Пазаруване от Amazon - тема №83

• 65 205
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Прозрачен ли е, както на снимката?

# 256
  • Сф
Не.
Ето го

# 257
Много благодаря за снимката, идва ми късичък Sad Дано бързо да намери нов собственик bouquet

# 258
  • Сф
Кристи, отзад е по- дълъг

# 259
Да, видях, но отпред не ми е ок Hug

# 260
  • Бургас
Знаете ли до кога е допълнителното намаление от 20% в склада?

# 261
  • София
Знаете ли до кога е допълнителното намаление от 20% в склада?

До 17-ти включително.
Май само в немския още не е свършило.

# 262
  • Бургас
Благодаря! Точно за там питах.

# 263
  • София
Аз взех на празна карта две неща от немският склад - онзи ден и не ми е начислило тези 20%. За кои стоки важи или е за всичко от склада? И двете неща са с продавач Амазон

# 264
  • София
Аз взех на празна карта две неща от немският склад - онзи ден и не ми е начислило тези 20%. За кои стоки важи или е за всичко от склада? И двете неща са с продавач Амазон

Само на някои стоки е, явно не са били в промоцията.

# 265
  • Сф
https://www.amazon.co.uk/apb/page/ref=gbmg_mob_s-3_3ab4_ab9c9bf3 … D21X2G2Y06HX2RTS7

Намалени парфюми ККлайн на дневните сделки

# 266
  • София
Момичета, може ли малко помощ относно този детски полилей: https://www.amazon.co.uk/Malovecf-Childrens-Creative-Butterfly-I … F7K2N8EYR024VXXZB
Отдавна не съм поръчвала от Amazon-а, напоследък от Алито, но за полилея реших да е по-хубав и качествен и затова от Амазон. Обаче виждам, че продавача пак е китаец и идва от Китай.
От къде да си го поръчам тогава...от английския амазон, от немския...от Алито. Въпреки , че от Алито не ми се искаше, защото не ми се занимава да се разбирам с продавача да го пише на по-ниска цена, а и пак има вероятност да бъде спрян на митница. И затова си мислех, че може би от английския или немския с Габко оттам после...Какво ще ме посъветвате?

# 267
  • София
Щом продавача шипва от Китай няма значение от къде ще го поръчате, пак е на късмет дали ще отиде на митница или не. Според мен поръчайте, от където излиза на най-добра цена.

# 268
  • софия
Момичета, може ли малко помощ относно този детски полилей: https://www.amazon.co.uk/Malovecf-Childrens-Creative-Butterfly-I … F7K2N8EYR024VXXZB
Отдавна не съм поръчвала от Amazon-а, напоследък от Алито, но за полилея реших да е по-хубав и качествен и затова от Амазон. Обаче виждам, че продавача пак е китаец и идва от Китай.
От къде да си го поръчам тогава...от английския амазон, от немския...от Алито. Въпреки , че от Алито не ми се искаше, защото не ми се занимава да се разбирам с продавача да го пише на по-ниска цена, а и пак има вероятност да бъде спрян на митница. И затова си мислех, че може би от английския или немския с Габко оттам после...Какво ще ме посъветвате?
В испанския е най-евтин. ГГБГ имат превоз от там.
Скрит текст:

# 269
  • Sofia
Зависи колко тежи обаче, защото от Испания транспортът е по - скъп.

Общи условия

Активация на акаунт