Отговори
# 585
  • София
В първи епизод , Попето гледаше записи. Колата на Петър дава предимство на друга кола, стана ли ясно чия е онази кола?

Аз останах с впечатлението, че това са двамата иманяри, които хванаха при лифта, които бяха обикаляли около езерото.

# 586
А не е ли най-логично сега, като издирят майката -бежанка, защото трябва да й предадат детето, да я разпитат какво точно е станало с Недко и трафикантите? Защо не разпитат и задържания бежанец отново?

# 587
  • Пловдив
А защо майката-бежанка трябва да знае нещо?Тя не знаят български...едва ли са разбрали ако е имало спречкване.А и проблемите може да са станали с друг от керваните.

# 588
А защо майката-бежанка трябва да знае нещо?Тя не знаят български...едва ли са разбрали ако е имало спречкване.А и проблемите може да са станали с друг от керваните.

Защото е била при Недко , а "момчето с конете" се е интересувало от нея.. Също, защо и как са я разделили с детето.

# 589
От камерите се разбра, че казва "не съм само аз" по памет, но така и не разбрахме какво е имал предвид, надявам се да разберем

# 590
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Добър въпрос,нищо повече не казаха по въпроса.Само стана ясно,че се познават.
Лазар е прах в очите.Толкова очевидно да ни го бутат като потенциален убиец,та чак става досадно.Няма да е той.След като се изясниха нещата с Асен(който наистина си беше много съмнителен),в следващия еп ще изчистят името и на Лазар.

Пускам си епизода и отново ще се върна да коментирам.

# 591
Лазар и Краси са най подозрителни, отпадат. Следващия е Чанов старши с мотив облагодетелстване от канал с бежанци,  но защо тогава са тези показности с  очи, ръце, обрязване? Да речем и той отпада. Тогава кой, кой има реален мотив?
Все си мисля, че няма да са Филип и татко му, защото той е прокурор, синчето шеф на полицията. Ако те са на дъното и като добавим каналите с бежанци, хм засягат се болезнени теми в родна бг действителност и едва ли  полицията  и властта като цяло би била доволна от тази развръзка. Едва ли биха позволили да се снима в държавни учреждения филм, който "уронва престижа".

# 592
То хубаво всяка серия отпада по един, но дали накрая няма да се окаже някой от отпадналите, ако нещо  е убягнало на разследващите Simple Smile По Crime investigation, Което проследява разследвания по действителен случай , често става така.

# 593
  • España
Имам теория : Убиецът или убийците са бивши възпитаници на дома за изоставени деца. Може да действат заедно, може верижно и поотделно...В този дом са ставали гадости...за тях са знаели някои от работещите там ...и те сега им отмъщават....Трябва да има нещо свързващо между жертвите и нещата,които са се случвали в този дом или с тези изоставени деца! Примерно Каракехайов е виждал какво е ставало ( извадени очи и заменени с овчи....”за “бонуса” с обрязването нямам още версия ),но не ги е защитил...оня другият ,първата жертва е знаел ,но не е казал на никого ( отрязан език), на записа,втората жертва казва на предполагаемия си убиец “има и други....”....т.е.  и други са били в течение на събитията около дома ......Трябва да видим дали и Лазар няма да се окаже бивше изоставено дете.... За Асен , разбрахме ,че рано “се е спасил от там” , но отпечатъкът в съзнанието му го е направил защитник на жертви и онеправдани,особено деца!
Между другото, в един от флаш - моментите се вижда,че предполагаемият извършител има Библия , т.е. той дълбоко е убеден ,че неговото отмъщение е справедливо !
Когато разберем кой, аджеба , е нарисувал портрета на биологичната майка на Асен ,може би ще научим името на убиеца ! Освен Асен,който имал 6-тица само по рисуване,кой още може да рисува ? Синът на Каракехайов е иконописец...Лазар май и той нещо “драска”....кой друг....момченцето Антон.....може от там да изскочи някаква връзка....

А Краси бих го изключила от листа на заподозрените  само ,когато разбера къде се е запилял истинският  пакет със зарядното !

# 594
Аз не гледах всичко вчера и не разбрах как Миа разбра, че онази жена крие дете и го свърза с историята?
И майка му Амена ли е или не? Също каква ще е тази майка, която ще си зареже детето само и само да емигрира.

Ясно стана, че Чанов обича повече Филип, защото му е биологично дете. Чудно остава защо са осиновили Асен, ако Чанов не е искал. Явно нещо се е случило с майката на Асен, може да е умряла при инцидент предизвикан от Чанови или нещо друго да има там.

Не разбрах и как Асен се е погрижил за майка си? И кога? Тоест е била болна и я е погребал ли? Тогава горните ми предположения отпадат.

Засега само Лазар излиза вероятен убиец. Ще видим..

# 595
Аз не съм останала с впечатление, че Чанов обича повече Филип, напротив снощи доказа, че за Асен е склонен да преклони глава, за да го предпази, значи много го обича.

Не стана съвсем ясно Амена ли е или не, но уж се подразбира, че вероятно е тя.

Асен се е погрижил за жената, която го е родила преди няколко години, открил я е чрез Цанка, жената от сиропиталището, която се грижеше за Джамила.
Майката е починала болна и полудяла, вероятно е страдала от деменция, защото той казва, че била страшно объркана.

# 596
  • София
За Асен е ясно, че майката не е  Чанова. Въпроса обаче е, кой е бащата
И дали там няма да има престъпление, кръвошмение примерно.
Друга гнусотия на акъла не ми идва.

# 597
В крайна сметка част от откъслечните кадри може да се окажат не ретроспекция, а предстоящи събития.
Мен нещо ме кара да си мисля, че Асен и Лазар се познават, но да видим.
Довечера и аз ще гледам пак, че са ми убягнали някои детайли.

# 598
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мисля,че е чак от такова значение,защо Чанови са осиновили Асен.Факта беше нужен,за да се намери желязно алиби на Асен и така изпада от подозрение.Добре го измислиха де,на мен ми беше голям трън в очите и съм доволна,че няма нищо общо с убийствата.
Много харесвам мъжкари от типа на Асен,но не мисля,че лесно се живее с тях.Те са си самодостатъчни,не ги виждам отдадени на семейство и приятели.

Красьо е.Сега разиграва театри с този нож и им гледа сеира.
Следващата серия Лазар ще отпадне от листата,така ги виждам нещата.

И саундтрака от снощният епизод. https://www.youtube.com/watch?v=zPV-MKuIhss

# 599
  • София
Версията с отмъщението за сиропиталището ми харесва. Има хляб в нея.
Краси просто е отегчено ченге пред пенсия, я как живна като видя колета. Никакъв мотив не виждам при него за толкова убийства.

Общи условия

Активация на акаунт