Отговори
# 210
Ръкавиците ми изглеждат скъпарски. Лазар едва ли би ползвал точно такива. Някак си го представям в платнени, ако изобщо ползва такива.
Свързвам кожените ръкавици с човек педант или такъв , който е прекалено префинен, за да се изцапа.
Чанов е педант, а Филип е от хората, които не обичат да се цапат..

# 211
  • на пистата
Чанов старши дърпа конците а Попето е извършителя..с тоя нож където постоянно си бели ябълките 😂

# 212
Май ще гледам и ще се наслаждавам на филма без много много да развивам теории. Само се обърквам така😃

# 213
Мисля, че е хипито, заради трупа хвърлен от скала и това, че Руфинка каза, че детето не трябва да отива нависоко и че той изскочи изведнъж в пещерата и после изчезна.

"Не спирам да си представям всички тези малки деца, които си играят в голямо ръжено поле. Хиляди малки деца, няма никой, който да ги пази, никой голям освен мен. Аз стоя на ръба на една много висока скала. Трябва да хвана всеки, който се опита да я премине. Ако те просто тичат и не внимават къде отиват, аз трябва да изскоча от някъде и да ги хвана. Само това правя по цял ден. Аз просто съм спасител  в ръжта. Знам, че е откачено, но това е единственото нещо, което искам да бъда."
"Спасителят в ръжта" Селинджър
go over the cliff:  означава да прекалиш с нещо. Убиецът е много наранен и мрази жени, в пещерата каза, че Орфей е глупак и не е трябвало да слиза в подземния свят заради жена.

# 214
  • Бургас
И аз вчера си "преговарях" Селинджър и се питах какво е преживял Лазар, за да каже тези думи  за жените и слизането в Хадес.
А и констатацията на патоанатома, че последния открит убит е удушен със заден захват-точно както Лазар изненада  Диана през нощта в гората.

# 215
  • Кърджали
Ох да, и аз след думите на патоанатома и "изненадата" на Лазар направо подскочих. Но си мисля че това беше целенасочено направено.
Лазар ми е подозрителен, но с такива мъже дали би се справил сам? Аз тъпо и упорито си подозирам Асен. В краен случай бащата. Миа и Филип са ми извън подозрения, но предвид това как никак не нацелвам, нищо няма да ме изненада...

# 216
  • Бургас
Но си мисля че това беше целенасочено направено.
Лазар ми е подозрителен, но с такива мъже дали би се справил сам?
Да, винаги ни пускат многозначни жокери - като "младо момче гледащо коне" .... или портретът нарисуван от Асен.

# 217
  • Варна
Ако е Лазар, какъв мотив би имал? Жертвите досега по някакъв начин са свързани с бежанци, двама са участвали в трафик, а единият е укривал момичето от рисунката на Асен. Евентуално Лазар може да е решил да ги наказва нещо заради момичето примерно.

# 218
  • Бургас
Странно,че обожавам такъв род филми,усещам кой е убиеца,а сега не мога. Няколко са ми заподозрените,и нямам търпение за финала да видя кой,какво,що!
Стилът на обличане на Духовникова,мнооогооо ме кефи!

# 219
Лазар си има някаква история. Мен ми стана мъчно, като го видях, че живее в плевня.  Интересно ми е ще разкрият ли още от неговия образ. Този от пещерата каза, че не е тукашен.

# 220
  • Кърджали
То общо взето досега истински мотив не сме чули. Гадаят си, и ние с тях. Чакам да навлезнат в така наречените житейски драми на всеки от героите и там някъде трябва да изскочи вече ключа от бараката.

# 221
Според мен Лазар е нечий незаконен син. Щом идва само лятото най—вероятно е студент.
имам някакви подозрения, че жене свързва убитите.

# 222
Ето ви един цитат на тема момичета/жени от Спасителят :
"Ето така става с момичетата. Направят ли нещо хубаво, и да не са много приятни на глед, па дори и да са глупавички, почти се влюбваш и вече не знаеш къде си. Ах, тези момичета! Боже мой! Могат да те подлудят. Наистина могат" .

# 223
Може Лазар да е студент по медицина.... Бяха казали че с мн точност са извадени и сложени обратно очите на овцата

# 224
Не знам, защо хората във facebook мислят, че Диана е убиецът. Някой беше писал, че като Диана говореше с детето в болницата, то се е развикало защото я е разпознало. Въобще, това ми се струва невъзможно. Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт