Тренировки в домашни условия - 99

• 32 355
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета,
Днес направих пак The Butt Bible Lower 1 и след него някаква си моя компилация, която включваше основно упражнения за дупе (то ми е приоритет за сега) - пълен клек с щанга, тяга на един крак, глутеус ритник, суинг, сумо тяга с щанга - 3 серии по 10 - 15 повторения всяко упражнение. И пак усещам повече натоварване в краката, отколкото в глутеусите, направо вече не знам какво още да правя за това дупе, за да го повдигна. Но няма отказване, ще го боря докрай Grinning
Tinkatink, браво за упоритостта, постоянство трябва - и аз го повтарям на себе си непрекъснато Simple Smile
П.С. Звездичка и аз прегледах тренировките на тази Хедър и на пръв поглед ми допаднаха, определено ще се пробват.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 13:00 от desi_ks

# 106
Деси, Хедър изглежда някъде средно ниво, но зависи и от тренировката. Аз така и не стигнах до тази, която исках да пробвам, поради липса на време. Ставаше въпрос за тази
https://www.youtube.com/watch?v=NszpvE0kClM&list=LLa7LbIRAPA … ndex=2&t=314s

# 107
Здравейте момичета:) Благодаря за страхотния първи пост и подборката от тренировки.

Аз вече съм доволна от килограмите си, но има още какво да се желае от към форма.

Започнах 30 day shred на Джилиан. Досега не съм я правила, но реших да модифицирам малко календара и да се водя по този, който намерих в Pinterest.

Кардиото ми ще  бъде това от БР или спининг, ако успея да стигна до залата.

# 108
Агент, на това му казвам пълноценна почивка!
Ох, и аз - и откъм ядене покрих всички бази и глезотии, и откъм пиене, че и откъм спорт и спа засегнах основните Wink
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Степ платформи и аз гледах по едно време, сега пак ми пускаш мухата в главата.  Laughing
Само да спомена, че много, много си обичам степ платформата! Супер по всички линии Wink Само казвам!

Deziderata и Agent Provocateur вие си знаете, че сте машини:)Simple Smile!
A, Dezi e, но аз, хммммм, не съм! И не само че не съм, но и не искам да бъда Wink
При мен нещата трябва да бъдат без крайности и без болка, на тези години вече не мога да си ги позволя, а и не искам. Имала съм си достатъчно от тях, когато бях по-млада и по-глупава!

Дези, за мен Бостънския маратон винаги ще си остане в съзнанието ми като деня, в който почти заведох малките си деца на финала, само защото исках да снимам и само защото те се тръшкаха и аз се ядосах не бяхме там, когато взривиха бомбите. Та така... после седяхме заключени по къщите по препоръка на полицията, докато преследваха идиота в района на поликлиниката, в която ходеха децата като бебета. Общо взето съм развила абсолютна непоносимост към всякакви тълпи от хора!

Почвам цикъл от 13 тренировки до 6-ти май (нали казват, да си пишем интенциите черно на бяло Wink

# 109
Понеделник - почивка
Вторник - Chisel Cardio
Сряда - отново почивка
Четвъртък - Hammer Power

Нещо не успях да се организирам вчера и пропуснах тренировката. Днес пак натам вървяха нещата, но успях да я сместя и преди малко приключих.

Скрит текст:
С малкото се занимавахме почти седмица с един пъзел с изглед на Лондон и направо ни/ ми се взе акъла.  Сега трябва да мислим какво ще го правим.

# 110
На курса, каквото си сготвим, щем, не щем ще си го изяждаме Simple Smile
Днес на фитнес корем, бицепси, трицепси, на краката ми стана много лошо и си тръгнах да се гмурна в леглото.

# 111
  • 1st floor
Агент, наливаш масло в огъня. Точно един на РБК бях гледала...

Да съм готвачка е несбъдната ми мечта. На времето за ТОХ-а си мечтаех, докато майка ми готвеше други пъклени планове...Завиждам за курса, Джери. Възползвай се максимално. Обожавам да готвя. Инетресното е, че всички ме гледат ето така   Shocked ,когато го заявя. Не знам защо, но хората си представят, че не припарвам до печката. Laughing

И малко да ви разсмея сутрешно, но БР ми докарва мускулна треска.  Mr. Green Днес ще правя БР2.

