Отговори
# 645
Ако драмата е свързана със злоупотреби в дома за сираци, нещо подобно вече сме гледали. Ама не вярвам да е това, по- скоро беше за да обяснят историята на Асен. В основата на събитията мисля, че ще са семейство Чанови, има нещо много сбъркано и изкривено в отношенията им. Някой писа за кръвосмешение,  бррр, дано да не е нещо такова. 

# 646
  • София
Не мисля, че сиропиталището ще е в дъното на мистерията, но е оставило някаква следа - когато Асен поставяше на Мия условия за детето, да се свържат с майка му, да го транспортират и т.н., каза нещо от рода на "Не искам да я пращат по домове за сираци". Явно му е останала голяма травма...

# 647
Завързаната и окървавена жена в промото някак си съм я пропуснала. Сега обаче погледнах внимателно. Според мен това е Емилия, бившата на Филип. Върнах сцената на вечерята у Чанови - дрехата й е същия цвят като на вързаната. Има и логика. Показаха как Филип я оставя сама вечерта, за да се види с Краси.  Ако наистина се окаже тя, то Филип отпада като заподозрян - не би могъл да е и с Краси и да отвлече Емилия, докато тя се прибира сама.

# 648
Завързаната и окървавена жена в промото някак си съм я пропуснала. Сега обаче погледнах внимателно. Според мен това е Емилия, бившата на Филип. Върнах сцената на вечерята у Чанови - дрехата й е същия цвят като на вързаната. Има и логика. Показаха как Филип я оставя сама вечерта, за да се види с Краси.  Ако наистина се окаже тя, то Филип отпада като заподозрян - не би могъл да е и с Краси и да отвлече Емилия, докато тя се прибира сама.

Някой предполагаше, че е Диана, но не е възможно. Версията с Емилия е доста по-вероятна, а и прилича на нея. Но и с Диана става нещо, в промото я търсят.

# 649
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Каква пък драма ще има Асен със сиропиталища??
Каза,че е бил на 2,6г когато са го осиновили.
Бърлогата на убиеца ми прилича на мазе,подземие някакво.Има и радиатор,точно от тези,в обществените сгради.

Диана избяга с хипито,пак прави демонстрации и фасони на майка си.Най накрая ще я намерят цяла,жива и здрава,докато се разхожда под ръка с момчето.По тази сюжетна линия не очаквам драми.

# 650
  • Русе
За мен в последните два епизода, Лазар изглежда най-вероятния убиец. Учудвам се, че се подозират всички други, но не и той. Какво му написа Диана на книгата?

# 651
Знам, че си го харесвате Асен, но аз все още не вярвам, че е невинен. Нещо замота Мия, каза и две приказки и тя повярва, чувстваше се гузна заради Филип. Най-малкото крие още нещо.
Имам чувството, че 5 пъти да връщам епизодите, пак ще видя или чуя нещо ново, на което не съм обърнала внимание.

# 652
  • España
Каква пък драма ще има Асен със сиропиталища??
Каза,че е бил на 2,6г когато са го осиновили.

Що Асен да има “драма със сиропиталища” ,аз предположих ,че евентуалният убиец би могъл да е имал някога ....?!

# 653
  • София
Завързаната жена прилича на Емилия по дрехите, но сякаш е с вдигната на горе коса. На вечерята май беше на опашка. newsm78

# 654
  Изгледах най-после епизода, много ми е интересно . Не знам какво толкоз му харесвате на Асен, аз съм пас , не е мой тип като мъж - тъмен балкански субект ☺. Иначе като образ изглежда да е точен,принципен ,  макар и груб и безпардонен. Фактът, че е разбрал за осиновяването на 11 , в тежкия предпубертет не може да не му се е отразило ,въпросът е по какъв начин ,за съжаление в повечето случаи се натрупва гняв и той избива в нещо. Но не мисля че е убиец , разбира се с децата и те го харесват .
  Майката Чанова - тя е шефът в къщи, командори и тримата мъже. Не знам обаче какво ви плаши, познавам и други такива от по- старото поколение и то точно със синове ,които дирижират всичко в семейството и всичко върви като по мед и масло в семейството, а и децата стават организирани и успешни. Даже си мисля, че това е успешната формула, мъжете по презумция имат нужда някой да им дава начална скорост ,за да действат и да вървят в правилната посока 😏. Обаче тук има някаква драма около произхода на Асен и нещо случило се с Филип в миналото , което е ключа от палатката.
  Когато се биха и бащата удари шамар на Асен , въздържа се да не удари и на Филип точно заради нещо от миналото. А и докато Асен гледаше надолу някак примирено ,в изражението на Филип сякаш имаше  отвращение.

