Януарски бебета 2019! Тема 2

• 20 389
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък не знам за тази лента. Около 6,7 сменям дневно. През нощта не сменям.

# 361
  • София
Naty са биоразградими пелени. Доволна съм да. Има ги в Дундьо и Ремедиум. С какви ергономични раници сте? За правене на любов и аз нямам сили. Към 22ч вечеряме, 0ч лягам. Свекървата идва максимум 1 път седмично и майка ми така. И едвам намирам време да изчистя и измия вкъщи. Борис много си играе на активната гимнастика, дърпа играчките, удря ги и на въртележките така, но само ако се е наспал, иначе е кисел. А и обича да го гледаш и да му говориш, да го разнасяш из стаите.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 13:52 от siiv

# 362
  • София
https://remedium.bg/product/145175/naty-nature-babycare-3-eko-pe … ma-x30-broya.html
Намерих ги. Голям зор Stuck Out Tongue.
Явно са Naty, а не - Navy и за това не ми излизаше нищо.

# 363
  • София
Памперси сменям 5-7 за деня
Ергономична раничка имаме Соул стандарт (за след месец-два) и Неко тодлър (за по-натам)

# 364
Сменям по 8-10 памперса на ден. Много бързо ги пълни и аз не я държа много. Щом е напикана и будна го сменям.
Раницата ми е на Лени ъп.

# 365
И аз сменям по 6-7 пелени на ден. Много ака това бебе, по четири-пет пъти на ден и изобщо не гледам лентата. Само нощем изкарва с една пампа. Ей сега погледнах, моите не са с мрежичка - има едни дупки във формата на сърчица.

На активната гимнастика гледа едно крилато магаре и понякога успява да го "хване" с две ръчички. Иначе все още не успява да хваща неща. Даже мислех да се разходя тези дни до някой магазин и да му купя някакви леки гризалки, за да тренира хващане. И никакви признаци да иска да се върти. Набира се да става поне.

За раница - дадоха ми един бейби бьорн, но на беб не му харесва много (притиснат е много до мен, въпреки че отпуснах всичко възможно), а мен бързо ме заболява кръста. Ползвам я, когато се налага да отида някъде, където ще ми бъде много сложно да бутам количката.

poliii1990, на мен свекърва ми супер много се притеснява да не ме обиди и никога не идва без предупреждение или пък да си влезе ей така. Не знам как бих реагирала на такава ситуация. Нямаш много полезен ход, ако не искаш да се изпокарате повече.

# 366
И аз моля за отзиви за моделите раници, които ползвате. В яка чуденка съм какво да взема, ние не сме стигнали см и затова още набелязвам. Иска ми се Тула, новичка, ама много пари, пък и дали ще ни е удобна и ако намеря по-бюджетен вариант, ще е супер.
Памперси по 4-5, като ака + още 1-2.

# 367
Четох много добри отзиви за раничката lany up. Мисля, че е около 300 лв. Купих за гризкане жирафчето Софи. Много е смешна. Като го хване и се бие по главата с него.

# 368
И аз нея я загледах Simple Smile

# 369
Ние сме с Кая Тай слинг. Супер е. Но май ще си взема раница, за да ми е още по-лесно слагането.
Сменям 6-7 памперса, всичките наакани 😅

# 370
Момичета и моят син вече всичко си слага в устата.Гризалки, сам си вади бибата и пак си я слага.Като го го държа ми налапва блузата, абе изобщо...При това положение, да продължавам ли със стерилизирането на бибероните преди всяко хранене или да разредя малко.ThinkingТези които сте на ам, как процедирате?

# 371
Момичета и моят син вече всичко си слага в устата.Гризалки, сам си вади бибата и пак си я слага.Като го го държа ми налапва блузата, абе изобщо...При това положение, да продължавам ли със стерилизирането на бибероните преди всяко хранене или да разредя малко.ThinkingТези които сте на ам, как процедирате?
Simple Smile при нас сценарият е подобен, аз вадя ръцете или каквото се опитва да налапа и слагам биберон Simple Smile (никак не е лесно), но смятам да стерилизирам поне до 6 месеца.

# 372
И аз съм с бейби бьорн кенгуру, малкото обаче предпочита да гледа напред и така я слагам. На упътване то пише след т5 месец заради главичката, но тя си я държи вече и няма проблем. Пък и то е доста високо до устните й стига табу да не си я държеше не виждам проблем. Ако я сложа на вътре само пуфти и се опитва да се извие на вън, то не става и се дразни. Малко е кофти усещането, защото не й виждам липоьвдо през цялото време, но едната ми ръка е поввчвтв време на главичката и се чувствам по сигурна. Кака й изобщо не стоеше нито в кенгуру, нито в слинг, какви ли не пробвах, в момента в който я закопчая започваше да напора да излиза. Тя релно седеше само в количката за сядане. За лягане не обичаше. Малкото и то като се събуди и напира главичка на горе и пуфти докато не я изкарам от колипката. Но поне с кенгуруто напред стои.

Добре, че казахте за лентите. Днес на пипане един памперс ми се стори сух, но вече ви бях прочела и като видях синята лента го смених. Кой знае колко съм я държала мокра досега и то явно не му пречи ..... Изобщо не я бях забелязала.

# 373
Здравейте, мамита!
Само на мен ли не ми е дошъл цикъла? 🤔

# 374
Аз сменям преди всяко хранене и когато има ако. Не знаех за лентата. С гащички я държа през деня, нощем слагам памперс. Тази нощ върнах нощното хранене, мисля изключение да остане. След ваксината не се храни и в 3 ч. нощес започна едно нервно смучене на пръсти.
Мисля да стерилизирам до годинка. Правя го след всяко хранене. Биби не иска категорично. Всичко друго е добре дошло в устата.

Общи условия

Активация на акаунт