Пазаруване от Amazon - тема №83

• 65 163
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте,нищо не им разбирам на ултразвуковите четки за зъби и сега си мисля да взема тези -
https://www.amazon.de/gp/product/B07DMJG9YS/ref=ox_sc_saved_titl … R8XB7XF&psc=1
Какво ви е мнението ? Иска ми се да ги пробваме тези четки,а не ми се дават много пари за такова нещо Thinking

Точно тези са на промоция с точки в ДМ за към 130лв. И аз им се чудя и май на тях ще се спра.

# 482
  • Сф
За праха на Персил- точно снощи го сефтосах и мислех днес да пиша. Сложих го на пералня с черно и дънки. Ами хич не миришеха на свежо. Иначе нямаше щети по цветовете.

# 483
  • Бургас
Тъмно пране, ако не сложа омекотител силен, никога не ми мирише свежо. Не знам дали от багрилата, но винаги има леко неприятен мирис какъвто и перилен препарат да съм сложила.

# 484
Аз купих персил и био и нон био.От към миризма не съм много очарована ,иначе си пере супер.Ама те дрехите не са и мръсни ,едно обличане и това е.Големи сме и петна по дрехите много рядко има.Ленор капсули купих зимата и те на миризма не са ми много на сърце.Най ми харесва фери капсулите. Поръчах при превозвача са вече на 18 лири 114капсули. И сега поръчах още едни и им се чудя да ги плащам ли ,ама май ще ги платя.Страхотен аромат имат. Капсулите на която и фирма да са ги слагам в мрежичка и ги пускам в прането.Пера на 40 градуса цветно и понякога силикона полепне някъде.Като са в мрежичка няма проблем. От както купувам препарати за пране ,включително омекотители от Англия и Германия спря сърбежа на всички в къщи.Иначе полудявахме от сърбеж,ужас направо.

# 485
  • Сф
От към миризма съм най- доволна от лавандула Ариел. Бях го взимала от Кауфланд, черно, бяло, всичко ухае приятно, дори и като престоят в гардероба.

# 486
  • София
Здравейте, може препоръки за модел лек комфортен и здрав куфар за багаж на 4 колела - височина 55см.Благодаря!
Имам този, но в зелено, малко по-голямия размер. https://www.amazon.de/American-Tourister-Herolite-Volcanic-Schwa … can+t&sr=8-12 Много лек, издържлив. Движи се много леко. След година употреба, десетина полета е като нов. Ако не ти е спешно, следи за по-ниска цена. Моят го купих за около 40 евро

# 487
Якетата Columbia отговарят ли си или са уголемени?
Имам яке пролетно и ски панталон и са ми съвсем точнни, за мен си отговарят. Сега поръчах едно дебело зимно ама още не е дошло, че забавих плащането.

# 488
  • София
Тъмно пране, ако не сложа омекотител силен, никога не ми мирише свежо. Не знам дали от багрилата, но винаги има леко неприятен мирис какъвто и перилен препарат да съм сложила.
Не е по темата, но съм чела, че понякога проблемът се решава с почистване на пералнята с препарат или с прах за бяло. Пуска се празна на дълга програма с високи градуси. Центрофуга не е нужна.

# 489
  • На брега на реката
Благодаря ви момичета!  bouquet
Да ,ще ползвам БП и очаквам да ми се обадят, когато пратката пристигне в нашия град /в момента е митница в областния град/.
Пратката ще остане в областния град.

Получих пратката си в нашия град. Днес я взех от пощата. Срещу сумата - 37,61 лв.
22 и нещо е ДДС, а остатъка предполагам, че е за услугата да ми освободят пратката от митница и да я доставят до града, в който живея.

# 490
  • Бургас
Не е по темата, но съм чела, че понякога проблемът се решава с почистване на пералнята с препарат или с прах за бяло. Пуска се празна на дълга програма с високи градуси. Центрофуга не е нужна.
Благодаря ти, знам за това и в случая нямам проблем с пералнята, а конкретно черните дрехи миришат леко неприятно. Откакто ползвам само прахообразни препарати и доста рядко омекотител, проблеми с лошо миришеща пералня нямам, а и 2 пъти в годината ѝ правя профилактика Wink Сори за офа и аз Simple Smile

# 491
  Може ли някой да помогне Hug
Не разбирам какво е това - куфар или нещо друго
https://www.amazon.de/ABISTAB-Transparente-Kofferschutzhüll … -deals&sr=1-2

# 492
  • София
  Може ли някой да помогне Hug
Не разбирам какво е това - куфар или нещо друго
https://www.amazon.de/ABISTAB-Transparente-Kofferschutzhüll … -deals&sr=1-2

Защитен калъф за куфар. 

# 493
Благодаря! Уж с английската версия, но описание е на немски и не разбрах Hug

# 494
  • София
Малко изгодни зимни якета, единични бройки
Dare 2b Women's размер 12, £18.74
Dare 2b Women'sразмер 20, £10.10
Dare 2b Women'sр-р 8, £12.54
Dare 2b Women'sр-р 6, £11.47
Dare 2b Men'sр-рХХЛ £14.20
Icepeak Women's 36 UK, £11.84
adidas Women's's р-р46 £14.15
Men's Polo Shirt тези блузи са много хубави! В момента размер М £6.00
Pool Shoes Харесах тези детски кроксове в реален магазин. Р-р 35,  £4.34. Сториха ми се леко умалени. В момента чакам р-р 31 от сините.

Чакам и това мъжко яке Хванах го на хубава цена. Дано да се хареса!
Получих праха за пране и този спортен клин Много е хубав!

Общи условия

Активация на акаунт