П.П. Направи ми впечатление от разказа на Асен за шестицата по рисуване, че Чанова казала ,- жената, която те е родила трябва да е имала талант да рисува - сякаш знае кой е бащата и че той няма такъв талант .

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 10:09 от araselia

# 655
  • Оптимист по принуда
Бащата е Чанов, но е отхвърлил извънбрачното си дете и майката. Затова и тя не е била с всичкия си, когато я е намерил Асен.

# 656
Гледах доста пъти сцената с убиеца, дето опакова пратката и нищо не може да се каже. Дори не може да се разбере жена или мъж е... Grinning Grinning
На мен ми направи впечатление,  че този , който опакова пратката, беше със същото яке ( черно със златни ципове ) с каквото беше и Мия накрая на епизода.

# 657
От камерите се разбра, че казва "не съм само аз" по памет, но така и не разбрахме какво е имал предвид, надявам се да разберем
Изнасилване, в което са участвали и тримата...?

# 658
  • España
 Изгледах най-после епизода, много ми е интересно . Не знам какво толкоз му харесвате на Асен, аз съм пас , не е мой тип като мъж - тъмен балкански субект ☺. Иначе като образ изглежда да е точен,принципен ,  макар и груб и безпардонен. Фактът, че е разбрал за осиновяването на 11 , в тежкия предпубертет не може да не му се е отразило ,въпросът е по какъв начин ,за съжаление в повечето случаи се натрупва гняв и той избива в нещо. Но не мисля че е убиец , разбира се с децата и те го харесват .
  Майката Чанова - тя е шефът в къщи, командори и тримата мъже. Не знам обаче какво ви плаши, познавам и други такива от по- старото поколение и то точно със синове ,които дирижират всичко в семейството и всичко върви като по мед и масло в семейството, а и децата стават организирани и успешни. Даже си мисля, че това е успешната формула, мъжете по презумция имат нужда някой да им дава начална скорост ,за да действат и да вървят в правилната посока 😏. Обаче тук има някаква драма около произхода на Асен и нещо случило се с Филип в миналото , което е ключа от палатката.
  Когато се биха и бащата удари шамар на Асен , въздържа се да не удари и на Филип точно заради нещо от миналото. А и докато Асен гледаше надолу някак примирено ,в изражението на Филип сякаш имаше  отвращение.

П.П. Направи ми впечатление от разказа на Асен за шестицата по рисуване, че Чанова казала ,- жената, която те е родила трябва да е имала талант да рисува - сякаш знае кой е бащата и че той няма такъв талант .

Съгласна съм донякъде с това мнение!
И аз така се чудя на Асен к’во толкова му харесват ?! Освен принципността и явно добротата му . Изобщо това залитане по “ лошите момчета” ми е такова клишеееее....И.....ако не бяха “добрите момчета” да съградят този свят и да го направят да функционира по определен ред, “лошите “ щяха ли да имат срещу какво да се бунтуват ....
Чановица се разкри като доста властна и авторитарна майка,чак мъжът и ми стана с една идея по-човечен някак си...
Що се отнася до шамара...родителите най-добре познават децата си...знаят на кого какво ще подейства....кого да ударят,на кого “спри да трепериш” да изсъскат....
А реакциите - при Асен видях едно лееекинко ехидно презрение,а при Филип стаено негодувание.

# 659
Да тръгнем от там, че Асен не е " лошо момче". Интересно, защо така го възприемате?

Общи условия

Активация на акаунт