Пазаруване от Amazon - тема №83

• 65 192
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте, момичета! Имам въпрос за конкретна стока в немския Амазон, защото досега не съм пазарувала, но поне изчетох съвестно първата страница.
Тези кецове https://www.amazon.de/Puma-Basket-Patent-Sneakers-Tibetan/dp/B06 … mp;psc=1&th=1 наистина ли са 23 евро с безплатна доставка за Германия или само с Амазон прайм?
Скрит текст:
Историята: дъщеря ми ги избира сума време миналата година, поръчахме ги и наистина ги пази много, не са мокрени....и котаракът ни напика единия преди 3 дни. И девойката се вкисна, каза, че повече скъпи неща няма да поръчва и да пази. Честно казано, повече от 80 лв. не ми се дават пак, тя се цупи и не иска друг цвят, а на други места са над 50 евро.
1-во много важно. Внимавай да не си активираш Прайма без да знаеш и без да го следиш.... т.е. при първо пазаруване или невнимание това става лесно... И хоп ще разбереш чак като те таксуват ....
2ро , да , при мен излизат 23 евро с безплатна доставка до немски адрес Габко.... Оттам насам към Б-я, 3,40 лева на килограм

# 451
  • София
Ей, много благодаря, златни сте. Преди празниците от къщи немският Амазон ми излизаше само на немски, а от него схващам само отделни думи.
Нали активирането на Прайм става с отметка. Аз поръчвам от компютър, не телефон, така че виждам на голям екран
Имам акаунт в ggbg.bg макар досега да не съм го ползвала, за тях какво е мнението ви? Мой колега ми ги препоръча

# 452
  • Popovo
Само с тях поръчвам.Сега и от Испания.Доволна съм много.

# 453
Здравейте. В английския Амазон има кафе на промоция. Марката е Solimo (марка на Амазон). Цената е £4.43 за 1,36 kg (6х227g.)

https://www.amazon.co.uk/dp/B07C79Y6KQ

# 454
  • Варна
Моля, препоръчайте кана за вода - досега не съм ползвала и не знам по какво да избирам...

# 455
  • София
Brita.
Аз я съобразих са влиза в хладилника, т.е. от тесния модел е, нашата я ползваме лятото.
Иначе целогодишно Бош с Брита филтър (от стайна темоература до над 90 град)

# 456
  • София
1-во много важно. Внимавай да не си активираш Прайма без да знаеш и без да го следиш.... т.е. при първо пазаруване или невнимание това става лесно... И хоп ще разбереш чак като те таксуват ....
Направих си регистрация, дори са ми предложили пробен период за прайм. Ама аз не съм на зор, та после да дебна кога изтичат 30-те дни.

# 457
  • София
Направих си регистрация, дори са ми предложили пробен период за прайм. Ама аз не съм на зор, та после да дебна кога изтичат 30-те дни.
Не го активирай изобщо ако не си на зор.
Ама имай предвид, че то това предлагане на Прайм е натрапчиво и досадно. Дори да го откажеш, пак все на някоя стъпка ти се "подмушва' едно предлагане и ако не прочетеш напълно и докрай какво точно те питат, особено при първите пазарувания, ще се окаже че си активирала  без да знаеш Blush
Не е толкова страшно...не се притеснявай... после като обясниш че не го искаш, ще ти върнат парите ... там 80-90 евро ли беше годишната такса.. Но пак , разбираш че си таксуван, човек се чуди, трябва да пишеш, да обясниш, после пък ти връщат, ама там има пак 5-10 евро удръжка ( не помня колко, но май не връщат всичко)
На мен ми е досадно това, щото моите познати всичките "изгоряха" до един, та трябваше да им обяснявам
Някои хора много се шашкат като видят липса на 90 евро.... Grinning

# 458
Моля, препоръчайте кана за вода - досега не съм ползвала и не знам по какво да избирам...

Когато аз избирах кана, тук в темата едно момиче беше така любезно да ми даде мнение за няколко модела, като ми препоръча тази: https://www.amazon.de/gp/product/B0017J5HII/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
Ето какво беше писала:
"Имам Elemaris-XL, Мерела и Fjord. Препоръчвам модела Fjord, като най-практичен относно размер, дизайн. Elemaris-XL уж е XL, а обема вода, който побира е по-малък от модела Fjord. По-неудобна е като размер за слагане в хладилника. Капачето, което затваря отвора за пълнене е направен така, че прахът, от който пази, да влиза с пълненето. Мерела всички сте виждали, обикновена пластмаса, леко простееща. Отново казвам Fjord е моят фаворит."

# 459
  • Варна
Благодаря, vox, само че не е налична никъде...

# 460
  • София
 Днес получих тези ботушки: https://www.amazon.de/gp/product/B0792DV3LV/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1, от склада в състояние -мн.добро, според мен са само пробвани. Поръчах ги за дъщерята , обаче са и леко тесни в прасеца, ако някой се интересува моля да ми пише 38 номер, отговарят си, не са в оригинална кутия.
Скрит текст:
излязоха ми 92лв

# 461
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B073V252L9/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1

кой си купи от този прах?

Не пише за цветно ли е или за бяло?

Доволни ли сте?

# 462
  • София
 Laughing vox разпознах се. Явно си запазила целият текст.
От доста време спряха да предлагат модела Fjord. Не съм купувала други модели и не знам какви нови са излезли.
dima1 Разгледай това, което се предлага и си избери. В Кауфланд често пускат на хубава цена кани на Аквафор. Нямам такава, но също ми се видя хубава.

Тези дни ровя за мъжко яке. Има доста добри цени на единични бройки и избрани размери
Мъжко яке s.Oliver 2ХЛ  £21.85
Icepeak Men's р-р 52 £21.53 Този размер мисля, че отговаря на Л-ХЛ

Някой поръча и получи ли дамското яке Icepeak, р-р 42 за което преди бях дала линк? Аз след много чудене го поръчах, но в последствие ми го отказаха, защото не било налично. Моля за коментар и снимки, ако сте го получили.

gold__ При превозвача ми е праха. След седмица ще мога да дам коментар. Обикновено като не пише, че е за цветно, се приема, че е за бяло пране.

# 463
  • Бургас
И аз по същата причина ще го ползвам за бяло и за устойчиви цветове. Ако е за цветно си го пише винаги, в противен случай има избелители. Един път само съм прала с него, но нямаше кой знае какви замърсявания, че да преценя дали е уау. Иначе се усещаше аромат на свежо след прането.

# 464
vanian Blush, порових назад в моите публикации и оттам извадих мнението ти, защото за мен беше много полезно, но понеже съм си много доволна от каната, повече не съм следила какво се предлага и незнаех, че точно този модел е спрян..жалко.

Общи условия

Активация на акаунт