Пазаруване от Amazon - тема №83

• 65 187
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • София
vox Стана ми приятно, че съм била полезна! Още повече, щом и ти си доволна. Аз доста време я следях да падне цена, та да поръчам за синовете и в един момент просто се изчерпа.

# 466
  • Варна
Аз го ползвам от около месец за цветно пране. Не съм забелязала да е избеляло нещо.

# 467
Аз също за цветни, но го ползвам и за светли дрехи. Много ми харесва аромата, защото ползвам омекотител почти без и остава този от персила.

# 468
# 469
TK maxx приемат ли БГ карти? newsm78 Помня, че там или в Tu имах ядове миналото лято.

# 470
Якетата Columbia отговарят ли си или са уголемени?

# 471
TK maxx приемат ли БГ карти? newsm78 Помня, че там или в Tu имах ядове миналото лято.

Приемат. На скоро поръчах.

# 472
Бърз въпрос-всички глави за филипс четките са съвместими с всички тела ли? Или трябва да гледам нещо повече?

# 473
  • София
Бърз въпрос-всички глави за филипс четките са съвместими с всички тела ли? Или трябва да гледам нещо повече?

Почти всички...имаше едни стари глави за много стари модели четки, но май отдавна не съм срещала такива. Те се различават видимо, в основата са по-различни, по-дебели...но каро напишеш Philips sonicare heads мисля че само такива ми излизаха, които пасват на всички от съвременните им модели.

# 474
Благодаря🍀

# 475
Благодаря ви момичета!  bouquet
Да ,ще ползвам БП и очаквам да ми се обадят, когато пратката пристигне в нашия град /в момента е митница в областния град/.
Пратката ще остане в областния град.

# 476
Здравейте, може препоръки за модел лек комфортен и здрав куфар за багаж на 4 колела - височина 55см.Благодаря!

# 477
Здравейте,нищо не им разбирам на ултразвуковите четки за зъби и сега си мисля да взема тези -
https://www.amazon.de/gp/product/B07DMJG9YS/ref=ox_sc_saved_titl … R8XB7XF&psc=1
Какво ви е мнението ? Иска ми се да ги пробваме тези четки,а не ми се дават много пари за такова нещо Thinking

# 478
  • София
Хубави са. Щом е за проба може би е по-добре да си вземете една четка и отделни глави за нея и да си ги сменяте при ползване. Може да се окаже, че на вас или на другия ползвател не ви допадат. Ако пък ви харесат, винаги може да си вземете още четки при нужда

# 479
Благодаря, Snow!

Общи условия

Активация на акаунт