Отговори
# 660
Според мен има нещо в това, че жената от рисунката прилича на осиновителката на Асен, може да са сестри с истинската му майка. Като прочетох няколко пъти текста на песента към филма от саундрата, ме наведе на няколко мисли : мисля че истинската майка на Асен е голямата и истинска любов на прокурора Чанов. Като нищо да се окаже накрая, че Асен е истински негов син, но заради спомена за нея да е такова отношението му. Мисля, че нещо ужасно се е случило в миналото между Чанов, Чанова и истинската майка на Асен, заради което жената е полудяла. В интервюто на Милошев, казва че причината за убийствата се крие в миналото на героите, нещо което са направили в миналото е довело до събитията, които се разследват в момента. Лазар ако е свързан с убийствата, може да се окаже в роднинска връзка с някой от тези герои, където се крие мотивът му. Другия вариант е самия  прокурор Чанов да е в основата. Та двамата ми главни заподозряни са Лазор и Чанов.

# 661
Да тръгнем от там, че Асен не е " лошо момче". Интересно, защо така го възприемате?
И аз не смятам, че Асен е лошо момче, просто е по-първичен и безпардонен. Визията на "тъмен балкански субект", не го прави лош. Напротив, това, което направи за детето, за мен показа, че у него има доброта и човечност. Асен за мен се бунтува, но не срещу обществото, а срещу баща си.

# 662
Отхвърлям Лазар като вероятен за убиец. Елементарно ще е да бъде той, защото досега всичко води към него и всячески се опитват да го нагодят него.
Може ли някой да прикачи снимка на завързаната жена от промото? Не я виждам.

# 663
  • España
Да тръгнем от там, че Асен не е " лошо момче". Интересно, защо така го възприемате?
Ееее, то стана ясно,че не е “лош” след последните събития....А и говорех “по принцип” 😉!
Също и не мисля,че Фил е чудовище психопат “щото му треперели ръцете” и “живеел с родителите си”....

Изобщо през 7/8 страницисе въртят едни и същи теории сякаш....В този ред на мисли, никой скоро не е питал нищо за музиката 🤪....чак взе да ми липсва....

# 664
Асен е бунтар и точно затова го харесваме повечето, защото е човек, който се бори за справедливост срещу система, която е морално остаряла и която нищо не прави.
Иначе е добър, нежен и любящ..
Той е много повече Спасителят в ръжта от Лазар, който за мен е въздухар.
Някой питаше защо Лазар не е убиецът, ами прекалено явно ни го тикат. В такива филми очевадното е за заблуда..

# 665

И двете якета са черни със златни ципове, но по якето на Мия ясно си личи, че няма чертите от другото яке. Не мисля, че е тя или поне не и със същото яке.

# 666
  • España
“Да си стиснем ръцете”,че образът на Асен е по-харизматичен !
За якето...на Мия си е баш яке , докато на предполагаемия убиец е по-скоро от тези суитшърти с качулките...сякаш ....

# 667
Hякакъв сиутшърт е това:

# 668
  Аз Мия главно я гледам по потник и риза ,та не съм и отразила якето Гледам всички други ходят с якета, тя сякаш е в климактериум ,а още и е рано 😂

# 669
лелеее, до какви детайли стигате... Thinking  Grinning

На мене ми извади очите пътуването по лифта на Филип и Диана - нагоре към кулата - по принцип не се вторачвам към такива неща, но този път ме издразни недоглеждането - първо се виждат нагоре между дърветата (дават ги в гръб) след това си говорят на лифта и ги снимат от дясно - вляво се вижда висок и голям хотел (.т.е ) се са под него, после пак в гръб с дървета около тях.. пак хотела... ooooh!
Скрит текст:
Първоначално се зачудих защото качвайки се нагоре не се виждат хотели, а ако се вижда нещо, то е 'отдолу' сградите са по-малки, а тази стърчеше над тях. Снимали са диалога някъде долу, при спрян лифт и при монтажа не са се съобразили - това може да е Камелия или Замъците - срещу другия лифт 1-цата, но както видяхме от качения път от гугъл мапса Смолян - Дяв гърло пътя е 1.40 мин, без да се отчита ужасното минаване и изчакване в ждрелото - не се съобразяват много с действителността

# 670
A защо решихме, че самият убиец изпраща ножа? В първия епизод, където някой избърсва кръвта по него, се виждаше същата гривна като тази на Лазар. Mисля си за версията да го е намерил ,както часовниците и останалите вещи. Защо би го изпратил, той или някой друг, не знам. Дали с този нож са извършвани убийствата или е само отнет от първата жертва, също все още не се знае.

# 671
Това е лифта от студенец до кулата, вляво е хотелът на Диневи, вижда се докато си говорят. Като я завива с якето се вижда курортния комплекс от по-високо(Перелик, Мургавец и т.н). Всичко си е точно.

# 672
  • España
мАни якето....ей това ми боде очите на мен :

# 673
A защо решихме, че самият убиец изпраща ножа? В първия епизод, където някой избърсва кръвта по него, се виждаше същата гривна като тази на Лазар. Mисля си за версията да го е намерил ,както часовниците и останалите вещи. Защо би го изпратил, той или някой друг, не знам. Дали с този нож са извършвани убийствата или е само отнет от първата жертва, също все още не се знае.

Знае се, че е то защото патолога е потвърдил, че раните на жертва 2 и 3 отговарят на размерите на ножа. Потвърдил е, че това е оръжието.

Облеклото и помещението никак не ми се връзват с Лазар.

# 674
Не се връзват, защото не е Лазар. По-скоро на Краси или Филип стилът..

Общи условия

Активация на акаунт