Отговори
# 375

Никоя не го била сваляла с израза ,,Знаеш ли,че имаш страшни очи!"  Joy

Неговите са страшни в прекия смисъл, това няма да е комплимент , а обида Joy

# 376
Гледам сега в някакво промо от ОЖ, че и Духовникова се появява там. Ужасно решение на продуцентите да въртят двамата си главни герои в сапунка и кримка едновременно.

# 377
Кадрите с Теодора Д са стари, от миналия сезон. Няма индикации да се връща в ОЖ, сам Карамазов.

# 378
Вижте каква снимка се появи в Инстаграм:

Мия май е с бронежилетка 😱?! В сградата на полицията са и гледат ужасено. Това май изключва Филип като възможен убиец 🤔.

# 379
Освен ако не се дебнат един друг😎

# 380
Вижте каква снимка се появи в Инстаграм:

Мия май е с бронежилетка 😱?! В сградата на полицията са и гледат ужасено. Това май изключва Филип като възможен убиец 🤔.

Изключва и Филип и Мия според мен.

# 381
Ако трябва да съдим точно по снимката физиономията на Филип е точно изперкала. Сякаш Мия гони точно него и защо тя ще е с жилетка, а той не ако са погнали друг човек? Може би наистина двамата се гледат един друг и ще се окаже вярна теорията, че Филип има психическо разстройство и може би дори не осъзнава, че търси себе си(като на филм си е съвсем възможно).

# 382
Може да са попаднали на нещо...
Нали с различни ситуации стигат до следи по разследването.
Ще спасяват Диана според мен(последно за нея загатнаха, че ще е в опасност).

# 383
Сега се сещам, че тази снимка май беше пускана от Владо К още преди година. Но тогава не знаехме историята

# 384
Тезата за "психическо разтройство" у Филип ми се вижда несъстоятелна. Полицаите се подлагат на психотестове периодично. Даже обикновените патрулиращи полицаи. Какво остава  за разследващите полицаи, които са подложени на огромен стрес. Колегите му не са ли забелязали? Не ми изглежда логично това твърдение и въобще предположението за извършител на убийствата да са Миа или Филип.

Снимката съм виждала много отдавна, но не си спомням, къде.

# 385
  • София
На мен ми изглежда като да стоят един до друг зад една колона, а не да са добавяни двете снимки. Тогава надали се дебнат Simple Smile.

# 386
Хич не ща Филип да се оказва с психично разстройство накрая. Сто такива филма съм гледала и ми е писнало вече.

# 387
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Колоната е една и стоят един до друг.Хайде пак глупави интерпретации.
Нещо се случва в управлението,вероятно техен колега(Краси,здравей) е замесен.

# 388
  • Варна
Тезата за "психическо разтройство" у Филип ми се вижда несъстоятелна. Полицаите се подлагат на психотестове периодично. Даже обикновените патрулиращи полицаи. Какво остава  за разследващите полицаи, които са подложени на огромен стрес. Колегите му не са ли забелязали? Не ми изглежда логично това твърдение и въобще предположението за извършител на убийствата да са Миа или Филип.

Като син на местния главен прокурор, който коли и беси там, хич не ми изглежда невъзможно да бъдат фалшифицирани психотестове на Филип. Може да е имал проблем Филип и тати да е съдействал да се прикрият и замажат нещата, напълно реално си е. Peace
С колегите е по-сложен въпросът дали и защо не са забелязали... Може и да има някой, който да му помага. Примерно Филип ги трепе в пристъп на умопомрачение, а някой от колегите замазва следи след него по поръчка на прокурора.

Може и да е глупаво, но и на мен колоната не ми изглежда една, а просто две долепени снимки. И погледът на Филип ми е странен.

С малко информация разполагаме все още ми се струва, ще видим ...

# 389

Общи условия

Активация на акаунт