Тренировки в домашни условия - 99

• 32 437
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • Козлодуй
Това с руския не го разбрах, но мацката с голямото дупе е върха Simple Smile Страхотна идея Simple Smile

# 541
И аз, въпреки че съм учила в руска гимназия, си го преведох с гугълския преводач. Много интересна и практична статия, направете си труда да я прочетете. Накратко, за паласките (облиците), трябва да се внимава с помпането, както аз го наричам - с тежестите. Дори прост клек с тежест може да увеличи обема им.
Заимствах си идеята за усукване на торса с лост зад врата - няколкостотин повторения, да не се дава възможност на мускула да расте.

# 542
  • 1st floor
Какво е това обръщане с пръчка 4-5 по 200-300? Simple Smile Въпросното усукване с лост зад врата, колко да е тежък този лост и с какво да го заменим, ако нямаме и това 4-5 серии по 200-300бр ли са? И може ли видео? Аз такова чудо май не съм правила... Simple Smile

# 543
  • София
Интересно инфо е това на рускинята, ще го имам и аз предвид при тренировките.
И аз да честитя на младежа. Relieved
Вчера- тичане 8 км. и йога за коремна стена.
Днес- горна част на тяло плюс кардио интервали: https://www.fitnessblender.com/videos/fit-is-better-than-skinny- … -training-workout и 20 минути йога- стречинг.
Утре- малко кростренажор и нещо за крака мисля да включа, май ще е The Butt BIble - Lower Body, първата част.

# 544
Не за първи път я поствам Екатеринка тук, надявам се, че знаете коя е, но освен, че навремето е постигнала успехи на фитнес сцена (бикини фитнес) - хубаво, но не съвсем неприложимо за нашите цели и тренировки, то тя и сега тренира, тренира и други професионално и поддържа много хубаво и много ЗДРАВО тяло (166/56-58 кг). В момента е бременна, та очаквам и нещо по въпроса. Има огромно количество материал и на Ютюб, и на ИС, и на ВК. Радва ме лично мен нейната умереност и визията и как трябва да изглежда едно фит тяло. Тя не залита в крайности, дори относно задните и части, които са огромна част от успеха и и нейната визитна картичка. Да не говорим, че утилизира на 100% тренда за големи, кръгли задници, който е актуален последните години!
Тя има и домашна програма за дупета!

Скрит текст:
И да ви покажа и аз моето гардже и съотборничките му, които снищи тренираха в дъжда, но си дочакаха и дъгата Simple Smile Треньорката им току що ни прати снимката Simple Smile Още помня как гледах първият път, когато ги видях да тренират на 2С, а после и под проливен дъжд!
11 год футболистки Simple Smile

Момичета, благодаря! Дребният вече води първото гадже у нас.  Crazy Crazy Crazy
Bravo на детето и тук и за медалите и за гаджето! Сега ще го стегне допълнително девойката, ние знем, че на Непо и върви на хубави и умни гаджета на децата Grinning
Nepo, тя казва "с палкой", а не "с грифом", което означава, че и най-обикновена точилка или дръжката на мопа ще свърши работа, защото важното е усукването, а не утежеляване.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 18:14 от Agent Provocateur

# 545
И аз отивам да се боря с руския. Колкото и да съм го учила, а и след това в работата съм го доста ползвала, все пак се забравя. В старата работа имахме договори с един латвийски институт, та като се виждахме повече ми избиваха думичките на английски, отколкото на руски.

Днес мислих разходка и фитнес, но нещо времето се намуси. Та днес Исо спийд Хамър, 15 минути крака Хамър и малко корем.

# 546
10/39 Rowing 33 min + КУ Марафон Д18
11/39 Rowing 44 min
12/39 КУ Марафон Д21

# 547
Мило, какво е ку марафон Anguished

Това на една чутовна песен ми звучи - шоколади, марципани, телефони, мелефони и т.н.Joy

# 548
С Катето Усманова ще е маратон. Много обичам гатанки.  Grinning

Отивам да правя Шон, домъчняло ми е за сладура. Heart Eyes

# 549
Аз разбрах статията, но установих, че чисто спортната лексика ми е зле.Руският си го припомям от време на време покрай музика и поезия, но не съм говорила с руснаци от шести клас😊
Вчера и днес тренировки от 90ДП.
Непо, Агент, страхотни са тийнейджърите.Да ви радват все така със спортни успехи и да им е хубаво да спортуват!

# 550
От клипчето с въртящото се момиче ми се зави свят, но това всъщност е доста удобно за изпълнение за няколко минути в офиса/пръчката може да се замени с чадър например/. Добре ще раздвижи и поясните прешлени. Иначе руския/вкл. спортно-диетичната лексика за напреднали като КБЖУ/ поддържам редовно, тъй като следя статиите в групите ми във вконтакте.
За днес - кикбоксинг с Кели Кофи-Майер.

# 551
Ох, какви ти проблеми с руския?! Първо ме бяха натикали в "руска детска градина". Първата ми класна в училище беше рускиня и после нашите ме наказваха да пиша спреженията на глаголите.
Бррр… всичко си разбирам, но не искам да го говоря. Wink

Започнах днес! Няма такъв кеф да се размърдаш след дълъг застой. Много съм щастлива!
Започнах ALMO, Total Body Core за днес.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 10:55 от ~Биб~

# 552
  • Варна
И аз съм тук и тренирам, но в последните дни правя едно и също.
Първо Full body - https://www.youtube.com/watch?v=yqz6y6_T33c
После Six Pack Burn Out - https://www.youtube.com/watch?v=v-KZ3R1f2Ps

Не бях яла нищо сладко от Великден, но онзи ден си купих един шоколад и малко по малко... Оправдавам се с ПМС, така че поне ще пробвам да ми се случва само веднъж месечно.

# 553
В неделя приключих с ALO и от понеделник започнах календара на Chisel.
Понеделник - Chisel Endurance
Вторник - почивка, че бдих над малката. ( Всички деца от групата в градинката ѝ са с повръщане.)
Сряда - Iso Strength Chisel. Последното упражнение е Lateral Raises, за което се спомена в предходните страници. По принцип го правя с 5кг, ако са 10 повторения, но тук едвам с 3кг се справям. На последното задържане викам и се треса като подивяла Joy

# 554
Здравейте,
отчитам за вчера - The Butt Bible Upper 3
за днес - Killer buns and thighs Level 2

Общи условия

Активация на акаунт