Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 18

• 31 440
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Бризче Hug newsm10 Радост Hug newsm10 Боби Hug newsm10

от Онур с Баръш

ЗЯ в Кан на MipTv

# 31
  • Варна
Онур и Баръш от какво се срамуват : )))) , че са снощни ли? Joy

Не казвайте на Емир, но любовният живот на Лила е много активен. Joy

Йълдъз крой планове за Кая и Зехра Joy  Дали няма Зехра пак да вземе бивш на мащехите си : )))) -  голям са майтап СЦ.

И Баръш се накиприл с 1 от такетата на Онур Joy

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 15:47 от BVAR

# 32
  • Плевен / София
Дали няма Зехра пак да вземе бивш на мащехите си : )))) -  голям са майтап СЦ.

както казваше баба " каквато те залюлее, такава те до люлява..."
Очаквам Алихан да се появи в ролята на "кахраман"...

# 33
  • Варна
JoyJoy много хубава приказка , Гости.
Имаме последователост на сценария : )))))

# 34
Гости Hug Wink Боби Hug

от Ахмет...пуснал е и тримата... Wink

# 35
  • Варна
На тримата мускетари и д'Артанян : ))) Злати Grinning май са си играли Joy - замислят как да обесят Дюндар Stuck Out Tongue Winking Eye

Много смела беше Зейнеп - как се върна й го целуна : ))))

# 36
Боби Hug Wink

хайде на целувките в отделните епизоди... Wink

и още от Кан....

и рекламираните сериали ...
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456241610%2F38108b9 … l_wall_-158229374

====================================

Излезе превода! newsm44

📌 Забранената ябълка - еп.39 Бг.субтитри
и тук 👉🏻 https://cloud.mail.ru/public/Y3NS/2oH2FuSVK
и тук 👉🏻 https://my.mail.ru/mail/evavili/video/13/240.html
и тук 👉🏻 https://cloud.mail.ru/public/3Ytp/4m95PKxTq
и тук 👉🏻 https://www.vbox7.com/play:27ee84b01c

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 18:00 от Zlatina3

# 37
Здравейте, ябълкови момичета! wavey wavey wavey

Дълго отсъствах, но най-после се записвам и аз в новата тема, за която благодаря на Ели  lovekissот сърце, както и на всички момичета, благодарение на които тя е толкова приятно място! Липсвахте ми!

Имах много натоварена седмица и чак днес успях да изгледам епизода на руски.
Но ви четях и съпреживях с вас силните емоции, които остави у нас последната серия.
Те вече поутихнаха и сега си чакаме продължението на историята.

Разбира се, че понеделник и аз бях шокирана като всички от студения душ, с който ни заляха, но моето усещане, което споделих още на онлайна е, че нищо не е такова, каквото ни го показаха в последните пет минути на епизод. Мисля, че бурята ще е кратка и пак ще ни върнат в реалността. Не знам как, но някак ще се наредят нещата. Дали Дюндар е решил да даде урок на Зейно или Алихан ще се прави на кахраман нямам идея, но ситуацията ще се реши и няма да се стига до консумация на брака, сълзливи истории и т.н. Надявам се, че случката няма да има продължение.

Надявам се, че Зейно ще си вземе поука от грешката , която допусна по отношение на Дюндар. А също и Алихан, защото, ако той беше проявил доверие към нея преди да вземе решение да се ожени за Ендер, това нямаше да се случи.
Но любовта е по-голяма от грешките.
И никой не е по-голям от любовта, надявам се това да го е разбрал и Дюндар.
Като се замисля, никак не трябва да се изненадваме от начина, по който постъпи Дюдю.
Вярно, показаха ни го един такъв симпатичен, но с различни ценности, откъдето дойде и разминаването му със Зейнеп.
Но не бива да забравяме, че още с първото си появяване в сериала, той даде заявка за бъдещи проблеми. Помните ли как си показа пистолета в пояса? Нали знаете онази приказка: „Ако ни покажат пушка в първо действие, до края на представлението със сигурност тя ще гръмне.“ Та и нас така се случи, Дюдю влезе с пистолета, правеше се на добър и разбиращ и накрая гръмна, та ни отнесе.

