки да си знае. 😃
Аз все още имам болка/неразположение ама стискам зъби 😂😂
Утре сме на консултация, мисля да й отложим последните ваксини, че пътуваме често този месец и да не я натоварвам допълнително.

# 353
Shannel, мисля, че мрежичката на памперсите е само на малките номера. Ама продуктите непрекъснато се променят, та не мога да кажа със сигурност.

Със секса и при нас е сложно. Мъжът ми пътува много по командировки. Почти всяка седмица е някъде, особено след като не беше пътувал около раждането и сега наваксва. Голямата кака си ляга все по-късно. Аз след някакъв час съм изтощена. Сега по празниците боледувахме. Не е лесно.

С бабите нямам проблеми. Даже ми е много приятно когато майка ми дойде на гости. Едно време не беше така. Малко е чувствителна темата, защото хем не искаш да ги обидиш, хем те натоварват. Според мен директно ги помоли да се обаждат преди идване. И сега с хубавото време си прави повече планове за разходки и директно отказвай.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 10:16 от Jillian

# 354
Имам 3-ка от новите с мрежичка са.Тя също ми е дала 3-ка и гледам едно към едно без много ластици и я няма мрежичката.За пръв път нощния памперс от този вид да не се е отбелязал на дупето.Защо ли са ги променили.Тази мрежичка е много гадна.Постоянно се отбелязва и пуска мъхчета по дупето.

# 355
Аз пък съм на обратното мнение на Неви, сексът е много важен, но не трябва да е 80% водещо в една връзка. Ако се хванеш с човек, който освен страхотен секс, с друго не ти пасва, си обречен в тази връзка. От личен опит говоря за мъж с голяма химия помежду ни, страхотен секс, но категорично неставащ за партньор и баща, ужасен егоист.

# 356
Момчета малко ще сменя темата. Вашите бебчета играят ли на активната гимнастика? Моята преди като че ли си играеше повече сега много бързо и омръзва иска постоянно да е на ръце. 🤷‍♀️ Jillian аз също се радвам като идва майка ми вече я помолих да не прекалява обаче с идването. Тя милата винаги звъни, че идва. Свеки главно си влиза без разрешение, което ме дразни (и тя май нарочно го прави защоти знае, че не ми е приятно, но пък и аз не и оставам длъжна). Ние от преди си имаме стари конфликти и не се разбираме и казах на ММ да идва когато той си е тук че иначе ще се изпокараме двете😀. Той добре че не е от типа да защитава маминка та си ги казва тези неща, че аз като и кажа тя веднага звъни да му се оплаква😀

# 357
Доста време се забавлява на активната гимнастика, но не хваща играчките. Хваща само едно плюшено мече, което беше в комплект козметиката на Мустела. Хваща го вдига го във въздуха и  после го облизва старателно 😁 Обича и да го гушка преди да заспи.
С майка ми и каката ходим заедно на разходки. Иначе майка ми спазва разумна дистанция и не пипа бебето. Аз съм си доста особена и не обичам да ми пипат бебето, освен ММ и каката.
Свеки не е идвала. Няма и са дойде 😁
Още даже не е звъняла на сина си да му честити, че е станал баща. Не може да ме понася и неможе да преживее, че сина и има бебе от мен.
Секса на моменти наистина е сложна работа, но така го ценим повече. Снощи например ММ едвам успя да намери къде да легне. В леглото до мен бяха малката и каката.  Малката си я преместих в леглото като заспа, но каката не успяхме да я събудим и спа между/върху нас. Цяла вечер стоварваше дълги крайници върху нас. Тя е вече 147 см, но си е още моето глезено бебенце.

# 358
По колко памперса сменяте през деня? И тези които са с Premium care, като цялата лента стане синя ли сменяте?

# 359
 Аз сменям преди всяко хранене и още един, като се наака, защото винаги е по време на хранене. Тоест 6-7 за деня.  Май никога не се е пълнила лентата.

Общи условия

Активация на акаунт