Отговори
# 705
Шегува се, най-вероятно.
Не вярвам, ако е Филип наистина, да напише такова нещо.

# 706
Е, той ножът нали е на Недко. Пуска фалшиви жокери.

# 707
Всъщност тоя нож са му го направили в Смолян по поръчка, за спомен от сериала. Карамазов разказваше в едно интервю, веднъж.

# 708
Препрочетох отново цялата тема и видях няколко човека да питат за връзката между Павела /Диана/ и сценаристката, заради фамилиите.

Павела е племенничка на Апостолова и Милошев, затова качва снимки с Пепе и Митко. 😊

# 709
Ножа от филма е съвсем различен и е с номер 417!

# 710
Да, ножът на Недко беше друг номер.

А всъщност не се знае дали е бил негов. Възможно е и друг човек да го е поръчал и да е използвал неговото име, ножарят надали му е търсил ЛК.

# 711
Между другото, следващата тема, не е лошо да пуснем една анкета, например: „Кой е убиецът“ или нещо от сорта. Simple Smile

# 712
Липсва ми мистиката от първи епизод. Макар жанровете да бяха много омесени още в него, се надявах да задълбаят по тази линия.
България има много повече да предложи в това отношение, Родопите имат много повече потенциал и изобщо......очаквах повече от филма. Очаквах местни легенди, мистика, символика, ритуали, история, природа - или поне ми се щеше.

И-и-и...  На Перперикон какви сатанински ритуали могат да се разиграят! Древни, тракийски...
Ех!  Laughing

# 713
Липсва ми мистиката от първи епизод. Макар жанровете да бяха много омесени още в него, се надявах да задълбаят по тази линия.
България има много повече да предложи в това отношение, Родопите имат много повече потенциал и изобщо......очаквах повече от филма. Очаквах местни легенди, мистика, символика, ритуали, история, природа - или поне ми се щеше.

И-и-и...  На Перперикон какви сатанински ритуали могат да се разиграят! Древни, тракийски...
Ех!  Laughing

То и на Белинташ също.

# 714
Хора, моля кажете коя е бавната песен от последния епизод (сцената карамазов и момичето на лифта?)

# 715
Хора, моля кажете коя е бавната песен от последния епизод (сцената карамазов и момичето на лифта?)

Мисля, че имаше линк, потърси последните мнения.

# 716
  • Street of Dreams
Офтопик.

Скрит текст:
Връщам се от кино - гледах Лошо момиче и съм очарована. Никого не познавам (освен една с къдрава коса, която била шефка на еди какво си и била спала с еди кой си, дето бил мъж на еди коя си, а аз си мислех че е от рекламата на head аnd shoulders Joy), но актьорската игра на абсолютно всички беше прекрасна, пълно с интересни лица, сюжетът - много добър, отлична операторска и режисьорска работа. Да, имаше типичните близки сцени в гръб за нашите филми, но като цяло, за мен е далеч по-добър от ДГ.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 23:28 от OnDiNe_

# 717
  • USA
Преди 3-4стр дадох линк.

Лазар е мечтател,точно въздухар.Има някакви негови си идеи за живота и така си кара.Заподозрях го като част от клан на откачалки убийци,взели се за спасителите на света(малко като профила на Лазар),но сега вече ми се струва мн далечно.
И аз съм ЗА анкета.На мен ми харесва филма,има си кусурите,ама кой филм е перфектен?Милошев е мн добър в работата си.

# 718
Добър е в този филм, в ОЖ - не.
Защо?

# 719
  • Кърджали
Тук сериите са малко, няма кога да омотат нещата. Плюс това историята е измислена вече и не се променя в движение, за да има следващ сезон.
И ОЖ тръгна с добра идея, но първоначалната им идея пак беше за малко серии. После дойде хайде да направим още, хайде още един сезон, и още един, и още един... И затънаха в недосмислиците си...
Аз бях почти убедена че Асен е забъркан. Но нещо се разубедих. Друг подходящ за убиец нямам. Лазар ... много е вятърничев, ама и съвпадения много. Но не вярвам, той ще е нещо като "За заблуда" почти до края.
Не вярвам да е Филип.

Общи условия

Активация на акаунт