Отговори
# 630

Стара лаболатория или моргата?

Не ми изглеждаше на морга, беше доста тясно с малко бюро и тъмно.

Някой може ли да направи скриншот на стаята на убиеца

През Nova Play не може заради някаква политика за защита на видеото.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 22:51 от *Флора*

# 631
През дейлимоушън може. Но кадъра от промото ли беше или от самата серия, нещо ми се сливат

# 632
  • USA
A през линка на Мари_Мар?
Нямам идея как става,иначе щях аз да го направя.

# 633

Ето я стаята! Не ми прилича на морга, по-скоро стара лаборатория, работилница или някоя от стаите в управлението.

# 634
  • España
Пак се връщам на теорията си от преди 2 страници назад и все повече се “самонавивам” . Руфинка каза : “ зло се събуди” ,а Шейтанът не е задължително да е конкретен човек ,а събирателен метафоричен израз. Ако приемем ,че преди известен период от време с някои от децата в този дом нещо лошо се е случвало , то ето сега някое или някои от тях си отмъщават на виновниците . Мен епруведките и облеклото на убиеца не ме впечатлиха толкова,колкото БИБЛИЯТА ! Библейски мотиви много,но принципно си мисля,че човек ,който държи Свещената книга при себе си е дълбоко убеден ,че въздава справедливост...според собствените си критерии. Определено Чанови са “завъртолени” около тези събития ,най-малкото идва въпросът  защо са осиновили дете от там...нито ми изглеждат филантропи,а и свой “наследник” са си имали...И около биологичната майка на Асен има доста неизвестни....защо е дала детето си ....защо е полудяла....кой е нарисувал портрета и ( това последното е ключово ,защото разберем ли кой е този човек ,много неща ще се разплетат ) ....Лазар , както казах,нищо чудно да е живял в същия дом...да знае нещо,да крие нещо...притесни ме отношението му към жените ( когато разказваше за Орфей ) ...
Та....не мисля, че Филип е замесен по някакъв начин в сези събития от преди и сега...даже може накрая да се окаже и герой...примерно да спаси нечий живот и така да се пребори със страховете и комплексите си.
Мия няма нищо общо със събитията от Смолянско , тя си води разследването...
За Краси...интересно ми е все пак дали ще получи новото си зарядно....щото ,ако нееее.......

# 635
Лазар може да е брат на Асен. Много неща водят към него.
Само се чудя каква е връзката с каналджиите. Да ги накаже, но защо точно тях.

# 636
  • España
Лазар може да е брат на Асен. Много неща водят към него.
Само се чудя каква е връзката с каналджиите. Да ги накаже, но защо точно тях.
Писах вече, да не се повтарям, но най-общо казано ...смущаваща е ритуалността в извършените престъпления - пример - извадени очи и заменени с овчи (да допуснем, че Каракехайов е гледал нещо ужасно, но не е помогнал другият е знаел ,но не е казал и т.н.т.) - това говори за ЛИЧЕН мотив и отмъщение!
За мен е по-важно да набележа евентуалните мотиви и след това да търся убиеца, отколкото да нароча някой и после да му вменявам психопатии.... някак си....

# 637
Мен ме впечатли стаята заради епруветките и тези увеличителни лупи (или не знам как да ги нареча). Някак и двете неща ме навеждат към някой човек свързан с науката, медицината може би. При първата жертва казаха, че очите са прецизно извадени и подменени с други. Убиеца освен мотив трябва и да има добри познания по отношение на анатомията.

Също така важно е защо е убит първия човек (последния намерен), а после с неговия нож са убити другите двама. По повод на първата жертва Асен каза, че крадял коне и може някой да си ги е искал обратно.

# 638
Да, отдавна го коментирахме това със символиката на отрязаните ръце, извадените очи и т.н. Обаче повече го свързвах с каналджийството, ето например постъпили са така с Амена и детето й, тя има мотив да ги убие и да им отмъсти по най - жесток начин.

Каква беше бележката, която намери Миа при единия труп? Какво пишеше, че забравих?

# 639
Тази на чакалото ли имаш предвид " Следят ни, сменяме мястото с номер 2".

# 640
Доколкото се вижда от кадъра, ставта е подземие. Прозорецът остава горе. Освен това има стар радиатор, такива хората нямат в къщите си. Което ме кара да мисля, че това е мазето на обществена сграда - полицейското управление 🤔. Но пък как там ще се навърта човек, облечен по този начин и никой няма да забележи.

# 641
  • España
Да, отдавна го коментирахме това със символиката на отрязаните ръце, извадените очи и т.н. Обаче повече го свързвах с каналджийството, ето например постъпили са така с Амена и детето й, тя има мотив да ги убие и да им отмъсти по най - жесток начин.

Каква беше бележката, която намери Миа при единия труп? Какво пишеше, че забравих?

Не помня точните думи ,но нещо като "Следят ме...  сменям мястото на срещите".... или нещо в този смисъл.   
Допускам ,че линията с бежанците може да върви успоредно с основната.
А що се отнася до Амена , тя хипотетично мотив за отмъщение има, но не е ли по-логично вместо да мъсти, да си беше потърсила детето просто - я ,Мия как го намери за има / няма половин час !

# 642
Стаята може да е някое старо мазе в сиропиталището. Имам усещането, че накрая Филип ще загине трагично.

# 643
  • España
Стаята може да е някое старо мазе в сиропиталището. Имам усещането, че накрая Филип ще загине трагично.
Не бих се въобще учудила ... и за двете !

# 644
Нямах търпение да изглеждам серията тази вечер, а и да изчета всички коментари, с то какво се оказа-половината нищо не сте разбрали 😂😂😂
Това, което Чанов каза на Филип  за страха(1еп.), може да е свързано с трупове. Възможно е да е станало нещо в миналото, което го е травмирало и сега за пръв път в кариерата си се сблъсква с убийство.

Общи условия

Активация на акаунт