Отговори
# 345
Сега се чудя, ако колата на Филип се продава, значи ли това, че може евентуално той да е убиеца, и да не участва в следващия сезон? Може ли Миа, знаейки че не е  Асен, нарочно да го притисна пред Филип, като всъщност знае, че Филип е убиеца, но нарочно го заблуждава че подозира брат му.

Снимките на сериала са приключили и няма значение за сюжета, че продават колата. А пък за втори сезон никой не е споменавал. Казаха, че дори и да има, няма да е със същите герои и ще е съвсем различна история.

# 346
  • Street of Dreams
Зърнах Попето по Нова - много харизматичен човек.

# 347
Някой, ако гледа сутрешния блок на Нова, ще разкаже ли какво са казали за сериала Валери Йорданов и Росен Йорданов.

Общи неща говореха за изграждането на образите. Профила на Попето бил играден по модел на полицаите от 90те. Сюжета бил по истински истории, но много наставени в една.

За убиеца Попето каза: "Може и да съм аз,  може, и да е мой колега, а може, и аз да съм жертва."

Това е в общи линии.

По отношение на колата, не мисля, че има общо със сюжета, по-скоро подозирам, че собственика използва момента за да я продаде.

# 348
Някой, ако гледа сутрешния блок на Нова, ще разкаже ли какво са казали за сериала Валери Йорданов и Росен Йорданов.

Общи неща говореха за изграждането на образите. Профила на Попето бил играден по модел на полицаите от 90те. Сюжета бил по истински истории, но много наставени в една.

За убиеца Попето каза: "Може и да съм аз,  може, и да е мой колега, а може, и аз да съм жертва."

Това е в общи линии.

По отношение на колата, не мисля, че има общо със сюжета, по-скоро подозирам, че собственика използва момента за да я продаде.

Ако е казал това, то значи наистина ще се окаже някой от полицията.

# 349
Ето го интервюто с Валери Йорданов и Росен Йорданов: https://nova.bg/accents/view/2019/04/10/246684/%D0%B2%D0%B0%D0%B … 1%88%D0%B8%D0%BE/

# 350
Гледах интервюто сутринта по Нова. Много харесвам Росен Йорданов, до сега не съм чела или гледала негово интервю, което да ме разочарова😍. Криминалната психология беше тийнейджърската ми мечта, ама после ми се стори доста тегаво да ровя и анализирам действията и мислите на разни болни мозъци и забих в по- лека насока😊. Харесаха ми и двамата, общо взето, доста говориха, пък нищо не казаха 😁. Ей, гадове, ще ни оставят до последно да се чудим кой е убиеца. Много мои познати, които гледат сериала, мислят, че е  Лазар. Според мен, не е той. Почти толкова съм сигурна, колкото, че не е Асен.   

# 351
Филип и Руфинка

# 352
Актрисата, която играе Руфинка с някакви лещи ли е?Тръпки ме побиват от погледа й, като вампир е😱🤭😁.

# 353
Не изглеждат много щастливи един до друг Joy Руфинка знае, че седи до Убиеца, Филип знае, че Руфинка знае Joy

# 354
Не изглеждат много щастливи един до друг Joy Руфинка знае, че седи до Убиеца, Филип знае, че Руфинка знае Joy
Точно това си помислих и аз 😎

# 355
Актрисата, която играе Руфинка с някакви лещи ли е?Тръпки ме побиват от погледа й, като вампир е😱🤭😁.

Най-вероятно е с лещи, не вярвам такива са и са очите! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Иначе актрисата се казва Вяра Коларова.

# 356
Точно заради Руфинка ми е нелогично да е Филип. Защо не го разпозна, защо не каза че е той? Другото е задето върна Мия.

# 357
Точно заради Руфинка ми е нелогично да е Филип. Защо не го разпозна, защо не каза че е той? Другото е задето върна Мия.
Де да знам, видях снимката и се лигавя Joy
А може би Руфинка е "видяла" убийството, но не и убиеца? Само го нарича...как беше...Дявол?

# 358
Защото това на снимката е Филката, доброто топ ченге. Шейтан е другата му самоличност. 🤣🤣

# 359
Хубаво интервю, по принцип харесвам Валери Йорданов. Нямам подозрения кой е убиеца, но съм сигурна, че не е Попето, Донка, Мия или Филип. Защото ми е много шизофренично някой да търси убиеца, ако той го е направил. Надявам се, не това е жанра в тоя сериал.  Виж Краси е друг случай, той не си дава много зор да открият престъпника.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 17:40 от fchelata

Общи условия

Активация на акаунт