Отговори
# 555
Не ми хареса развръзката с Асен.Някак прекалено ми беше това  с детето , пази го -това е ясно ,но чак да не каже на брат си ми идва преекспонирано .

Да, то щото братята и сестрите никога никакви тайни нямат 😒

# 556
Прибрал дете от гората и иска да намерят майка мъ ,освен да му помогне Филип какво друго ще направи?

# 557
те не са особено близки, може би е мислел, че брат му няма да разбере и ще иска да предадат детето

# 558
Да ,но очаквах нещо по-сериозно да крие .

# 559
Аз съм силно привързана към Асен. Heart Eyes
Не вярвам на подхвърляния никакви от екипа и се надявам да не го убият накрая. Убиец не е със сигурност. За мен той е звездата в този сериал и страшно ми харесва как изпълнява ролята си и въобще ролята. Страхотен мъжкар, макар и малко тъмен. Някои моменти са леко преекспонирани, но трябва да има съспенс, няма как.
Харесвам и Филип, но Асен е моята любов и гледам основно заради него.
Вчера ми допадна и как играеше и изглеждаше Мия, за сметка на Дианчето мръщанчето. Няма такава киселица. Ако ми е дъщеря на мен ще бере много ядове.

# 560
  • София
Не мисля, че майката на Асен е някаква роднина на Чанова, защото Асен щеше да знае. Все пак наличието на сестра, дори и болна, не вярвам да е тайна.

# 561
Сигурно крие нещо, съмнителен ми е.
Мия трябваше да разговаря с детето, можеше да разбере нещо.

# 562
Не вярвам на подхвърляния никакви от екипа и се надявам да не го убият накрая. Убиец не е със сигурност. За мен той е звездата в този сериал и страшно ми харесва как изпълнява ролята си и въобще ролята. Страхотен мъжкар, макар и малко тъмен. Някои моменти са леко преекспонирани, но трябва да има съспенс, няма как.
Вчера ми допадна и как играеше и изглеждаше Мия, за сметка на Дианчето мръщанчето. Няма такава киселица. Ако ми е дъщеря на мен ще бере много ядове.

Ще се караме за Асен! Smiling Imp

# 563
  • София

Ще се караме за Асен! Smiling Imp

Направо ще се бием Joy Smiling Imp
Денси, абсолютно точно си предала и моите усещания. И да добявя, че Асен ми изглежда много "равностоен" на Мия. Филип, от друга страна е засенчен и се губи пред нея.

# 564
На мен ми направи много силно впечатление за любовта, която Асен изпитва към брат си и как го предпазва, сакън Филипчо да не разбере, да не пострада и затова се остави да го арестуват и подлагат на кръстосани разпити, а Филко влюбен- загубен, да не разочарова подозрителната си мадам,а веднага сви уши " тя е на работа, разследва, не я закачайте". Първо се нервира, но бързо развя белия флаг и изостави брат си, че дори отиде сметка да му държи коя е жената и какво крие. Голяма разлика в обичта между братята.

# 565
Мен Филип не ме кефи като образ ,но аз добри момчета не харесвам ,смотани са ми.

# 566
  • София

, тези ЛИНКОВЕ(без реклами) се отварят без добавки, но на браузъра на компютъра, трябва да се инсталира разширението    Native HLS Playback

в спойлера съм обяснила по-подробно и съм дала линк за разширението  

Скрит текст:

След направените промени в ,

директните ЛИНКОВЕ - без реклами, вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8 (mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

ЛИНКОВЕТЕ се отварят без всякакви добавки.

За да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 14:52 от Mari_Mar

# 567
  • София
Съвсем се оплетох. Кой е рисувал майката на Асен? Защо като млада и как е попаднала у Асен? Какво общо има с Амена? Детето на Амена ли е или на друга? Бащата на пострадалото момче каза, че е имало майка и дете, но не е от снимката.
Асен много бащински се държа с детето, целуна го по челото.
Май пак трябва да гледам.  Отратително озвучаване, понякога не разбирам какво казват.

Жената на снимката е биологичната майка на Асен, той я е нарисувал.
А снимката не знаем как е попаднала у него, вероятно той е взел вещите й, след като е починала.

Майката няма общо с Амена, човекът от селото каза, че жената от снимката приличала на нея и Мия от там заключи, че това е Амена.