Harmonie*, ще чакам с нетърпение отзиви за програмата.

# 112
Аз днес уж имах голямо желание да тренирам, обаче като започнах нещо се оказа, че няма много сили - трудно ми беше. Все пак си направих каквото си бях планувала, нали съм инат - The Butt Bible Upper 1 и това от ФБ https://www.fitnessblender.com/videos/upper-body-and-abs-workout … -and-coordination
И да ви кажа от вчера съм си докарала мускулна треска на Д-то, най-сетне. Лека е, но се усеща, явно вървя в правилната посока. Не съм имала мускулна треска там от както правих първия път БР 10.
Вчера разглеждах програмата на Джилиян Killer Body и май ще ми се впише идеално заедно с The Butt Bible. Ще пробвам от понеделник и ще видим, ако ми дойде много натоварването, ще го мисля в движение.
Засега това, хубав ден! Grinning

# 113
Агент, наливаш масло в огъня. Точно един на РБК бях гледала...

Непо, и аз потвърждавам за степа, много полезен уред е. Топките /пилатес и йога/ не ползвам толкова често, плъзгащите се дискове - също, но степ платформата и пудовките вадя поне веднъж седмично. Реално ги използвам най-често след гирите. Даже сега мисля май и евентуално юни да направя нещо като разтоварваща програма с по-малко класически силови и повече тренировки с пудовка, пилатес/балетни, степ кардио и ММА тип.

# 114
Непо, и аз исках в шивашко училище, много обичах да шия и добре се получаваше от малка, но на моята баба учителка пъкленият план беше Математическата. А, щях да съм моден дизейнер сега (тук би трябвало да има емотикон - търкалящо се от смях човече).

Днес Хамър Къндишънинг и Абс Хамър. Къндишънингът ме поизмъчи малко.

# 115
Да ви кажа ли, Непо и Джери, че и аз имах голямо желание за ТОХ-а, даже ме приеха - моден дизайн (или както се казваше тогава специалността - не помня). Но също като вас, моята майка - учителка по математика рече и отсече - Икономически техникум и край.
И за да не е спам - колебая се за утре 6 week 6 pack, или някакво кардио да направя. Ще видим, ще го мисля сутринта.

# 116
  • 1st floor
Аааа, ТОХ-а е за манджи, модният дизайн се учи в друго даскало!  Naughty  Laughing И майка ми ме засили икономика да уча..., от което никаква полза. Ама здраве да е! Laughing Явно такава мода е имало тогава.

# 117
Ох, аз съм на подобна вълна, но не заради моите бивши лутания с какво да се занимавам, а защото големият ми син изведнъж реши, че догодина /след седми клас/ иска да кандидатства с рисуване, да учи компютърна анимация или графичен дизайн. Той рисува добре, даже май много добре, ама ние си мислехме, че ще се насочи най-вече към езикова гимназия. Това малко ни дойде неочаквано.Сега освен за курсове по български и математика догодина, трябва да мислим и за подходяща школа по рисуване..
Джери, успех с курса и да е вкусно! Аз много обичам да ям, а с готвеното съм на моменти. Понякога много ми се готви, друг път хич.
Продължавам си с 90 дневното предизвикателство. Кратки тренировки, но супер интензивни и постоянно съм с мускулна треска, особено на крака.

# 118
1/13 Колоездене 26.53 км

# 119
Да отбележа присъствие само Simple Smile Тренирам спининг. 80 ДО много ми натежа - хем имам мерак да я изкарам, хем след нея винаги ме болят коленете - не съм сигурна, че точно тези усуквания и движения са за мен. Обаче ефектът е ... един път.  При Боди Революшън има ли подобни? не зная какво да подхвана, исками се да е програма. Моля, дайте съвети.

Общи условия

Активация на акаунт