Отговори
# 390
Тезата за "психическо разтройство" у Филип ми се вижда несъстоятелна. Полицаите се подлагат на психотестове периодично. Даже обикновените патрулиращи полицаи. Какво остава  за разследващите полицаи, които са подложени на огромен стрес. Колегите му не са ли забелязали? Не ми изглежда логично това твърдение и въобще предположението за извършител на убийствата да са Миа или Филип.

Като син на местния главен прокурор, който коли и беси там, хич не ми изглежда невъзможно да бъдат фалшифицирани психотестове на Филип. Може да е имал проблем Филип и тати да е съдействал да се прикрият и замажат нещата, напълно реално си е. Peace
С колегите е по-сложен въпросът дали и защо не са забелязали... Може и да има някой, който да му помага. Примерно Филип ги трепе в пристъп на умопомрачение, а някой от колегите замазва следи след него по поръчка на прокурора.

Може и да е глупаво, но и на мен колоната не ми изглежда една, а просто две долепени снимки. И погледът на Филип ми е странен.

С малко информация разполагаме все още ми се струва, ще видим ...

Има логика в това изказване, възможно е и затова Асен да се е оттеглил, ако проблемите на брат му са били потулени заради баща им.А колкото до колегите, може би Краси му помага.
И на мен ми изглежда колаж снимката все едно умишлено са изрязали и долепили двете колони да изглеждат като една

# 391
Тезата за "психическо разтройство" у Филип ми се вижда несъстоятелна. Полицаите се подлагат на психотестове периодично. Даже обикновените патрулиращи полицаи. Какво остава  за разследващите полицаи, които са подложени на огромен стрес. Колегите му не са ли забелязали? Не ми изглежда логично това твърдение и въобще предположението за извършител на убийствата да са Миа или Филип.

Като син на местния главен прокурор, който коли и беси там, хич не ми изглежда невъзможно да бъдат фалшифицирани психотестове на Филип. Може да е имал проблем Филип и тати да е съдействал да се прикрият и замажат нещата, напълно реално си е. Peace
С колегите е по-сложен въпросът дали и защо не са забелязали... Може и да има някой, който да му помага. Примерно Филип ги трепе в пристъп на умопомрачение, а някой от колегите замазва следи след него по поръчка на прокурора.

Може и да е глупаво, но и на мен колоната не ми изглежда една, а просто две долепени снимки. И погледът на Филип ми е странен.

С малко информация разполагаме все още ми се струва, ще видим ...

Има логика в това изказване, възможно е и затова Асен да се е оттеглил, ако проблемите на брат му са били потулени заради баща им.А колкото до колегите, може би Краси му помага.
И на мен ми изглежда колаж снимката все едно умишлено са изрязали и долепили двете колони да изглеждат като една

И аз се замислих над това, има логика. Може би затова прокурора викна Филип в 1-ви епизод и му каза да не се притеснява и да се успокои.

# 392
Да и че хората гледат и ще забележат

# 393
Какво пък толкова странно да има в погледа на Филип, показва напрежение, което е напълно нормално ако са в някаква акция.
Не вярвам Филип да е убиеца, не виждам мотиви никакви, а версията за психични отклонения не ми е достоверна. Колко народ живее още с мама и тати, това прави ли ги престъпници? Вярно, има конфликт между него и баща му, но не ми се струва чак толкова сериозен, че да доведе до крайни изменения у личността.

# 394
Аз пък не искам да е Краси, защото той е най-подозрителен и ако се окаже, че е той или е съучастник, няма да има уау ефект развързката. Поне за мен.
Междодругото Филип не ми е никак мъжествен, даже мекушав и страхлив му е образа, на снимката до колоната  погледа му супер уплашен. Затова и не вярвам да е той.

# 395
И аз не искам да е Краси, прекалено очебийно, както Асен и Лазар.
Попето и Донка - направо абсурд. Попето не е хладнокръвен , а Доци - с тая пупа..

# 396
Нищо странно не виждам в погледа на Филип.
Който и да е все ще има недоволни 😃
Аз не искам да са Филип или Мия. И Дончето не искам.

# 397
Убийствата са обмислени, с послание и без следи. Не ми изглеждат като деяние на умопомрачен човек, действал под афект.

# 398
Какво пък толкова странно да има в погледа на Филип, показва напрежение, което е напълно нормално ако са в някаква акция.
Не вярвам Филип да е убиеца, не виждам мотиви никакви, а версията за психични отклонения не ми е достоверна. Колко народ живее още с мама и тати, това прави ли ги престъпници? Вярно, има конфликт между него и баща му, но не ми се струва чак толкова сериозен, че да доведе до крайни изменения у личността.

Ама те психическите отклонения са като рака, не питат, при всеки могат да се отключат.

# 399
А старият Чанов защо не го подозираме, той ми се струва да има повече мотиви от Асен..
Даже в началото си мислех, че един от двамата. Сега с пращането на оръжието на убийството дали не цели да се оневини Асен.

# 400
  • Пловдив
Е, как да не ...колко мнения и за него имаше  Wink

# 401
Аз стария Чанов отдавна го бях заподозряла и споделила в темата. Но не като изпълнител, а по-скоро като поръчител.

# 402
  • София
Сега отново изгледах промото и нещо ми направи впечатление. Има един момент, в който Мия се изкачва по едни стълби, облечена с черно яке. И за секунда дават как жена в светло сиво палто (приличаща на Мия) изкачва същите тези стълби. Дали пък не е възможно Мия наистина да е идвала в този регион и преди?

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 16:57 от diamond_star

# 403
Да, обсъждахме стария Чанов. Само, че той мина доста бързо в графата Донкиното бебе и Руфинка, в смисъл че бързо беше отхвърлен. Пък все си мисля, че способен.

# 404
Да, обсъждахме стария Чанов. Само, че той мина доста бързо в графата Донкиното бебе и Руфинка, в смисъл че бързо беше отхвърлен. Пък все си мисля, че способен.

за способен не съм сигурна, но ако има връзка с убийствата то по-скоро е поръчител - разчиства си пътя, същевременно вдига акциите на сина си и става кмет

Общи условия

Активация на акаунт