Отговори
# 570
От кого да е потвърдена? Аз не смятам, че повече ще се връщат на това.

# 571
  • Пловдив
Филип много ми хареса на лифта с Дианче- мрънканче. Така и говореше, отиват си като двойка. Да остави майка и на брат си, щото те ще са огън двойка. Като Софито и Дачо и рода да се разбъркат. Mr. Green Whistling
Филко не го виждам с дивачка като Мия и с милата си, златна майчица осица около тях. Че и тате Чанов като сложиш и ...
Асен ще я завлече Мия в гората, ще обуят маскировъчните гащи, потниците, може и голи и ще я укроти. Дианчето мама Чанова ще я оправи като снаха за Филко.
Laughing как ти хрумна...та тя е на 16.

# 572
Е, тя трябва да се докаже 4-5 години, няма веднага да я вземат я. Абсурд мамин Филко е малък за женене. Той на вечеря сяда безпрекословно, до която му кажат, точно в 20 часа и яде доката маам му сипва, ако не в гърба паницата. Ако не слуша бият брат му. Whistling

# 573
Това беше адски гадно с шамара. Щом удари Асен, дъртия Чанов трябваше да удари и Филип. Да не се окаже накрая, че драмата в семейство Чанови се корени точно в нещо такова- родителски предпочитания и толериране на едното или другото дете.

# 574
Диана и Филип ми бяха като брат и сестра или като баща и дъщеря нищо любовно не видях в тях на лифта. Диана е свикнала да се опира на мъжко рамо за всичко и сега това рамо го няма. Филип е деликатен човек и далеч по-емпатичен от собствената ѝ майка и затова се отпусна толкова пред него, защото той е единственият човек, който ѝ предлага рамо и утеха, това от което тя има нужда.

Аз подозирам , че който е убил Недко е искал да спаси детето, защото така или иначе идеята на трафикантите е била да се отърват от него. На бележката в чакалото пишеш, че ги следят. Някой ги е наблюдавал. Засега логично е това да е Лазар, защото е ходил в Устово да разпитва и защото се вживява, като Спасител.
"Аз си представям малки дечица да си играят в една голяма ръжена нива. Хиляди деца, а наоколо няма никой, никой голям човек, искам да кажа — освен мен. И аз стоя на ръба на някаква шеметна пропаст. И каква ми е работата? Да спасявам всяко дете, което тръгне към пропастта — искам да кажа, ако то се е затичало и не вижда къде отива, аз да изляза отнякъде и да го спася. Просто ми се иска да бъда спасителят в ръжта. Зная, че е лудост, но ей на, това е единственото нещо, което наистина ми се иска да бъда".

# 575
Е, тя тази драма вече е налице. Има и други.
Обаче аз вече не знам кой би могъл да е вече убиецът от нашите. Като че и Краси малко отпада, Лазар няма да е, кой е?
Не е лошо Асен да се изкъпе в гората, нацапа се.😀

# 576
И в духа на тези разсъждения следва въпроса - защо никой не разпитва децата? И момиченцето и момчето, което се беше изгубило. хайде не да ги разпитва, да поговори с тях.

# 577
Гледах доста пъти сцената с убиеца, дето опакова пратката и нищо не може да се каже. Дори не може да се разбере жена или мъж е... Grinning Grinning

# 578
А дали е възможно Лазар да е убил само Недко? А убиецът да е решил , че това е моментът да се действа..да е взел ножът и да е обезобразил трупът и после да е решил да действа и с Дичо и Петър.

# 579
Другото което забелязах е, че на някои по-стари епизоди се виждат бързи кадри как Лазар държи нож и бърше кръв със същото парче плат, което Мия видя на колата.

# 580
И ножът e май, като този на Недко, ама дали е същият..този Лазар е яко прах в очите. Много ще съм разочарована ако той или Краси се окаже убиецът.

# 581
Здравейте!
Тръпки ме побиват от филма...
Аз мисля,че убиеца е или Краси,но не ми се иска да е той,а и ще е много очевадно.
Или Чанова.Клоня към нея повече.

# 582
Ако е тя трябва някой да помага.

# 583

И като Асен е бил в Устово. Не може ли знаейки като полицай къде са камерите да направи така че нарочно да е сниман, а час и 40 мин по - късно да е метнал Каракехайов в Дяволското гърло, тялото е минало през тайните връзки на подземни реки, стигайки до Езерата.???!

# 584
В първи епизод , Попето гледаше записи. Колата на Петър дава предимство на друга кола, стана ли ясно чия е онази кола?

Общи условия

Активация на акаунт