А човекът с буса каза, че не е това майката, защото наистина не е Амена на снимката. Детето е нейно явно. Дори и Асен каза на Мия да покаже снимката на детето и че то ще каже, че това не е майка му.

Ванилия, аз доколкото си спомням от епизода снощи, Асен каза, че е намерил рисунката, не я рисувал той, защото не знаел как изглеждала истинската му майка или нещо подобно смънка. Неволно е разбрал за нея, докато е бил на 11 г. намерил я е с помощта на тази Цанка и тайно се е грижел за нея, но тя скоро починала, нещо такова. То не се разбираше много добре какво говори. Стар проблем на родното кино с озвучаването. Това с Амена стана голям проблем, 40 мнения, 40 различни.  Grinning Не мисля, че на този етап е чак толкова важно, а и мисля, че скоро ще се хвърли още светлина върху събитията (надявам се). Да приемем, че от екипа малко са се оплели кой какво казва и пр. Не е като да не сме го виждали, дори и в чужди продукции. Нормално е да се объркват хората.
Нека мислим логично. Аз нямам време но ако някой от вас има може да върне старите епизоди и разговори и да ни се изясни.
Името Амена чухме от онзи приятеля на Недко, кръчмаря. Така, той каза, че тази на снимката (биологичната майка на Асен) приличала много на бежанката (Амена). Но дали не се е объркал, дали не е излъгал? А и дори да е казвал истината, не значи, че веднага е вярно. Той мисля, че каза, че я е виждал само веднъж и бегло или нещо такова, защото каза, че Недко я е криел от всички.
И от там Мия се хвана за тази история за Амена и че тя е на снимката и т.н.
После имаме втори момент. Шофьорът (бащата на Тони, намереното момченце в мечата яма) огледа снимката и категорично отрече това да е Амена и казва, че когато се отказал от този бизнес, момента в който чашата е преляла е когато видял майка с дете. И много добре си спомняше как изглеждала. И че не е тази на снимката. На него повече може да му се вярва и мисля, че в случая казва истината. Ами майка с дете ето ви и връзката с момиченцето намерено в гората от Асен преди 1 месец, а точно преди 1 месец мисля беше намерен и трупът на Недко в гората. Какво е ставало един Господ знае, но нещата са навързани мисля. Първото убийство е спонтанно и много преди останалите. Недко е бил с майката и момиченцето в гората? Кой и защо го е убил така брутално? Асен, Лазар? Ако всичко това изобщо е вярно и хронологията е вярна.
Някой наистина трябва да превърти разговорите и кой какво казва, защото аз на спомени карам. Трябваше да си записвам, хаха.
Знаем от Асен, че майката на детето е в Германия и я чака. Амена?

Сега относно приликата на снимката с г-жа Чанова. Тук съм по-скоро съгласен с повечето от вас, които твърдите, че може да има роднинска връзка между двете жени. Но пък прекалено сапунено ще стане. Но да има прилика, има и логика да го приберат и отгледат, защото все пак е от семейството образно казано... Но пък защо ще го взимат от дом на 2.5 годинки, а не като бебе ако майката не е бил в състояние да го гледа и да се грижи за него. Значи може да не се знаели предварително за него, може ако изобщо са били сестри да не са били в добри отношения, тя дори да е криела, че е бременна ама как ще скриеш такова нещо в малко градче? Не знам има прекалено много и 'за' и 'против' подобна версия. Но скоро ще ни се изясни вярвам. Simple Smile

# 568
Филип много ми хареса на лифта с Дианче- мрънканче. Така и говореше, отиват си като двойка. Да остави майка и на брат си, щото те ще са огън двойка. Като Софито и Дачо и рода да се разбъркат. Mr. Green Whistling
Филко не го виждам с дивачка като Мия и с милата си, златна майчица осица около тях. Че и тате Чанов като сложиш и ...
Асен ще я завлече Мия в гората, ще обуят маскировъчните гащи, потниците, може и голи и ще я укроти. Дианчето мама Чанова ще я оправи като снаха за Филко.

# 569
Отново повтарям версията за майката на Асен я знаем само от него. Още не е потвърдена и аз не мога да й се доверя.

Общи условия

Активация на акаунт