Отговори
# 330
Възможността Каракехайов да е спуснат от лифта ми изглежда точно толкова вероятна, колкото да е спуснат от извънземни, т.е граничеща към нула. Даже това с извънземен Шейтан, който излиза от пещерата и обикаля горите и наказва насилниците ще обясни напълно всички каши до момента. hahaha

Направо да идват агентите Мълдър и Скъли и да разплитат случая. Joy

# 331
Не видяхте ли, че в последния епизод дъщерята на Миа, взе часовника от плевнята на Лазар с още някъкви бижута и ги отнесе със себе си в хотела. На часовника пишеше - На Петър с обич от Камелия... най-вероятно ще го видят съвсем скоро.

Аз все си мислех, че има нещо ключово около тоя часовник. А то остана в 9 глуха.

# 332
Не това не съм го видяла. Хич не обърнах внимание какво взе от кутията, но пък се мъчих да видя какво пише на книгата.
Беше нещо от сорта на "Намерили ли къде ми е медальона".

# 333
Като герой, Мия а представят като абсолютно потопена и отдадена на работата си, чак дъщеря й е на заден план. Затова нищо чудно и Корана да е чела, и чужди езици да знае. Изглежда перфекционист, който дава всичко от себе си на конкретния случай, по който работи.

На мен не ми липсват нито бежанеца, нито момчето, нито Страхил и Камелия. Както някой каза, това са второстепенни герои, чрез които се разкриват части от сюжета. Те изиграха ролята си, за какво да ги показват повече. Историята върви напред. Най-много нещо около последните двама да се завърти отново, заради часовника.

# 334
  • на пистата
Продава се форда,ако някой го харесва 😊(не е моя,случайно ми излезе обявата в олх)

# 335
Продава се форда,ако някой го харесва 😊(не е моя,случайно ми излезе обявата в олх)

Сега се чудя, ако колата на Филип се продава, значи ли това, че може евентуално той да е убиеца, и да не участва в следващия сезон? Може ли Миа, знаейки че не е  Асен, нарочно да го притисна пред Филип, като всъщност знае, че Филип е убиеца, но нарочно го заблуждава че подозира брат му.

# 336

Сега се чудя, ако колата на Филип се продава, значи ли това, че може евентуално той да е убиеца, и да не участва в следващия сезон? Може ли Миа, знаейки че не е  Асен, нарочно да го притисна пред Филип, като всъщност знае, че Филип е убиеца, но нарочно го заблуждава че подозира брат му.

Има логика, но въпреки това не вярвам да е Филип. Може би историята е завършена или нещо ще стане с колата по-нататък, не знам.. Grinning

# 337
Нали беше обявено, че и да има нов сезон, няма да е с тези участници. Колата няма нищо общо.

# 338
Многократно се каза, че историята е завършена и няма да има други сезони.

Ако някога решат да направят продължение, то ще бъде отделна история, а не свързана с тази.

# 339
Мисля си, че има нещо странно  около смъртта на мъжа на Мия. Може ли да не е умрял и да се появи отнякъде?
И се окаже убиеца например. Обикновенно убиеца се оказва накрая някой, който не са давали до сега и се знае най-малко.

# 340
  • в шоки-land
Къде мога да намеря музиката от сериала? Благодаря!

# 341
Мисля си, че има нещо странно  около смъртта на мъжа на Мия. Може ли да не е умрял и да се появи отнякъде?
И се окаже убиеца например. Обикновенно убиеца се оказва накрая някой, който не са давали до сега и се знае най-малко.

Предвид че човекът на снимките май е съпругът на Теодора Духовникова, който не е актьор - едва ли.

# 342
  • Варна
Е, нали уж убиецът бил пред очите ни още от епизод1.

# 343
Е, нали уж убиецът бил пред очите ни още от епизод1.

Това не се знае.. въпреки, че вярвам да е така. Дори като питаха Теодора във фейсбук, тя не издаде нищо и по заобиколен начин отклони темата и каза, че всеки би трябвало да изглежда като заподозрян ако са се справили добре. Явно това са искали да постигнат. Simple Smile

# 344
  • София
Някой, ако гледа сутрешния блок на Нова, ще разкаже ли какво са казали за сериала Валери Йорданов и Росен Йорданов.

Общи условия

Активация на акаунт