Аз изобщо не знам той защо толкова много се филмира Дюдю и се изживява като измамен, при условие че Зейно никога и за нищо не го излъга. Първо го помоли да се представи за неин любим, а той се съгласи. После го накара да се сгодят наистина, но нищо не му е обещавала, само му каза, че иска да бъде обичана. Той си даваше сметка, че тя все още изпитва чувства към друг и че прави това напук, за да го нарани. Между тях не е имало и грам интимност, не са се докосвали, не се е опитвал дори да я целуне, бяха си просто като едни приятелчета. Дюндар беше този, който избърза да я запознае веднага с родителите си и да насрочи бърза сватба, а сега си бие главата в стената. Затова не разбирам защо сега се прави на толкова изненадан, че тя избяга от сватбата. Още повече, че аз не виждам Дюндар да е влюбен в Зейнеп.

Разбира се, че не оправдавам Зейнеп. Това не трябваше да се случва изобщо, но тя го направи от яд и за да запази гордостта си. Алихан постъпи с нея отвратително, унижи я в присъствието на всичките им близки и приятели, а също така позволи на Ендер да си излее отровата, без да й затвори устата и стоеше като препариран, докато онази с едната ръка го беше прегърнала, а другата размахваше пред очите на Зейно, за да й види брачната халка. Трудно се забравя такова нещо и Зейно затова предприе тази глупост съвсем емоционално и като самозащита. Но ефектът беше на автогол…  И това ще мине и следващата серия за друго ще се ядосваме.

Не знам дали ме разбрахте изобщо, мислите ми са нещо хаотични, но в общи линии съм позитивни очаквания. Такива са ми усещанията и предпочитам да им се доверя…

Любопитно ми е какво ще се случи и по другите сюжетни линии – Ендер –Кая, както и Мустафа-Асуман и момичетата.

Имаме си вече преведен епизод.
Благодарности на екипа!

📌 Забранената ябълка - еп.39 Бг.субтитри

и тук 👉🏻 https://cloud.mail.ru/public/Y3NS/2oH2FuSVK
и тук 👉🏻 https://my.mail.ru/mail/evavili/video/13/240.html
и тук 👉🏻 https://cloud.mail.ru/public/3Ytp/4m95PKxTq
и тук 👉🏻 https://www.vbox7.com/play:27ee84b01c

Хубава неделна вечер на всички!

# 38
Добър ден момичета !
Копам аз , копам, но акъла ми все тука и заваля и дето се вика то на мързеливият и Господ му помага Wink и айде на следобедно кафе Coffee
Интервюто като го преведат да го шляпнете тук , че да го чуем .Само надежди Ни вдъхват с хубави моменти наЗейАл , а в същото време ни съсипаха от стрестестове , всичко ще преживем , само тази брачна нощ много ми подгорча, дано Дюндар наистина се сафиряса и се спре . Чакам с нетърпение СЦ какви са ги измъдрили .
Дъга Hands Plus1

# 39
  • Варна
Много благодаря за превода на Екипа! bouquet

Бургаски залези и ЗейАл : ) Поздрави на бургазлии Wink

Ели , като пуснат превод мамашите ще сложим задължително. Едната група е обещала уж утре, цялото. Да видим!

# 40
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, ябълки! Hug

Благодарности за новата къщичка! Чок гюзел! Heart
Благодаря много и за превода! Златни сте, момичета! Gift Heart

Аз изобщо не знам той защо толкова много се филмира Дюдю и се изживява като измамен, при условие че Зейно никога и за нищо не го излъга...... не разбирам защо сега се прави на толкова изненадан, че тя избяга от сватбата. Още повече, че аз не виждам Дюндар да е влюбен в Зейнеп.

