Отговори
# 165
Карамазов не ме впечатлява, като образ и игра да сега, но Духовникова много харесвам и ми е истинска. Възможно е да съм пристрастна към нея - много я харесвам.

Лидия Инджова също много харесвам и героинята и актрисата. В началото си мислех, че актрисата наистина е бременна. Лицето й с тези петънца и лунички са причината.

По мое виждане актьорите са перфектни.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 15:06 от *Melanie*

# 166
Някак прекалено много ни натрапиха от 1 еп., Че Филип е гнуслив и малко страхлив. Това не се връзва с хладнокръвния образ на убиеца, освен ако подобно на филма с Де Ниро - "Криеница" , той да страда от разстройство на личността и Шейтан да е неговото второ аз.
Няма да е нещо невиждано. Все пак и БОБ се беше вселил в бащата на Лора и после се прехвърли в Дейл.

Сещам се за сцената с появата на Руфинка, когато тя хвана Филип за ръката и започна да му говори за Шейтан. Той си измъкна ръката. Тогава не изглеждаше уплашен, а по-скоро притеснен, че може да се досети кой е...

# 167
Не мога да се сетя в първите епизоди, когато Донка се усъмни  в Славчо преди да каже на Филип каза на друг. Краси или Попето?  Но той въобще не обърна внимание, а това може да означава, че е защото знае кой е убиеца.

# 168
На Краси. Ама той не я отрази, защото по принцип гарван гарвану око не вади, аз така го приех неговото безразличие.

# 169
  • София
И Краси и Филип бяха толкова спокойни и убедени че не е младото полицайче. Чак се набиваше на очи. Все едно знаят кой е.

# 170
Според мен най-голяма идея на този сериал не е кой е убиецът... както повечето хора се втурнаха да виждат убиец във всеки един образ... по -скоро от тук нататък мисля, че ще стават ясни причините за тези убийства и личната трагедия на всеки един участващ във филма

# 171
Адмирации за филма,, Донка много ми харесва Simple Smile
Е, Карамазов и Духовникова  са супер!
Валери Йорданов също!
Това ходене до Памопорово за да преспят в Орловец и то с таксита млко в повече ми идва...

# 172
Да, разстоянието Пампорово - Смолян не е 5 км, но предполагам е за реклама на курорта.

# 173
Имаше го в спонсорите във финалните надписи, предполагам, затова.

# 174
  • София
Мия, казвам аз. Вярно, че дойде случайно, но според мен накрая ще ни покажат, че не е било баш случайно. Затова не се тревожи за дъщеря си, знае, че няма как да й навреди убиеца, защото тя е убиеца.
Отмъщава за мъжа си - примерно.
Баба ти Руфинка май също не я е виждала/докосвала лично.

# 175
Добре де, как ги убива и влачи тези мъже?

# 176
  • София
Що да ги влачи, нали за първия така и не знаят как се е озовал там. Някаква хитринка ще е, не знам каква.

# 177
Аз продължавам да мисля, че е Краси. Държи се много странно. Не вярвам да е Мия.

# 178
  • София
Ако е Мия как е убила жертвата, която намериха последно?  Казаха, че трупа е бил повече от 20 дни в гората.

# 179
Аз се чудя каква е причината те да не могат да останат заедно. Мия и Филип. И двамата са свободни, харесват се, има привличане.....Нещо може би свързано с драмата...или убийствата...или и двете

Общи условия

Активация на акаунт