Отговори
# 600
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мотивите те първа ще ни ги разясняват,преди ден,два изложих моите виждания защо Краси.
Още веднъж,чудесен подбор на актьорите,всички се справят мн професионално.
Христо Петков е страхотен,направо се чудя как не е популярен в Бг.

# 601
Е, то никой няма мотив на този етап. Филип и абсудното Мия какъв мотив имат?

След този сериал Христо Петков ще е голяма звезда. Чака го светло бъдеще. Убиец е, на дамски сърца.

# 602
...ама как ще скриеш такова нещо в малко градче?

То и в голям град да е, няма начин на осиновено дете някой да не му каже още в детската градина, най-късно в началното училище. Камо ли пък брат му да не знае...
Освен ако семейството не е живяло някъде другаде тогава, но пак щеше да се разбере – агенция „Кака Сийка“ не спи. А и служебната тайна у нас е оксиморон.

# 603
  • София
Ами, за всички от Чанови, които са ми основните заподозрени, са налице фамилни тайни, които могат да избухнат сега. Лазар има силни граждански пристрастия и да избива в името на някакви идеи. Докато Краси и Попето са някак отстрани, като помощни лица, без дълбока емоционална връзка с останалите основни герои.
А Миа ми е направо излишна в задушевната среда на града, и без това ме дразни, може да си ходи.😂

# 604
 Филип е убиецът. В първият епизод баща му/прокурорът/ му говореше да овладее страха си. Последното убийство- заровения труп е разковничето за следващите случаи. Бащата го прикрива и напътства - затова и мотивите за тези убийства са разнопосочни

# 605
  • на пистата
Лека арабска песен от Карамазов 😂😂
Не знам как да кача линк от ютуб.

# 606
# 607
  • Пловдив
Ще завалят предложения от чалга сектора! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
  • Берлин
Ох,умрях от смях. Набеденият за убиец тук пародира арабска песен. Яко

# 609
Ох,умрях от смях. Набеденият за убиец тук пародира арабска песен. Яко

Ето! Поредното доказателство, че Филип е убиецът Joy

# 610
И аз започвам сериозно да мисля, че Филип е убиеца! Вероятно има шизофрения или раздвоение на личността, избухливост и т.н. Може би с правилните медикаменти се подтиска "болестта", но определени събития го карат да убива. И въпреки всичко, тези ритуални убийства ме озадачават. Другото, което ми се върти в главата е това Чанов да е замесен с ДАНС и да им много връзки, Миа да го познава от преди, не пряко естествено. Но да има нещо общо със смъртта на съпруга и, ако изобщо е мъртъв наистина.

# 611
  • София
Аз пък съм сигурна, че е Лазар и няма никакви такива дълбокомисля каквито има в темата. Просто човека се чувства спасител.

# 612
  • София
Филип е и никой друг.
Малко  Туин пикс идва ама няма да се измисли на ново колелото.

# 613
"Има много неща, но преди всичко е един разказ за една много трагедийна житейска история, която се случва на моя персонаж, съпътсваща криминалния сюжет, който пък е много интересен."

Това е отказ от интервюто на Карамазов за "На кафе", няколко дни преди да почне сериала, по повод сюжета и неговия герой.

# 614
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какви са мотивите на Филип да убива каналджии,с които си няма нищо общо? Няма нито една връзка,по която да върви логиката.Общ бизнес - абсурд,идва от богато семейство+ има сериозна работа.Приятели от детство - абсурд,дори не са на едни години.
Още повече,защо ще връща Мия,при факт,че е добра и рано или късно ще го спипа?

Тезата ви за Филип издиша и е втората по безумие след тази с Мия потенциален убиец.

Не знам защо толкова наблягате на интервютата,видимо е,че си рекламират филма и искат да звучат мистериозно и да будят интерес.Същото като с Д.Димитрова - ролята ми на Камелия е малка,но ключова.
И кое му беше ключовото..?И тя си мина и замина.

Общи условия

Активация на акаунт