Проблема при него е не че се счита за измамен, а че булката избяга от самата сватба, без да му каже. Както отиде при него и поиска да играят тази игра, така трябваше да отиде и да му признае преди да избяга. И Дю, когато се срещнаха после ѝ го каза: "Преди да избягаш, можеше да ми кажеш за това."
Да не говорим пък как за едно семейство със закостенели нрави и предразсъдъци, булката да избяга от сватбата това е срам и позор пред обществото. Да съберат всички роднини, да направят пищна сватба със всичките му салтанати - това е въпрос на престиж и гордост. Ей това не можаха да преглътнат родата. Зейно поне с това трябваше да се съобрази. Какво значение имаше дали ще дойде Алихан да се сбогува с нея, или не. Тя имаше доста възможности преди сватбата да реши. Алихан само на колене дето не ѝ падна.

# 41
Благодаря за превода на екипа! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Цитат
Бургаски залези и ЗейАл : ) Поздрави на бургазлии Wink
Ще го повторя без цитата.... Wink

Боби Hug,благодаря много! Wink newsm10

Цитат
Да не говорим пък как за едно семейство със закостенели нрави и предразсъдъци, булката да избяга от сватбата това е срам и позор пред обществото. Да съберат всички роднини, да направят пищна сватба със всичките му салтанати - това е въпрос на престиж и гордост. Ей това не можаха да преглътнат родата.
Миме Hug,Зейно не е по традициите! Wink Видяхме,че не искаше и къна вечер! PeaceЯвно в момента не мислеше за нищо друго освен да стигне на летището по-бързо и да спре Алихан! Peace

# 42

Момичета от преводаческия екип едно голямо благодаря от мен.Flowers Hibiscus

Дъгичке, браво за коментара, напълно споделяш моите мисли по въпроса.Hands Clap

# 43
  • Burgas, Bulgaria

Миме Hug,Зейно не е по традициите! Wink Видяхме,че не искаше и къна вечер! PeaceЯвно в момента не мислеше за нищо друго освен да стигне на летището по-бързо и да спре Алихан! Peace

Злати Hug, аз не казвам, че Зейно е по традициите. Аз казвам, че Дюндар и фемили са по традициите. И Зейно трябваше да се съобрази с това.

# 44
Мамасити Hug, абсолютно си права. Така не бива да се постъпва с когото и да било. Зейнеп допусна голяма грешка, няма спор. Не че не беше наясно със себе си, просто не й достигна смелост. И Алихан не я улесни, но нима той поправи своята грешка към нея. Напротив, в момента в който кака му го спаси от Ендера си върна предишната самоувереност, все едно нищо не е станало. Не съм много съгласна обаче, че само на колене не й бил паднал Алихан. Ако беше й казал в прав текст, че не иска да се жени за друг и че я обича, щеше да е друго. Но той й правеше напук,въпреки че си даваше сметка, че той е причината тя да се сгоди за Дюндар. И двамата са инати и забъркаха каша, от която сега ще трябва заедно да се измъкват.

Вярно е, че Зейно изобщо не си даде сметка с кого се свърза. С човек, който при най –малкото недоразумение вади пищова от колана и го размахва. Който има семейство със закостеняло мислене, което очевидно не я харесва и приема и най-вече с човек, с който не може дори дума да си каже, защото са като от различни планети, няма какво да си кажат.

Мисълта ми беше, че Дюндар също трябваше да си даде сметка за естеството на връзката им и за това, че е изпразнена от съдържание. И каквото и да предприеме отсега нататък, това нищо няма да промени. И да се ожени за нея насила, и да я изнасили даже /не дай си Боже/, няма да изтрие срама от това да бъде изоставен на сватбата пред очите на всичките си близки. Това няма да го накара да се чувства повече мъж, но наистина щеше да е по-малко обидно за него, ако му го беше казала лично, макар и чак на сватбата. Но не стана. На Зейно просто й падна пердето след посещението на Алихан и … хукна без да мисли към летището.

Злати  Hug  Танче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт