Отговори
# 360
  • Варна
А, никого не изключвам аз току-тъй от подозрение! Naughty
Само донякъде бебето на Донка... И гледам да спазвам препоръката на Карамазов да не се привързвам много към героите, че да не плача накрая. ooooh!

# 361
.....Точно заради Руфинка ми е нелогично да е Филип. Защо не го разпозна, защо не каза че е той? Другото е задето върна Мия.

Ако има нещо вярно в моите прогнози , то Филип страда от психическо разстройство и когато е смачкан от баща си и подчинен син , Руфинка не го усеща .  Когато  надделее второто му аз - става онзи Шейтан /дявол-чудовище/ .

# 362
Предпочитам да е Краси Wink. Руфинка с него не се е срещала, нали 🤔?

# 363
Него не го в барала. Само Филчо и якето на Мия 😂
Въобще вече нямам идея кой е убиецът. Надявам се да не е Филип в интерес на истината, ама каквото такова.ю

# 364
Убиеца е имал достъп до колата - взел я е з ада превози трупа до пещерата - за това я продава

# 365
Вижте какво са открили хората във фейсбук. Рисунката на детето и кърпата на главата на Лазар, имат много подобен знак. Не знам дали детето е искало да подскаже нещо чрез рисунката или е просто съвпадение. Ето сравнение:

П.С. На мене ми прилича повече на дърво това на рисунката.. Simple Smile

# 366
Това на кърпата ми прилича на знака на скаутите.

# 367
  • Пловдив
Утре при Гала ще е Стоян Радев.

# 368
  • на пистата
Вижте какво са открили хората във фейсбук. Рисунката на детето и кърпата на главата на Лазар, имат много подобен знак. Не знам дали детето е искало да подскаже нещо чрез рисунката или е просто съвпадение. Ето сравнение:

П.С. На мене ми прилича повече на дърво това на рисунката.. Simple Smile
На рисунката за мен е дърво.А същата кърпа има сина ми 😂ползва.я за шал

# 369
  • Варна
Убиеца е имал достъп до колата - взел я е з ада превози трупа до пещерата - за това я продава

Ще трябва да намали от цената обаче, особено ако иска да я пласира бързо, че от ДАНС могат да я вземат за веществено доказателство. hahaha

# 370
След малко си пускам 6-ти епизод аз, да преговоря и да съм подготвена за утре 😎. Всяка сряда си пиша домашното за четвъртък, все едно съм на училище 😂.

# 371

Ще трябва да намали от цената обаче, особено ако иска да я пласира бързо, че от ДАНС могат да я вземат за веществено доказателство. hahaha

Може пък точно на това да се надява някой, супер агент Мия да се метне в скута им Joy

# 372
Да загреем за довечера с малко "работни" моменти, предоставени от Валери Йорданов Simple Smile

Скрит текст:

# 373
Може пък точно на това да се надява някой, супер агент Мия да се метне в скута им Joy
Да бе, да му открадне ключовете!

# 374
  • Варна
Дават интервю на Стоян Радев при Гала в момента.
Каза, че образът на Краси не се бил развил още... Значи да очакваме някакво развитие там. Wink
Никоя не го била сваляла с израза ,,Знаеш ли,че имаш страшни очи!"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт